Bayadır duruyor o ne izi , kullandığım piercing mi dandikti de böyle iz bıraktı orda bilemiyorum.Geçmedi mikaldı mı öyle
Tedaviye devam ediyorsunuz değil mi? :/İz var mı sizde de? Çok haklısınız Absolut. Kendime dur diyemiyorum ama. Hep takılacak bir şey buluyorum, daima. Her koşulda. Yoruldum.
Bence hiç Yaptırmayın derim ben de bi heves yaptırdım, sonra pişmanlık.. acıyor bu arada deldirme esnadında acımıyor desem yalan olur. Sonrasında iyi bir şekilde bakımı vs iltihap kapmaması da çok önemliİz geçer heralde zamanla dert etmeyin ama benim sorum olacak çok ağrılı oluyor mu ya ben de deldirmeyi düşünüyorum. Sonrasında yada yapılırken ağrı, iltihap vs nasıl oldu merak ettim
Hadi ya öyle mi diyorsunuz. Ben de kendime güvenemiyorum açıkcası azcık maymun iştahlıyımdır bir onu yaptırmak isterim bir bunu :) Biraz rafa kaldırayım ben bunu o zaman. Teşekkürler :)Bence hiç Yaptırmayın derim ben de bi heves yaptırdım, sonra pişmanlık.. acıyor bu arada deldirme esnadında acımıyor desem yalan olur. Sonrasında iyi bir şekilde bakımı vs iltihap kapmaması da çok önemli
Ediyorum evet birazdan ilaç saatim hatta.Tedaviye devam ediyorsunuz değil mi? :/
Hadi ya öyle mi diyorsunuz. Ben de kendime güvenemiyorum açıkcası azcık maymun iştahlıyımdır bir onu yaptırmak isterim bir bunu :) Biraz rafa kaldırayım ben bunu o zaman. Teşekkürler :)
Güzel konular da açacaksınız ben inanıyorum böyle devam etmeyecek,bu takıntılar azalacak.Ediyorum evet birazdan ilaç saatim hatta.
Açacağım güzel bir konu iş buldum çalışma hayatındayım olur ona da iki yıl var.... ölme eşeğim ölme...Güzel konular da açacaksınız ben inanıyorum böyle devam etmeyecek,bu takıntılar azalacak.
Yengenc siz kremi nasıl kullandınız? Bazıları sürüp kuruyana kadar bekleyin diyor bazıları ovalayarak kurutun diyor. Emin olamadım.Co....x kremi mucize bir krem. Benim bir sene geçmeyen beremi birkaç sürümde geçirdi. Belki de sana uygun değildir. Çünkü daha çok yaralanma berelenme icin olan bir krem . Keşke bekleyip devlet Hastanesi'nde cildiyeye gidip doktorun önerdiği kremi alsaydın. Hem tuzlu olmazdı, az bir paraya alırdın hem de kulaktan dolma olmazdı,tam senin sorununa uygun bir krem olurdu.
Her mucizevi krem her yaraya iyi gelmez. Yanık kremlerinde bile günes yanığına başka krem verirler kendini yakana başka.
Ve son olarak, yaşadığın zaman zordu ama bunca konu bence yaşadıklarinizla alakalı değil. Siz yapı olarak sorun bulmayı seven birisiniz. Nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama olaylara başka açıdan bakmaya çalışın. Kendinizi zorlayın ... Göbekteki minicik bir nokta sizi bu kadar rahatsız ediyorsa yarın bir gün herhangi bir operasyon ya da sezaryan gecirseniz , vücudunuzdaki ize bakıp delirmeniz gerekir.
Bu bakış açısıyla konularınızi okurken bile ben yoruluyorum , sizi düşünemiyorum bileumarım tez vakitte 'olsun,iyi tarafından bakarsak' cümlesi kurduğun zamanlar da gelir
Göbek deliğimin üzerinde 2 tane çapraz delik var diğer ikisi de altında kalıyor. Ve uzun süre kullandığım için kapanmayacaklar da. Ama mükemmel bir vücudum yok bir de onu dert edemem.İz var mı sizde de? Çok haklısınız Absolut. Kendime dur diyemiyorum ama. Hep takılacak bir şey buluyorum, daima. Her koşulda. Yoruldum.
ben de kullanıyorum abartılıyor mu göreceğiz bakalımO kremi sezaryenden sonra kullandım ben çok etkili gerçekten
bende delik yok iz var sadece o da kırmızı bir iz sayılır bazı arkadaşlara foto gönderdim size de gönderebilirim istersenizGeçmiyor benim 6 yıl oldu hala delik var
evet krem o. umarım faydası olur, hayat gerçekten çok kısa ve ben olduk olmadık her şeyi takıyorum ciddenha bu arada krem contratubex mi?
ben beyin ameliyati oldum, saclarimi komple kestirdik, babama yalvardim nolur iz birakma diye (sacmalik) ama yine de saclarimin dibinde iz var kocaman. saclarim daha cikmamisken o kremi kullandim baya ise yaramisti. tabi simdi saclar uzayinca takmiyorum cok ama toplayinca gorunuyor izim.
konuya donup ikinci kez yazdim cunku cidden kendine yazik ettigini dusunuyorum. hayat bunlari dert etmek icin asiri kisa. zaten o kullandigin krem o izi allahina gonderir suphen olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?