Çok teşekkür ederimDışarı falan çıkamayınca insan kendine sarıyor, sürekli bir yerimizi takıyoruz kafamıza.
Biraz zaman verin cildiniz için, elbet geçecektir korkmayın
Her gün kalkıp geçmemiş diye üzülmeyin. İzlerin geçmesi için zaman lazım sadece.
Zaten göbeğimiz açık gezmiyoruz birkaç ay bekleyin, ortam biraz düzelsin sonra cildiyeye gidersiniz.
Ayrıca bence bilmediğiniz kremi de doktor vermediği sürece kullanmayın. Sürecekseniz Bepanthene sürün cildinizi onarsın.
Merak ettim kremi ney acaba. Hamilelik çatlaklarına kullanirmic....x ameliyat kesiğine bile verilen bir krem, etkili olacaktır
Size özelden ismini yazıyorum ama herkese uygun bir krem değil. Bazı insanlara alerji yapabiliyor. Ben sivilce izleri için almıştım uzun zaman önce ama şiddetli kaşıntı yaptığı için kullanamadım. Dolu tüpü arkadaşıma verdim, o kullanabildi mi onu da bilmiyorum.Merak ettim kremi ney acaba. Hamilelik çatlaklarına kullanirmi
Piercing bırakıyor ama cidden, bende de kahverengi ben gibi iz bıraktı göbeğimde çıkarttığımda.Gobegimde 3 tane kapali ameliyat deliği izi var onlar bile göze batmiyor pek. Piercing göbek deliginde ne kadar iz birakabilir ki
Sanmam belirgin bisey kalacagini.
Piercing bırakıyor ama cidden, bende de kahverengi ben gibi iz bıraktı göbeğimde çıkarttığımda.
Geçmedi miPiercing bırakıyor ama cidden, bende de kahverengi ben gibi iz bıraktı göbeğimde çıkarttığımda.
7-8 sene önce göbeğime piercing yaptırmıştım bir hevesle, baya kullandım geçen sene sıkıldım çıkarttırdım ben de. Çıkarılan yerde göbeğin delik olan kısmında koyu bir iz var benim de, neden oldu bilmiyorum orda ben gibi duruyor sanki. Bir senedir böyle benim mesela, geçer mi bilmiyorum olmadı tekrar taktırırım ilerde geçmezse iz durmasındansa. Ama sizin yeniyse geçer diye düşünüyorum ben takmadım krem vs kullanmadım hiç. Artık geçer mi kalır mı onu da bilmiyorum açıkçası ama pişmanım deldirdiğime..
İz var mı sizde de? Çok haklısınız Absolut. Kendime dur diyemiyorum ama. Hep takılacak bir şey buluyorum, daima. Her koşulda. Yoruldum.Göbeğimi iki kez delirdim yani toplamda 4 delik var ama beni hiç rahatsız etmiyor. Neren mükemmel ki göbeğindeki ufacık ize oturup zırlıyorsun?
Sorunlarının farkında biri olarak ileriye doğru bir adım atmıyorsun hiç. Konuların başlığı değişse de içerik hep aynı. Gençliğini tüketiyorsun yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?