• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izdivaç programlarından bunaldık yeter

niluferarda

muhatabım olamazsınız
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
358
bu bütün kanalları esir eden izdivaç programları hakkında ne düşünüyosunuz

Öğleden sonra doğru düzgün kanal kalmıyor izlenebilecek. Hepsi reyting derdinde..
Tv den soğudum izlemiyorum artık.:63:

ilk cevabıda ben vereyim hangi kanalı açarsan aç bi evlendirme programı bunedir böyle bu insanların hiç işleri güçleri yokmu bütün gün kanallarda kimi karı kimi koca arıyo bilmem ev alsın bilmem tipini değiştirsin yok o yok bu valla sinirden paso çizgi film izler olduk çocukla bunları nezaman durduracak rtük

çok dogru yapılcak program bulunamıyor kı zaten...o kadar uretıcıyız ıste...

hayır etrafında kimse kalmamışta tv denmi bulacaksın eşi çıkıp oraya kendilerini deşifre ediyorlar program yapımcılarıda kim gelirse gelsin delisi ulusu herkesi çıkarıyo hele hande ataizinde ki o bir birinden ilginç tipler kimi dans ediyo kimi sen kıllısın yok senin bıyıkların bana batar bi tane vardı okan bayülgen şovunda dalga geçiyodu döşü kıllı olcak benim evlenceğim adam diyen hatunla hepsi tam kafa

Ne kadar evlenme meraklısı varmış yuaa...Diye düşünüyorum ben!:) :1:

bide evlenmeyi öyle bi pazarlık haline getirmişlerki gülmekten çatlıyorum yok benim üzerime ev al araba alırsan evlenirim ay benim çocuklarıma ne gelecek vereceksin bilmem daha neler neler elin adamı senin çocuğuna gelecek vermek zorunda değil babası ne işe yarıyo yanına alcağına dua etmiyolar bide bi hatun vardı ne oldu bilmem illaki bilezik gerdanlık isterim diyodu evlendiğimi nerden anlıcam diyodu kadın 50 yaşında felan tam yarım akıllı ilkinde anlamışsın anlıcanı demiyo kadına kimse

Şu her talibini bekleyenin kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı egoların tavan yaptığı programlar mı :31:

Şu her talibini bekleyenin kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı egoların tavan yaptığı programlar mı :31:

Aynen öyle,sanki karşına Angeline Jolie/Brad Pitt çıkacak sen oraya çıktıysan sana da oraya çıkacak yapıda erkek/bayan gelecek normal hayatta eş sevgili bulamamışsın orda da senin gibi insanlar olacak ne bekliosun ki

seven vardır lafım yok ben kendi adıma fikrimi belirtmek istiyorum; yani bu kadar basitlik yoktur herhalde..kendilerini bayağı küçük düşürüp hatta kendi kendilerini rezil eden programlar işte diye düşünüyorum..boşa zaman harcamaktan başka şey değil..öyle konular konuşuluyorki bazen mide bulandırıcı.. evlilik programımı yoksa kim kiminle ... programımı belli değil..

sabahtan akşama kadar aynı belgeselin aynı karesine bakmak bile daha iyidir diye düşünüyorum:) bu gereksiz programla yerine bulamıyorlar sanki doğru düzgün şeyler ekrana..sıkıldım kim kiminle olmuşlaı duymaktan ne diyeyim...

seven vardır lafım yok ben kendi adıma fikrimi belirtmek istiyorum; yani bu kadar basitlik yoktur herhalde..kendilerini bayağı küçük düşürüp hatta kendi kendilerini rezil eden programlar işte diye düşünüyorum..boşa zaman harcamaktan başka şey değil..öyle konular konuşuluyorki bazen mide bulandırıcı.. evlilik programımı yoksa kim kiminle ... programımı belli değil..

sabahtan akşama kadar aynı belgeselin aynı karesine bakmak bile daha iyidir diye düşünüyorum:) bu gereksiz programla yerine bulamıyorlar sanki doğru düzgün şeyler ekrana..sıkıldım kim kiminle olmuşlaı duymaktan ne diyeyim...

sana katılıtorum oturup on kere yirmi ker izlediğimiz ama izlemeye bıkmadığımız türk filmlerini seyrederim daha iyi o kendini beyenmiş ekran faciası kadınve erkekleri seyretmek yerine

[SUB][/SUB]
sana katılıtorum oturup on kere yirmi ker izlediğimiz ama izlemeye bıkmadığımız türk filmlerini seyrederim daha iyi o kendini beyenmiş ekran faciası kadınve erkekleri seyretmek yerine

Çok doğru ya hababam sınıfı serilerini,bizim aile,neşeli günler,süt kardeşler vs gibi çok sevdiğim türk filmlerini verseler çok daha güzel olur aynı şey dizi tekrarları için de geçerli her gün 1 akasya durağı 2 arka sokaklar dizilerinin tekrarlarından da bıktık onlar yerine dediğim gibi o güzel eski türk filmlerini verseler daha çok izlenir

izdivaç izlemeden kaç sloganıyla bütün izdivaç programlarını kapatıyorum

Back