Izmir///35

ben kendı adıma konusayım her gun acıyorum kımse gelmemıs kımse yok kapatıyorum hevesım de kacıyo gelıp burda konusmaya dogru soze ne denırr:tomato:

yok ben gelıyorum senağlamahep ama bı sohbet bulamıyoruz sureklı gunaydın ıyı geceler ıyı hafta sonları gıbı temennılerden baska bısı yok topiğimisde=((((senağlama

ben aynıyım ya kurs ev ıs yemek sinema filan=) yarın kocacıgımın dogum gunu bugun ona cok guzel kapşonlu bı trıko aldım tam sevdıgı tarz yarında ellerımle pasta yapıcammm=)))

bı de bugun gs mın macı vardı 1-1yetıyodu 1-1oldu ıyı barı benımkı sınırlı gelmıycek eve=))) bı de bu sene öss ye gırmeye karar verdım cnm :P sen nabıona.s.

geldim tijen gittinmi diycektim ama burdasın ..istanbul nasıl bazı arkadaşlar hiç sevmiyolar hatta bi ceren35 miz var ...nerdeyse nefret ediyo ordan ..kıyamam bu arada onuda öpüyorum ...
bende seni çook kocaman öpüyorum kuşum.ewet nefret ediyorum bu şehirden.ben evimi ösledim ismiri ösledim senağlama senağlama

bu şehir süslü boyalı kadın ,izmir sen benim anamdın....gel yine kol kanat ger bana ben koynunda uyumalıyım.....

aaa aşkolsun özlemim biz sohbette ediyoruz ama sen sohbeti kaçırıyon gülüm ....öptüm kocaman aa celenim efkar basmış yine...

Back