• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZBAN'da Skandal Görüntü!

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.885
198
İzmir’de, şehir içi toplu ulaşım aracı İZBAN'da iki durak arasında bir çiftin ilişkiye girmesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
izban-da-skandal-goruntu--7167581.Jpeg

İHA

İzmir’de, günde binlerce kişinin yolculuk yaptığı İzmir Banliyö Sistemi'nin (İZBAN) treninde skandal bir görüntü ortaya çıktı. Tren içerisinde güvenlik kameralarına yansıyan ve biri kadın biri erkek olmak üzere iki kişinin uygunsuz görüntüleri adeta şoke etti. Gece saatlerinde hareket halinde olduğu öne sürülen trende yolculuk yapan bir çift, trende kimsenin olmamasını fırsatbilerek durak arasında ilişkiye girdi. Saniye saniye kameralara yansıyan görüntülerin İZBAN treninde kaydedildiği iddia edildi.

OLAYIN NE ZAMAN MEYDANA GELDİĞİ BELLİ DEĞİL

Öte yandan İZBAN yetkilileri, skandal görüntüler hakkında geniş çaplı bir inceme başlattı. Teknik servise gönderilen görüntülerin ne zaman ve hangi trende çekildiği ise henüz kesinlik kazanmadı. Tren içerisindeki çıkış kapısı üzerinde yer alan İZBAN logosu ise dikkatlerden kaçmadı. Konu ile ilgili olarak alınan bilgiye göre, yakın zamanda böyle bir görüntüye rastlanmadığı kaydedildi.

http://www.milliyet.com.tr/izban-da...tm_medium=manset&utm_campaign=HaberlerComCoop

Dinsizlikten değil yersizlikten :D İzmirde öpüşen çiftlere karışılmaz lafını duyan gençler biraz abartıp izmire level atlatalım demiş heralde

ha ha bir yanım romantik diyor, bir yanım öyk diyor,
bilemedim ben ya,
ama kimsecik de yokmuş, gece vakti,
çok sapkın bulmadım ben sanki.
yine de öyk

Aman tanrım tam da izmirde, gavur bunlar kardeş... Yalnız izbanda iki durak arası 1.5 dakika falan. Abinin bi ürologla görüşmesi gerek.

Gerçekse gereği yapılacaktır. Bunu yanlarına bırakmayız.
Kız o heyecan ardenalinle normal o kadar kısa sürmesi :27: bide onlara sorsan nasıl uçmuşlardır heyecandan :70:

Izmir'e m.k atacaklar ya.. Elli sefer bastira bastira Izban diye yazip durmuslar haberin her yerine..

"Izban'da oldugu iddia edildi.." "Izban logosu gozlerden kacmadi.." :ukala::ukala:

Eee?:KK51: Izban ile Izmir'in CHPli belediyesi yolculara kadin filan mi pazarliyor, yoksa trenleri geneleve kiraya mi vermis? Ne demek istiyorsun aga, acik konus!:sinirli:

Malum kadroya gelsin bu haber de.
Damlarlar az sonra agizlarinin suyu aka aka.
Size ne bize ne kardeşim! Sevusmekten kimseye zarar gelmez : p

Tacizci imam,tacizci din kulturu ogretmeni topiclerinden topukladiklari gibi sıvışmıyorlar en azindan o tayfa efide :)
Ama durrr neydi sizin motto ? Bu gercek islam degilll,bir kisinin yaptigi tum cemaate yuklenemez..Hatta ileri gideyim bu algi operasyonuuu bu manipulasyonnnn :D

Tacizci imam,tacizci din kulturu ogretmeni topiclerinden topukladiklari gibi sıvışmıyorlar en azindan o tayfa efide :)
Ama durrr neydi sizin motto ? Bu gercek islam degilll,bir kisinin yaptigi tum cemaate yuklenemez..Hatta ileri gideyim bu algi operasyonuuu bu manipulasyonnnn :KK70:
He yani sahip çıkıyorlar bu duruma diye kabul ediyorsun kendinde.
İslamda tacizin tecavüzn cezasını bilmeyen mi var .Ağzını topla istersen. Nerde tacizi tecavuzu savundum. İnsanların yaptığı günah ve hataları tabiki islama yada tüm kuruma vs mal edemezsiniz. Bir öğretmenin yaptigini nasıl ki tüm öğretmenler yada milli eğitim bakanligina mal edemiyorsak.
Ben burada olayı tüm izmire falan mı mal ettim de buradan alt ediyosun aklınla. Uluorta opusmeyi, sevismeyi normal kabul eden((insan için ölçü ve sinir kabul etmeyen (erkek kadın iliskilerinde) ))bir kadro yok mu burada? Var.
Onlara armağan olsun dedik hepsi bu.

He yani sahip çıkıyorlar bu duruma diye kabul ediyorsun kendinde.
İslamda tacizin tecavüzn cezasını bilmeyen mi var .Ağzını topla istersen. Nerde tacizi tecavuzu savundum. İnsanların yaptığı günah ve hataları tabiki islama yada tüm kuruma vs mal edemezsiniz. Bir öğretmenin yaptigini nasıl ki tüm öğretmenler yada milli eğitim bakanligina mal edemiyorsak.
Ben burada olayı tüm izmire falan mı mal ettim de buradan alt ediyosun aklınla. Uluorta opusmeyi, sevismeyi normal kabul eden((insan için ölçü ve sinir kabul etmeyen (erkek kadın iliskilerinde) ))bir kadro yok mu burada? Var.
Onlara armağan olsun dedik hepsi bu.

Hala aklin fikrin oteki tayfanin ne dediginde.Sanane yahu.Yap yorumunu gec...Olay birine birseyi mal etme olayi da degil senin kalkip olaya yorum yapacagina hic bir gergin ortam yokken o malum tayfaya "agizlarinin suyu aka aka " diye seviyesizlesmeye baslayip ortaligi germende.Sana senin yaptigini yapinca sen neden celalleniyosun hayirdir ? Sana senin dilinden cevap verdim baska bir sey degildi..Senin derdin arkadaslara armagan falan degil yani.

Ama durrr neydi sizin motto ? Bu gercek islam degilll,bir kisinin yaptigi tum cemaate yuklenemez..Hatta ileri gideyim bu algi operasyonuuu bu manipulasyonnnn :D

Öyle bir yazmışsın ki sanki dinin gereği taciz tecsvüzmüş ve bu sapıklsr bunun grreğini yerine getiriyormuş gibi. Gerçek islam bu değil dersiniz derken ne demek istedin? Sana göre gerçek islam taciz tecavüz mü

Gerçi yazdığını din kültürü öğretmeni bile beğenmiş. Bu forumda kimin düşüncesi ne belli değil.

Back