• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İz

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Mune Mune hanım zaten zor günlerden geçiyorum ve şimdi de buna takıldım ayrıca kesinlikle bir dert olduğunu düşünüyorum, konum kapanmasa?

2 ay kadar önce göbeğimi deldirdim. Pişman oldum sonra sebepsiz, bir hafta kadar sonra çıkardım. İki çirkin iz kaldı orada. Kulağımdakiler falan hemen geçiyordu bu da geçer diye ciddiye almadım başlarda. Baktım geçmiyor kardeşime de lazım zaten diye iz kremi aldım c..t..b..x fiyatı biraz tuzluca olan hani. Sürüyorum günde 3-4. Biraz sanki renginde açılma var ama bilemiyorum. Psikolojim zaten son günlerde allak bullak. Bir de bu çıktı başıma diye zırlıyorum.

Deneyimliler, kalıyor mu bu iz? Ya da geçmesi için napabilirim? Sudocrem, kantaron yağı falan da sürüyorum gün içinde. Asit mi denesem acaba? Daha mı beter olur.

Fotoğraf da paylaşabilirim, yorum yapmanız açısından

Sevgiler.

Sakınn ne asiti zamanla geçer yeni daha o krem iyi gelir devam edin kullanmaya zaten minik bise olması lazım

o nasil oldu ki ya? ben de deldirdim iki yil kullandim sonra hevesim gitti takmadim suan kapali. iz de yok. ki ben deldirdigimde de asiri kotu olmustu baya iltihapli falandi.

kreme bile gerek olmadan gecer bence ama kreme devam et asit falan ne geregi var ki.

Dışarı falan çıkamayınca insan kendine sarıyor, sürekli bir yerimizi takıyoruz kafamıza.

Biraz zaman verin cildiniz için, elbet geçecektir korkmayın☺️

Her gün kalkıp geçmemiş diye üzülmeyin. İzlerin geçmesi için zaman lazım sadece.
Zaten göbeğimiz açık gezmiyoruz birkaç ay bekleyin, ortam biraz düzelsin sonra cildiyeye gidersiniz.

Ayrıca bence bilmediğiniz kremi de doktor vermediği sürece kullanmayın. Sürecekseniz Bepanthene sürün cildinizi onarsın.

Dışarı falan çıkamayınca insan kendine sarıyor, sürekli bir yerimizi takıyoruz kafamıza.

Biraz zaman verin cildiniz için, elbet geçecektir korkmayın☺️

Her gün kalkıp geçmemiş diye üzülmeyin. İzlerin geçmesi için zaman lazım sadece.
Zaten göbeğimiz açık gezmiyoruz birkaç ay bekleyin, ortam biraz düzelsin sonra cildiyeye gidersiniz.

Ayrıca bence bilmediğiniz kremi de doktor vermediği sürece kullanmayın. Sürecekseniz Bepanthene sürün cildinizi onarsın.
Çok teşekkür ederim

Bepanthol merhem + Sudocrem karıştırıp sürüyorum ben izlere. İyileşmeyi hızlandırıyor. Ama o bölgede nasıl bir iz kaldı ben de anlayamadım. Küçücük delik sonuçta. Kızarık mı?

TCA, asit filan denemeyin sakın. Evde bilinçsiz kullanıp kendini yakan çok var.

Sadece pembelik mi var yoksa oyuntu da var mı?

Co....x kremi mucize bir krem. Benim bir sene geçmeyen beremi birkaç sürümde geçirdi. Belki de sana uygun değildir. Çünkü daha çok yaralanma berelenme icin olan bir krem . Keşke bekleyip devlet Hastanesi'nde cildiyeye gidip doktorun önerdiği kremi alsaydın. Hem tuzlu olmazdı, az bir paraya alırdın hem de kulaktan dolma olmazdı,tam senin sorununa uygun bir krem olurdu.
Her mucizevi krem her yaraya iyi gelmez. Yanık kremlerinde bile günes yanığına başka krem verirler kendini yakana başka.
Ve son olarak, yaşadığın zaman zordu ama bunca konu bence yaşadıklarinizla alakalı değil. Siz yapı olarak sorun bulmayı seven birisiniz. Nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama olaylara başka açıdan bakmaya çalışın. Kendinizi zorlayın ... Göbekteki minicik bir nokta sizi bu kadar rahatsız ediyorsa yarın bir gün herhangi bir operasyon ya da sezaryan gecirseniz , vücudunuzdaki ize bakıp delirmeniz gerekir.
Bu bakış açısıyla konularınızi okurken bile ben yoruluyorum , sizi düşünemiyorum bile :KK43: umarım tez vakitte 'olsun,iyi tarafından bakarsak' cümlesi kurduğun zamanlar da gelir

Merak ettim kremi ney acaba. Hamilelik çatlaklarına kullanirmi
Size özelden ismini yazıyorum ama herkese uygun bir krem değil. Bazı insanlara alerji yapabiliyor. Ben sivilce izleri için almıştım uzun zaman önce ama şiddetli kaşıntı yaptığı için kullanamadım. Dolu tüpü arkadaşıma verdim, o kullanabildi mi onu da bilmiyorum.

Göbeğimi iki kez delirdim yani toplamda 4 delik var ama beni hiç rahatsız etmiyor. Neren mükemmel ki göbeğindeki ufacık ize oturup zırlıyorsun?
Sorunlarının farkında biri olarak ileriye doğru bir adım atmıyorsun hiç. Konuların başlığı değişse de içerik hep aynı. Gençliğini tüketiyorsun yapma

Gobegimde 3 tane kapali ameliyat deliği izi var onlar bile göze batmiyor pek. Piercing göbek deliginde ne kadar iz birakabilir ki🙄
Sanmam belirgin bisey kalacagini.

7-8 sene önce göbeğime piercing yaptırmıştım bir hevesle, baya kullandım geçen sene sıkıldım çıkarttırdım ben de. Çıkarılan yerde göbeğin delik olan kısmında koyu bir iz var benim de, neden oldu bilmiyorum orda ben gibi duruyor sanki. Bir senedir böyle benim mesela, geçer mi bilmiyorum olmadı tekrar taktırırım ilerde geçmezse iz durmasındansa. Ama sizin yeniyse geçer diye düşünüyorum ben takmadım krem vs kullanmadım hiç. Artık geçer mi kalır mı onu da bilmiyorum açıkçası ama pişmanım deldirdiğime..

Gobegimde 3 tane kapali ameliyat deliği izi var onlar bile göze batmiyor pek. Piercing göbek deliginde ne kadar iz birakabilir ki🙄
Sanmam belirgin bisey kalacagini.
Piercing bırakıyor ama cidden, bende de kahverengi ben gibi iz bıraktı göbeğimde çıkarttığımda.

7-8 sene önce göbeğime piercing yaptırmıştım bir hevesle, baya kullandım geçen sene sıkıldım çıkarttırdım ben de. Çıkarılan yerde göbeğin delik olan kısmında koyu bir iz var benim de, neden oldu bilmiyorum orda ben gibi duruyor sanki. Bir senedir böyle benim mesela, geçer mi bilmiyorum olmadı tekrar taktırırım ilerde geçmezse iz durmasındansa. Ama sizin yeniyse geçer diye düşünüyorum ben takmadım krem vs kullanmadım hiç. Artık geçer mi kalır mı onu da bilmiyorum açıkçası ama pişmanım deldirdiğime..

Sonra gördüm bu mesajınızı. Nasıl olduysa. Özelden görüntü göndereceğim.

Göbeğimi iki kez delirdim yani toplamda 4 delik var ama beni hiç rahatsız etmiyor. Neren mükemmel ki göbeğindeki ufacık ize oturup zırlıyorsun?
Sorunlarının farkında biri olarak ileriye doğru bir adım atmıyorsun hiç. Konuların başlığı değişse de içerik hep aynı. Gençliğini tüketiyorsun yapma
İz var mı sizde de? Çok haklısınız Absolut. Kendime dur diyemiyorum ama. Hep takılacak bir şey buluyorum, daima. Her koşulda. Yoruldum.

Back
X