Izmir///35

güneş55 şiir çok güzel size birşey sorcam ben samsunlumusunuz da 55 diyosunuz merak ettim ...

hayır canım samsunlu değilim ,izmirliyim doğma büyüme, güneş niki çok olduğundan , 55 ekledim ,55 te doğum tarihim , ilgine tşk ederim .......a.s.:smiley-cool:

güneş55 bende caevap verdiğiniz için teşekkür ederim ....tahminde etdim ama yinede sorayım dedim ..nasılsınız ...keyifler iyidir inş ..

ismirli hesolarım naparsınız?hava ısınmıstır şimdi ordasenağlama cok pis burnumda tütüo artık.o yuzden ruh halim depresyonsenağlama

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin :)) başım ağrıdı kıs ya pc başındayım bayadır ..buarada buluşma olayını kaçırıyorum ben ya ehliyet sınavım var =( nese artık hayırlısı olsun diyelim..ben gidiom canım kocam uyukluyoooo ...iyi geceler tatlımmmmmm

kusura bakma cnm ya erkek arkadaşım aradı onunla konuştum

hosgeldiniz canlar hayirlisi olsun canim insallah basarirsin,allah yardimcin olsun öptüm sizi görüsürüzkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canim sen nasilsin insallah iyisindir.

iyidir ablacımmm saol esım ızınlıydı bugun onla ılgılendım bıraz bu saatte ancak donduk eve gezdık hep butunkaydirigubbakcemile3
sıze bı selam vereyım cıkayım dedım fılm ızlıycez sımdı opuyorum sızıŞeniz

sagol canim iyi seyirler iyi geceler öptüm seni görüsürüzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…