Izmir///35

bitoşum üzülme üşütmüş allah başka hastalık vermesin uzakta olmak zor bende kızımdan uzaktayım çok özlüyorum tlf açtığımda ulaşamazsam deli oluyorum aklıma neler geliyor hele torunuma hiç dayanamıyorum

bitoşum üzülme üşütmüş allah başka hastalık vermesin uzakta olmak zor bende kızımdan uzaktayım çok özlüyorum tlf açtığımda ulaşamazsam deli oluyorum aklıma neler geliyor hele torunuma hiç dayanamıyorum

inanki öyle canim amin seni anliyorum bende annemden uzaktayim anacimin ici yaniyor 24 senedir cok zor allah hasret cekenlere y<ardim etsin allah kizina kavustursun en yakin zamanda benim icin cok zor evimde bir bardak cay icmedi annem babam , ne yapalim kader önemli olan iyi olduklarini bilmek allah sabir versin herkeze öptüm canim:çok üzgünüm:

arkadaslar ben kaciyorum,herkeze iyi geceler,hayirli sabahlar diliyorum,güzellikler sizinle olsun,öptüm hepinizi görüsürüz.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

ay kızlar okuduklarıma üzüldüm. bende 1 senedir kızımdan ayrıyım. eşinin işi yüzünden başka şehire gittiler. yanımdayken bir günümüz ayrı geçmezdi. şimdi ayda bir gelebiliyorsa ne mutlu bana. bu hasretlik beni çok üzüyor. birde yazılanları okuyunca kendi halim geldi aklıma. şu an yanımda diye seviniyorum.

kuşum geçmiş olsun canım. benim eşimde bayağı üşütmüştü. şimdi biraz toparladı. bu aralar salgın. aman dikkat edin.

kuşum geçmiş olsun canım. benim eşimde bayağı üşütmüştü. şimdi biraz toparladı. bu aralar salgın. aman dikkat edin.

sağol ablacım ...evet salgın bugün bende kötü gibiyim ..sanki dayak yemiş gibiyim ama ...eşim daha ağır atlattı ..iğneler biraz işe yaradı gibi ..ben bugün gelmek istedim ama iyiki en başından atlamamışım ..hepinize iyi eğlencelr..başka bi sefere artık kısmet ...resimlerinizi koyarsınız artık ..:çok üzgünüm:

sağol ablacım ...evet salgın bugün bende kötü gibiyim ..sanki dayak yemiş gibiyim ama ...eşim daha ağır atlattı ..iğneler biraz işe yaradı gibi ..ben bugün gelmek istedim ama iyiki en başından atlamamışım ..hepinize iyi eğlencelr..başka bi sefere artık kısmet ...resimlerinizi koyarsınız artık ..:çok üzgünüm:

yakaladım senikaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım izmirin havası belli değil işte

selamlar nasılsınız iyi haftasonları bende bugün buluşmaya gidemedim belim daha kötü olur diye korktum herkese iyi eğlenceler

kızlar eve yeni geldim ve pc başına koştum. müthiş bir toplantı oldu. tam 21 kişi idik. çok eğlenceli saatler geçirdik.

ohhhh negüzel ya ...firslady ablacım sanki içime doğdu en başından beri ya gidemezsem diyodum ...sağlık olsun sizlerin eğlenmeside çok güzel ...bizde bidahaki sefere gideriz değilmi ama mürgizinannesi ...bitoşum ney apıyon..

resimler gece eklenecek. artık gece vakti bizleri görürsünüz. kızlar resmen cafe bize aitti. tamamen biz doldurduk orayı. çok güzel saatler geçirdik. çoğu arkadaşlarla orada tanıştık. çok hoştu ya.

Back