• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir 2022 burun estetiği burada toplanalım bilgi öneri.

Kızlar merhaba İzmir de iki doktor arasında kaldım.biri Behçet Şahin bey diğeri Ali Oğuz Demir bey. Deneyi mi veya önerisi olan var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarinda görüştükleri doktorlar hakkında bilgi almak güzel olur.
Merhabalar ben 4 haziranda ali oğuz demir de oldum çok memnunum kesinlikle onu önerebilirim çok doğal we başarılı burunlar yapıyor we ilgi alaka süper 2 kere görüşmeye çağırıyor önce ne istediğini soruyor daha sonra yapılabilecekleri söylüyor beraber bilgi alışverişi yapılıyor. Ben çok memnun kaldım. We ali oğuz demiri tawsiye ediyorum içine sinen bi burun olacağından da şüphem yok 😄

Fiyat çok artmış Behçet beyin . Ali Oğuz beyden henüz fiyat bilgisi

Önerdiğiniz doktorlara mutlaka bakacağım ben şu an Ali Oğuz beyde karar verdim gibi ama emin olamıyorum fiyatı biraz fazla
Ali oğuz demir iyi bi karar pişman olmazsın canım, fiyatlar da 18 den başlıyor 25' e kadar çıkıyor. Doktorun dediğine göre hazirandan sonra fiyatlarda artık olacakmış 😄

Ben ve eşim 1,5 ay önce de seyithan kırtaya olduk eşimle birlikte ikimizde çok şükür memnunuz önerebilirim ilgili ve bence işini layıkıyla yapan bir doktor 🙏☺️

Ali oğuz demir iyi bi karar pişman olmazsın canım, fiyatlar da 18 den başlıyor 25' e kadar çıkıyor. Doktorun dediğine göre hazirandan sonra fiyatlarda artık olacakmış 😄
Merhaba tekrar rahatsız ediyorum ama Ali Oğuz bey kapalı ameliyat yapmıyor sanırım paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla

Merhabalar ben 4 haziranda ali oğuz demir de oldum çok memnunum kesinlikle onu önerebilirim çok doğal we başarılı burunlar yapıyor we ilgi alaka süper 2 kere görüşmeye çağırıyor önce ne istediğini soruyor daha sonra yapılabilecekleri söylüyor beraber bilgi alışverişi yapılıyor. Ben çok memnun kaldım. We ali oğuz demiri tawsiye ediyorum içine sinen bi burun olacağından da şüphem yok 😄
Ben kapalı Burun ameliyatı olmak istiyorum doktor bey genelde açık ameliyat yapıyor gibi geldi

Ben kapalı Burun ameliyatı olmak istiyorum doktor bey genelde açık ameliyat yapıyor gibi geldi
Kapalıyı Tuncay Kodaş yapıyor. Ben çok beğeniyorum onun yaptıklarını. İllaki onun da memnuniyetsiz hastaları vardır ama genel olarak memnunlar.

Bugün İbrahim Korhan ile görüşmem vardı tam 1:30 saat randevum için bekledim. Görüşme esnasında da çok emin olamadım. doktor bey kesinlikle bilgili ve işinin ehli bu açık ama benim isteğimle sanırım çok uyuşmuyor

Bugün İbrahim Korhan ile görüşmem vardı tam 1:30 saat randevum için bekledim. Görüşme esnasında da çok emin olamadım. doktor bey kesinlikle bilgili ve işinin ehli bu açık ama benim isteğimle sanırım çok uyuşmuyor
Ön görüşme ücretsiz mi? Sizin isteğiniz neydi? Yapamam mı dedi?

Fırat bey çok ilgili ve hastanın isteklerini dikkate alan bir doktor ameliyatimi Fırat Demirtasogluna olmaya karar verdim

Ücretli. Ben çok doğal istiyorum dedim sonradan pişman olacağımi düşündü
Doğal olunca burnumda ne değişti ki deme ihtimali var.Ben de doğal istemiştim ama uğraşılmamış bir burun istememiştim. Aşırı abartılı olmayan,delikleri gözükmeyen, doğal ama havalı burun iyidir .

Doğal olunca burnumda ne değişti ki deme ihtimali var.Ben de doğal istemiştim ama uğraşılmamış bir burun istememiştim. Aşırı abartılı olmayan,delikleri gözükmeyen, doğal ama havalı burun iyidir .
Herkesin beklentisine göre değişir bu durum. Bu sizin düşünceniz

Herkesin beklentisine göre değişir bu durum. Bu sizin düşünceniz
Tabii ki kişisel düşüncemi belirtiyorum.Sizin karar verdiğiniz doktorun yaptığı burunlar gayet hoş.Uç kısımları iyi çalışılmış görünüyor.Ben kemeri alınıp dümdüz yapılan burunlardan bahsediyorum ama onun da seveni çok.

Back