• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZBAN'da Skandal Görüntü!

isin icinde taciz tecavuz cocuk istismarı gibi konular yok en azından iki yetiskin isteyerek yapmıs biseler..ama buda yanlıs evet toplum icinde yapmayın arkadas bu kadarınıda evinizde yapın b.knu cıkartmayın

Öyle bir yazmışsın ki sanki dinin gereği taciz tecsvüzmüş ve bu sapıklsr bunun grreğini yerine getiriyormuş gibi. Gerçek islam bu değil dersiniz derken ne demek istedin? Sana göre gerçek islam taciz tecavüz mü

Gerçi yazdığını din kültürü öğretmeni bile beğenmiş. Bu forumda kimin düşüncesi ne belli değil.

Yok kelebek.Oyle yazmadim..Bunlarin hicbiri benim dusuncem degil ki olamaz da.Boyle bir yorumumu da bulamazsin hic bir konuda.Benim anlatmak istedigim efidenin saygisizca diger tayfayi itham ettigi o "savunma mekanizmasi" olayi.Bunun bir benzerini gostermek istedim olay bu.Cunku bu minvalde acilan topiclerde okudugum yorumlari ben sadece aktardim ve yazdiklarim sadece ornekti.Bunlar benim kendi fikrim degil.

Din kulturu ogretmeninin konusunu begenenden bahsetmissin ama dun gibi hatirliyorum o konuyu keyifin o konu hakkindaki yorumlarini.Cok netti yani keske burdan vurmasaydin.

Chelzy Chelzy
Senin bundan rahatsızlık duyacagin ne var? Surekli ayni haksiz ithamlara ve yorumlara bizde maruz kaliyoruz.Ben bu tarz yazinca mi zoruna gitti.Ki ben haksizca bir armaganda bulunmadim onlarin yaptigi seninde yaptigin gibi.Arzu ettikleri ortamin haberini armagan ettim.
Bak hiç alakası olmadığı halde gerçek islam bu değil nidasiyla çıkışlar görüyoruz :) sizden.Sanane yap yorumunu gec demi islam ne alaka? Rahatsizlik ne ?
oraya deginmemistim ama deginmisler saolsunlar :)

Gerçek islamın ne olduğunu merak ettirdikleri gibi, nedense gerçek sol bu gibi yansıtmalarına for

Chelzy Chelzy
Senin bundan rahatsızlık duyacagin ne var? Surekli ayni haksiz ithamlara ve yorumlara bizde maruz kaliyoruz.Ben bu tarz yazinca mi zoruna gitti.Ki ben haksizca bir armaganda bulunmadim onlarin yaptigi seninde yaptigin gibi.Arzu ettikleri ortamin haberini armagan ettim.
Bak hiç alakası olmadığı halde gerçek islam bu değil nidasiyla çıkışlar görüyoruz :) sizden.Sanane yap yorumunu gec demi islam ne alaka? Rahatsizlik ne ?
oraya deginmemistim ama deginmisler saolsunlar :)

Edeplice armaginini yapip gondermeni yapsaydin umrum olmazdi ama sen kalkip amannnn kime neyi anlatiyorum ben :)

Yahu neden bir değişiklik yapıp birgün olsun bir konuyu dine getirmeden tartışmıyorsunuz, birbirinizi kışkırtmaktan vazgeçmiyorsunuz?

Neden iyi ahlaklılar, kötü ahlaklılar, gavur şehir, yobaz şehir gibi ayrımlar yapıyorsunuz?

Biri öpüşmeyi doğal karşılayınca neden arsız edepsiz diye damgalanıyor veya öpüşmeyi uygunsuz buldu diye sataşılıyor?

Herkes kendi hayat görüşünden, ahlakından sorumludur, birbirinizi kışkırtmayın...

Back