- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi niluferarda
bu bütün kanalları esir eden izdivaç programları hakkında ne düşünüyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğleden sonra doğru düzgün kanal kalmıyor izlenebilecek. Hepsi reyting derdinde..
Tv den soğudum izlemiyorum artık.
izlememek en iyisi reytingleri düşer
Şu her talibini bekleyenin kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı egoların tavan yaptığı programlar mı
seven vardır lafım yok ben kendi adıma fikrimi belirtmek istiyorum; yani bu kadar basitlik yoktur herhalde..kendilerini bayağı küçük düşürüp hatta kendi kendilerini rezil eden programlar işte diye düşünüyorum..boşa zaman harcamaktan başka şey değil..öyle konular konuşuluyorki bazen mide bulandırıcı.. evlilik programımı yoksa kim kiminle ... programımı belli değil..
sabahtan akşama kadar aynı belgeselin aynı karesine bakmak bile daha iyidir diye düşünüyorum:) bu gereksiz programla yerine bulamıyorlar sanki doğru düzgün şeyler ekrana..sıkıldım kim kiminle olmuşlaı duymaktan ne diyeyim...
sana katılıtorum oturup on kere yirmi ker izlediğimiz ama izlemeye bıkmadığımız türk filmlerini seyrederim daha iyi o kendini beyenmiş ekran faciası kadınve erkekleri seyretmek yerine