izmir 2011 gelinleri buraya

kızlar merhaba kısmetse bende temmuzda evleniyorum.. yarın konak polis evine tutmak için gidicez ama ben hala kararsızım lütfen bi yardımmmmmm... orada düğüne giden hiç yokmuuuu?

canım ben gittim,kuzenimin düğünü olmustu.Çokta güzeldi herşey,hizmette hiçbir sorun yoktu.
Ben tavsiye ederim...

canım ben gittim,kuzenimin düğünü olmustu.Çokta güzeldi herşey,hizmette hiçbir sorun yoktu.
Ben tavsiye ederim...

tatlım saol şu koca izmirde bi sen varmışsın zaten giden çünkü kimse cvp vermedi senden başka
tuttuk polis evini, kaporamızı verdik.. inşallah güzel olur...

Selam kızlar,
Benim düğünüm geçen sene haziran ayında oldu.
Biz aralık sonunda tutmuştuk ve çoğu tarihler doluydu. Ramazan nedeniyle.
bugünlerde tutmanız lazım.
Bizim düğünümüz Sahilevleri Tallespark'daydı. Güzeldi herkes memnun kaldı.
bu sene evlenecek bir arkadaşım İnciraltında Mercan'ı tuttu 200 kişi yemekli 10.000TL.
Bir arkadaşım Bostanlı Vapur İskelesinin üstündeki AltınBalık'ı tuttu 300 kişi yemeksiz 6500 TL.
Bir arkadaşım Bayraklı Smyrna Garden'ı tuttu onun fiyatını bilmiyorum.
Ama benim tavsiyem biraz acele etmeniz çünkü doluyor yerler istediğiniz tarihe bulamayabilirsiniz.

tatlım saol şu koca izmirde bi sen varmışsın zaten giden çünkü kimse cvp vermedi senden başka
tuttuk polis evini, kaporamızı verdik.. inşallah güzel olur...

hayırlısı olsun , polis evinde bikaç kez düğüne gittim , ben çok beğendim , inşallah sizde memnun kalırsınız. mutluluklar dilerim :)
bir arkadaşım polis evini tutmak istiyor konaktaki yerini , nekadara anlaştınış şartları neler bilgi verir misiniz rica etsem.

Kızlar ben de 2011 gelini olucam. Biz Tepekuleyi düşünüyoruz ama fiyatları hakkında hiç bi bilgim yok. Orda düğüne giden var mı acaba?

Kızlar ben işi bölgelere indirdim :)

İlk tercihim swiss otel... Anlatmaya gerek yok Ama fiyat aşırı pahalı...

İkinci düşündüğüm bölgede buca gölet civarı mekanlar... Çünkü verdikleri hizmetler ve fiyat oranları mükemmel... 3 tercihim var burada ... Aşk olsun , birlik otel ve yayla first..

Üçüncü düşündüğüm bölge ise inciraltı... Buradaki mekanlar bu gölet civarındakilerle aynı standartlara sahipler... Ama düğün paketlerinde hiçbir şey olmuyor. örneğin masaya şamdan koymuyorlar falan. herşeyi extraya sayıyorlar . toplama işlemi bitince fiyatın birden ikiye katlandığını görüyorsunuz. Ama yılların inciraltısı işte :) ... Burada ilk tercihim şehri garden sonra naci usta vs...

Şimdilik düşündüğüm yerler bunlar.. Durmak yok düşünmeye devam... Kolaymı 1 kere evleniyoruz hayatta... (çoğumuz) :)

Son düzenleme:
Ayy yine ben :79: Kızlar, Benim için önemli olan müzik ve ikramlar. Netten baktığım bir kaç mekanı ve web sitelerini veriyorum. Bu mekanlara daha önce gidenleriniz varsa, fiyatları,müzik ve ikramlar hakkında fikir verirseniz çok sevinirim

Tepekule- Kordelya özel günler Salonu- Tepekule zel Gnler Salonu - Anasayfa
Bahhçe- Club- Bahhe | zmir | En Gzel Etkinlikler Bahhe'de | Kr Dn, irket, Organizasyonu, Davet, Kutlama
Göl Gazinosu- Kapalı Mekan- Fuar Gol Gazinosu
Birlik Otel- Kapalı Restaurantı- ::: Birlik Hotel :::
Seyirtepe altınpark city'de çok güzel ama kapalı mekanı hakkında bilgim yok.

Aydemir plaza,altınbalık restaurant,Aşk olsun gibi mekanları açıkçası beğenmediğim için yazmadım. (Göçmeniz, çaldıkları şarkılar uymadı pek). EĞer kapalı mekan olarak önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

ben sölediğin yerlere hiç gitmedim canım.Ama birlik otel güzelmiş.Pasta mesrubar 17,yemekli 20 tlmiş.
Bi arkadaşım gitmiş oraya o güzel olduğunu söledi.

Bahhce yi bende merak ediyorum.Bu hafta cuma,cumartesi,pazar düğün varmış.Fırsat bulabilirsem gidip bi bakcam.

Tepekule bize çok uzak.

Göl gazinosu hakkında fiyat bilgisi falan aldın mı?

DÜğünüm Kasım ayında olcak cnm Göl Gazinosu için Yemeksiz ;Pasta,meşrubat,orkestra hepsi içinde 6000 dediler bana. Haftaiçi olursa 4000 e ineriz dediler. Birlik otel çok pahalıymış

Son düzenleme:
Göl gazinosunda biraz pahalıymıs sanki cnm, sen gittin mi göl gazinasona? Çok mu güzel oluyor? Şirinyerdeki bahhçe ye gittin mi bide?

Göl Gazinosuna gittim.Sahibi bizim gibi göçmen. Orkestra harika,sanatçı ve dansöz de var. Sadece aşırı karanlık Bahhçe'ye hiç gitmedim, web sitesinden baktım. Kapalı bölümü Yeniymiş.Bana fazla boş geldi. Nişanlımın ailesi esnaf birlik otel'de belki esnaf indirimi olabilir Zaten Bizim düğün kasımda, Yemeksiz ve hafta içi istiyorum ucuz oluyormuş ya Ayy ne zor işmiş bu ya,Kafam karıştı valla

Son düzenleme:
bende eylül de düşünüyorum hafta içi ve yemeksiz. Birlik otelde, esnaf indirimi oluyorsa banada hbr verebilir misin canım? Çok güzelmiş orası. Yani diğer yerlerle aynı fiyata denk gelcekse orda yaparız.

Cuma günü bahhce ye gittik canım.Kapalı düğün salonunda düğün vardı.Ben pek begenmedim.Birde mekan biraz gizli kalmış. Otobüs falan yakınından geçmiyor. Uzaktan gelcek insanlar için, bulmak zor olur. Sen naptın birlik oteli?

Kayınpederim Oda başkanını tanıyormuş cnm bugün aradı. Servisi pek iyi değildir orkestra da sürekli değişiyor siz biraz daha düşünün demiş :S Yemeksiz olcağı için servisle pek alakamız olmucak aslında ama orkestra benim için çok önemli. Yarın arayıp fiyat vercekmiş adam. Yarın verdikleri fiyatı yazarım. Ben Geçen yıl gitmiştim halbuki birlik otelde bir düğüne. Havuz başındaydı. Orkestrasıda servis te harikaydı ama Adam niye kendi otellerini kötülesin ki demi... kafam karıştı cok. Eğer burayı da elersem Kış düğünü olcağı için kapalı mekan olarak Tepekule ve polis evi kalıyor geriye (Konaktaki) nişanlım polis çünkü. Ailedeki büyükler bana diyorlarki 3 saat için çok masraf yapmayın. Düğün daha uygun bir yerde olsun siz kalan paranızı değerlendirirsiniz diyorlar. Belki ilerde ne gerek varmış diycem ama şuan düğünüm güzel bir yerde olsun istiyorum. Polis evinde uygun olursa yemekli yaptırabilirim:76: Çok mu uçuyorum sizce...

Son düzenleme:
Kızlar sizlerinde kapalı mekan olarak önerileriniz varsa onları yazarsanız bana da fikir olur ((

Son düzenleme:
Hım anladım canım,polis evi benimde aklımda.Merkezde olması benim için avantaj.Hem kız tarafı hem erkek tarafı için orta nokta bizim için.Polis akrabamız var bizimde.Referans olarak onu gösterirsek tutabiliyormusuz bizde.3000 istiyor oda yemeksiz. Kaynaklar tarafına bakmak istiyorum.bu hafta içinde.Yemekliye bence gerek yok ama tabi sen bilirsin...

Polis evi netten karanlık durmuyor mu cnm yaa Birlik otelden fiyat aldık herşey dahil 300 kişilik yemeksiz düğün fiyatı 5100 Sence nasıl fiyatı :44:

bana pahalı geldi,biz 3000 ile 3500 arası düşünüyoruz canım...
Polisevinde yiğenimin düğünü olmustu.Yok karanlık değil.Gayet güzeldi.Ama ben böle biraz daha güzel bir yer arıyorum galiba:) Yani böle değişik ama güzel... Off ya bir an önce karar vermeli...

Ya para veriyoruz ama neye bu kadar para vericez o önemli. polis evi 3000 ama plastik beyaz sandalyelerin üzerini giydirmişler bordo örtülerle yerler mermer orkestra pasta ve içeceğe verilcek 3000 TL... Bence oraya bu para çoook :S Yazın düğünü olanlar şanslı mekan konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…