Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir 2022 burun estetiği burada toplanalım bilgi öneri.
- Konu Sahibi deniz1925
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2022
- 76
- 20
- 18
Böyle bir konunun açılmasına ihtiyacım vardı tam olarak. Ameliyata tam karar verdim ve birkaç gündür doktor geziyorum. İlk önce Düzgün Ateşle görüştüm 18k fiyat verdi, bugün Gülce Gürsanla görüştüm o da 14k dedi... Karar vermek çok zor. Fatih Ağdaş'a gitmeyi düşünüyorum bide. Başka doktor önerileriniz varsa alabilirim. Behçet ve Ali Oğuz' un fiyatlarının çok yüksek olduğunu duydum o yüzden düşünmedim onları hiç
Kızlar merhaba İzmir de iki doktor arasında kaldım.biri Behçet Şahin bey diğeri Ali Oğuz Demir bey. Deneyi mi veya önerisi olan var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarinda görüştükleri doktorlar hakkında bilgi almak güzel olur.
- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Ekolde Onur Gündoğan bey var. Onun fiyatları piyasaya göre biraz daha iyi gibi isterseniz Instagram'dan bir inceleyin doğal burunlar yapıyor hakkında çok bir bilgi edinmedim henüz bende araştırmadayim.Böyle bir konunun açılmasına ihtiyacım vardı tam olarak. Ameliyata tam karar verdim ve birkaç gündür doktor geziyorum. İlk önce Düzgün Ateşle görüştüm 18k fiyat verdi, bugün Gülce Gürsanla görüştüm o da 14k dedi... Karar vermek çok zor. Fatih Ağdaş'a gitmeyi düşünüyorum bide. Başka doktor önerileriniz varsa alabilirim. Behçet ve Ali Oğuz' un fiyatlarının çok yüksek olduğunu duydum o yüzden düşünmedim onları hiç
Önerdiğiniz doktorlara mutlaka bakacağım ben şu an Ali Oğuz beyde karar verdim gibi ama emin olamıyorum fiyatı biraz fazlaENTO'da Tuncay Kodaş var onunla görüşün derim. Bayağı beğenilen bir doktor. Bir de Murat Ataseven ile görüşün, oldukça iyi doktorlardır. Benim doktorum da iyi ama ben memnun kalamadım bir türlü. O yüzden ismini zikretmek istemiyorum. :)
Gülce Gürsan in yaptığı burunlar çok hoşuma gitmedi benim.Böyle bir konunun açılmasına ihtiyacım vardı tam olarak. Ameliyata tam karar verdim ve birkaç gündür doktor geziyorum. İlk önce Düzgün Ateşle görüştüm 18k fiyat verdi, bugün Gülce Gürsanla görüştüm o da 14k dedi... Karar vermek çok zor. Fatih Ağdaş'a gitmeyi düşünüyorum bide. Başka doktor önerileriniz varsa alabilirim. Behçet ve Ali Oğuz' un fiyatlarının çok yüksek olduğunu duydum o yüzden düşünmedim onları hiç
- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Bildiğim kadarıyla danışmak ücretsiz. Siz benim yaptığımı yapmayın, farklı doktorlardan da görüş alın.Önerdiğiniz doktorlara mutlaka bakacağım ben şu an Ali Oğuz beyde karar verdim gibi ama emin olamıyorum fiyatı biraz fazla
- 9 Şubat 2022
- 76
- 20
- 18
Evet bazıları güzel bazıları hiç olmamış. Doktor zaten burnumdan neler yapılabilir onu söyledi isteklerimi çok da önemsemiyor gibi davrandı yani hoşuma gitmeyen bi sonuçla karşılaşacağım gibi geldi bana o yüzden ondan vazgeçtimGülce Gürsan in yaptığı burunlar çok hoşuma gitmedi benim.
- 9 Şubat 2022
- 76
- 20
- 18
Onu duymamıştım bir iletişime geçeyim, teşekkür ediyorum çokEkolde Onur Gündoğan bey var. Onun fiyatları piyasaya göre biraz daha iyi gibi isterseniz Instagram'dan bir inceleyin doğal burunlar yapıyor hakkında çok bir bilgi edinmedim henüz bende araştırmadayim.
- 9 Şubat 2022
- 76
- 20
- 18
Teşekkürler öneriler için, aslında kendi doktorunuzu da söyleseniz iyi olur kimlerden uzak duracağımızı bilmemiz de lazım :)ENTO'da Tuncay Kodaş var onunla görüşün derim. Bayağı beğenilen bir doktor. Bir de Murat Ataseven ile görüşün, oldukça iyi doktorlardır. Benim doktorum da iyi ama ben memnun kalamadım bir türlü. O yüzden ismini zikretmek istemiyorum. :)
- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Ben o şekilde düşünmüyorum, haksızlık etmek istemem. Benim burnumu bir türlü beceremedi ama günlük hayattan tanıdığım 3 kişinin burnunu o yapmış, üçü de çok güzel. Zaten onları görmeseydim doktorun adını paylaşırdım ama işte şans işi denilen şey geldi beni buldu.Teşekkürler öneriler için, aslında kendi doktorunuzu da söyleseniz iyi olur kimlerden uzak duracağımızı bilmemiz de lazım :)
Bana 20 falan dedi sanırım ama çok net değilim telefon da görüşmüştüm bir kaç doktorla ben zaten 25 üzerine çıkamam.Ali oğuz bey ne fiyat verdi size acaba? Ben de onu düşünüyorum
20 bini gözden çıkarıyorsaniz eğer Ali Oğuz bey istediğiniz fiyatı söylerse tabi ki 4 5 milyar fark olur Onur beyle o 16 falandır sanırım. ama daha başarılı olduğunu düşünüyorum ben Ali Bey'in sonuçta ömür boyu etkileyecek birşey.Benim de fiyat araligim en yüksek 20 bin onun üzerine çıkmam mümkün değil. Utku Bilkay var ama aşırı yapay yaptığını düşünüyorum burunları hosuma gitmedi. Büyük ihtimalle ali oğuz beyle görüşeceğim. Ekolden de onur beyle görüşmek isterim
İbrahim Korhan çok iyi gibi yorumları da öyle. Fiyatta emin değilim 18 temmuzda randevum var İbrahim beyle.Benim de fiyat araligim en yüksek 20 bin onun üzerine çıkmam mümkün değil. Utku Bilkay var ama aşırı yapay yaptığını düşünüyorum burunları hosuma gitmedi. Büyük ihtimalle ali oğuz beyle görüşeceğim. Ekolden de onur beyle görüşmek isterim