Aşağidan delinmis ilerde yirtik fln olur diye deldirme bosverNiye kapatmaya çalışıyorsunuz öğrenebilir miyim? 1,5 yaşındaki kızıma ısrarla deldirmemi istiyorlar aile büyükleri ama ben beklemedeyim. Merak ettim bir zararı mı var da kapatmak istiyorsunuz?
Anladım. Sağolun.Aşağidan delinmis ilerde yirtik fln olur diye deldirme bosver
Moralim cok bozuk o kdr pismanimki bi çareside yokAnladım. Sağolun.
Çikardim ben kapansin istiyorum izde kalmasin istiyorumBenimde kulağım aşağıdan delik ama bugüne kadar hiçbirşey olmadı merak etmeyin bence birşey olmaz
Siz sanirim yine bu konuyu açmistiniz.Kendinize kötülük ediyorsunuz çocuk bu gun gelecek dusecek belki iz kalacak belki gözü bozulacak gözlük takmak zorunda kalacak kendinizimi yiyeceksiniz biraz relaks olun.Kulaginda iz kalmaz kapanir merak etmeyin4yasindaki kiz 3sene küpe takti.iz kalmadan kapanmasi icin ne yapmali
Siz sanirim yine bu konuyu açmistiniz.Kendinize kötülük ediyorsunuz çocuk bu gun gelecek dusecek belki iz kalacak belki gözü bozulacak gözlük takmak zorunda kalacak kendinizimi yiyeceksiniz biraz relaks olun.Kulaginda iz kalmaz kapanir merak etmeyin
Benim yüzümden oldu diye düşünüyorumKendimi yedim bitirdim yapamiyorumki biraz iyi hissediyorum sonra yine ayni oluyorum
sakin olun lütfen bu kadar evhamlanıp kendinizi suçlamayın. O deliğin bir önemi yok ama siz ruh sağlığınızı koruyamazsanız o zaman kızınıza zarar vermiş olursuk
Ben 18 yasimda buyuk igneyle kulagimi deldim her kulaga 3 delik ustelik kulak kepcesindeki kikirdakli yere.Ne akilmis simdi dusunuyorumda neyse o yaşta o delikler kapandi iz bile yok.Ayrica kalsa ne olurki kusurmu bu kusur olsa ne olur kim mukemmel.Lutfen düşünce yapinizi degistirmek icin yardim alin.Simdi cocugunuz kucuk akli erdiginde onuda evhamli mutsuz bir cocuk yaparsiniz.Psikolojik destek alin gerekirse ilaç kullanin.Siz de anksiyete var gibi geldi anne olunca yuzeye cikmiş buBenim yüzümden oldu diye düşünüyorum
Gittim doktora ilac verdi kullandim.kendimi hic boyle gormemiştim.herkes ayni soyledi geçer kapanir yada nokta bir iz kalabilir diye.ama ben durup durup aglamaktan baska bisi yapamiyorum..tesekkur ederim ilginiz içinBen 18 yasimda buyuk igneyle kulagimi deldim her kulaga 3 delik ustelik kulak kepcesindeki kikirdakli yere.Ne akilmis simdi dusunuyorumda neyse o yaşta o delikler kapandi iz bile yok.Ayrica kalsa ne olurki kusurmu bu kusur olsa ne olur kim mukemmel.Lutfen düşünce yapinizi degistirmek icin yardim alin.Simdi cocugunuz kucuk akli erdiginde onuda evhamli mutsuz bir cocuk yaparsiniz.Psikolojik destek alin gerekirse ilaç kullanin.Siz de anksiyete var gibi geldi anne olunca yuzeye cikmiş bu
Ayni sorudan çok konu açma kisitlamasimi varDaha önce bununla ilgili seksen kere konu açmışsınız.Kulak aşağıdan delinince yırtılmaz. Ayrıca kapandığında iz kalsa bile bunun ne önemi var, ben gibi farz edin. Çirkin gösteren bir şey değil. Ve kesinlikle uzman desteği alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?