• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir 2011 gelinleri buraya

carpatia85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
127
0
96
39
İzmir
merhabalar
izmirde dugun mekanlari arastirmasina basladim. benm begendigim mekanlar rain.izmir konagi . beygua restaurant urlada ve izmir tepekule. basta rain geliyor. (ozelllikle rainde)buralarda dugune gidenler var mi? ortami nasildi? yardimci olun kizlar buralarda hic dugune gitmedim ve hic bir fikrim yok. sadece resimlere gore secim yapabiliyorum suan.

Ben de izmir'de kır düğünü yapılacak mekan arıyorum, bir kaç yere baktım, Seyirtepe, İzzet Garden, Smyrna Park, gibi yerleri gezdim, ancak hem maliyet hem organizasyon anlamında içime sinen bir yer olmadı henüz, İzmir Konağı'nda yemeksiz düğün yapılıyor mu acaba? Bu arada Urla'daki mekan fotoğraflardan çok güzel görünüyor, bu konuda daha önce araştırma yapanlar ve geçmiş yıllarda evlenenler fikirlerini paylaşırsa mutlu olurum :)

bendeeee bennndeeee:) ya bu dügün isi ne zormus arkadas...yokmu söylee izmirde muhtesem uygun fiyata kır dügünü yapan bi yerrr :)

izmir konakta yemeksiz dugun yapiliyor mu bir fikrim yok fakat yemeklide menuler farketmeksizin fiyat sabit kisi basi 55 tl. urladaki mekani gidip gormedim ama arastirdgim mekanlar arasinda begendiklerim arasinda. tabi birde igidp gormek lazim:) ama onceligim rain tabiki. izmirli arkadaslardan dugun mekanlari hakkinda yorumlari bekliyorum ama sanirim izmirliler bu aralar girmiyor bu foruma:)

Evet forumda kimse kalmamışmı İzmirde evlenecek :)) Daha önce bi konu açmıştım talep olmayınca bakmadım bile sonra.. Kızlar baktığımız yerlerin fiyatları içerikleri hakkında bilgi verisek daha yararlı olur

Sirinyerde BAHHCE var. super orasi... fakat dinlenme tesisi oldugu icin dolmus, otobus vs. pek yakinindan gecmiyormus. ve tesise girildiginde dis kapisindan iceriye dugun salonlarina baya bi yokus varmis fakat kir dugun salonu ve kapali yeri super.. birde havus basi yerleri var. 2500 fiyat verdiler. Bizim dugunumuz 5 Mart ta olcagi icin ve hava sartlarinida goz onunde bulundurmamiz gerektigi icin Sirinyerde Hayal Dugun Salonunu tuttuk kapali. Ama aklim Bahhce de kaldi.

arkadaslar ben bi kac tane begendim fiyatlarını vereyim

bordo restaurant var cok güzel cok hosuma gitti yanlız pazar günü yemekli fiyatı kisibası 48 tl ayrıca haftasonu yemeksiz dügün vermiyorlarmıs:18:

hancı var buca kaynaklarda orasıda güzel gibi..fiyatı 5.500 tl:26:

bide ares organizasyon çok sorumsuz kac kere telefon actım hala bi mail atamadılar :47:

cennet vadisinin fiyatı da 5000 tl sanırım..haftasonu:27:

off yaa çok pahalı.bende düğün salonu arıyorum.kır düğünü istiyorum.ama aynı zamanda ucuz ve şık olmalı.napcam:14:

valla günlerdir araştırıyorum bizim askeriye olacak sonunda,tanıdığınız varsa askeriyeleri düşünün,bende yaza evleniyorum ve şık nezih olupta uygun fiyatlı birtek orası var gibi.
ha birde Buca'da concorde BKM diye bir yer var,çok uygun bir bakın sitesine isterseniz 4409393 tlfonu da

kızlar bilgi aldıkça lütfen buraya yazın.Bizde bu sene düşünüyoruz, ama hiçbir yere bakamadık.

Yazan arkadaşlara tşkler...

sizce ayarlanacak olan yer en gec nezmana kadar ayarlanmali? ben daha cok vakit var dusuncesyle sadece netten ve telden bilgi aldim acele etmiyorum yanlis mi yapiyorum acaba? bu yaz agustosta dusunuyoruz ayrica, :64:

kızlar bende bi kaç yere sordum fikir olsun diye sizede söyleyim.bordo yeşile baktık.400 kişi küçücük bir bahçesi var fiyat 5750.bir büyük bahçesi ismi orkideymiş 7800 dedi.pazarlık payı var ama her özel istek parayla masada şamdan para yer volkanı para.süs para püs para.çok pahalı geldi bize.
aydemir plazaya baktık 2 kapalı 3 açık yeri var.açık yerlerden ikisi bayraklıda syrna garden diye geçiyo fiyatı kişi başı hafta sonu 20 tl.diğeri altındağda haftasonu 4500 falan.biz atlıhan diye bir yer var orayıda beğendik.çiçekli köyde kır düğünü.400 kişi haftasonu 4000tl.

izmir assos'a biz de baktık. mekan çok güzel tam kır düğünü için ideal. ama adamlar tok. 300 kişi cuma günü için 5000 dediler. sizce nasıl kızlar?

kızlar bizde tuttuk düğün salonumuzu.pınarbaşında alibabayı tuttuk.500kişi kola pasta 3000tl.
02.09.2011de evleniyorum hayırlısıyla:66:

kızlar merhaba kısmetse bende temmuzda evleniyorum.. yarın konak polis evine tutmak için gidicez ama ben hala kararsızım:( lütfen bi yardımmmmmm... orada düğüne giden hiç yokmuuuu? :50:

akadaslar ben forumda cok tecrübesizi ilk kez yazıyoum bende bu yaz evlenecegım kendım ankaradyım düğün ızmırde nasıl olaacak bilmiyorum elit,organızasyonu ıyı neresı vardır acaba ve kesınlıkle sözleşmeli olması gerekıyor.subat tatılınde gelıp bakmaya calısacagım şimdiden tesekkürler

Back