İzmir 2022 burun estetiği burada toplanalım bilgi öneri.

Ben de İzmir'de ameliyat olmak istiyorum. Ücretsiz muayene eden doktorlar kimler bilen var mı? Instagram da beğendiğim birkaç doktor hakkında olumsuz yorumlar okuyunca bir de tereddütlerim arttı açıkçası.

Fırat Demirtaşoğlu, Yiğit Tiftikçioğlu, Sezgin Öztürk, Ali Oğuz Demir, İbrahim Korhan. En çok iyi yorum okuduğum doktorlar bunlar oldu

Merhaba. Öncelikle gecmis olsun, umarim ameliyatin iyi gecmistir. Rica etsem bana resim yollarmsin burnunun?

Arkadaşlar Ali oğuz demirin nerdeyse butun hastalarına yazdım doktor da guzel yapıyor hep olumlu yorum var siz ne dusunuyorsunuz ?

Çok tesekkür ediyorum. Ameliyat da ondan sonraki süreçler de gayet iyi geçti ben çok korkmuş we tedirgindim ama hiç korktuğum gibi değilmiş

Ekolde Onur Gündoğan bey var. Onun fiyatları piyasaya göre biraz daha iyi gibi isterseniz Instagram'dan bir inceleyin doğal burunlar yapıyor hakkında çok bir bilgi edinmedim henüz bende araştırmadayim.
Benim üç arkadaşım Onur beyde ameliyat oldular. Gayet memnunlar. Ekol hastanesinden ayrılıyormuş. Kendi kliniğini açacakmış. Bence ondan da fikir almanızı tavsiye ederim. Ben de maddiyattan dolayı ertelemek durumunda kaldım. Doktor seçmek gerçekten zor iş.

Fırat Demirtaşoğlu, Yiğit Tiftikçioğlu, Sezgin Öztürk, Ali Oğuz Demir, İbrahim Korhan. En çok iyi yorum okuduğum doktorlar bunlar oldu
Ben de Yiğit Tiftikçioğlu’na ameliyat olmayı planlıyorum. Hiçbir yakınınız, arkadaşınız ameliyat oldu mu acaba kendisine? Tavsiye eder misiniz? Doktor seçimine karar vermek çok zor gerçekten i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…