İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Çok da severım kendımı ama onun yaptıklarını yedıremıyorum benı bu kadar basitlestırdıgıne katlanamıyorum.Her şeyin bir bedelı var.Onun nişanlısı bir nefeste soluverecek çiçek ya ben ???
Allahım yarabbim
Kız tamam aaaa
Bihter ziyagile bağlarız hep birlikte 🤣

Kendımı çok sevdıgım için bu kadar hakkımı savundum.
Hayır kendini sevsen senle ciddi düşünmüyorum git evlen diyen adamla görüşmezsin
Sana nasıl git evlen diyebilir seni sevse
Seni sevmeyen adamla işin olmaz kendini sevsen
Lütfen toparlan ve artık kendini sevmeye başla
Adamın yanına kar kalmadı diyorsun
Adamın umru mu sanıyorsun
Ailesini salmış üstüne
Karısı 3 gün kavga çıkarır sonra devam eder
Burda olan sana oluyor
O yüzden bazı şeyleri ilahi adalete bırakacaksın
O bulur belasını sana kötülük yaptıysa
Seven kadının ahı tutar
Gerçekten üzüldüm sana canın yanmasa bunkarı yapmazsın
Toparlan unut şu adamı

Kendımı çok sevdıgım için bu kadar hakkımı savundum.

Konu sahibi şu an duyguların çok taze çok normal ama hep kendine şunu söyle geçecek. Ve stalklamayı bırak bi tatile git bişey yap unutacaksın eninde sonunda Allah ın emri bu

Konu sahibi şu an duyguların çok taze çok normal ama hep kendine şunu söyle geçecek. Ve stalklamayı bırak bi tatile git bişey yap unutacaksın eninde sonunda Allah ın emri bu
Bırakmak zorundayım.Vallahi ortalık yeterınce karıştı.Tamam bu kadardı.

Hayır kendini sevsen senle ciddi düşünmüyorum git evlen diyen adamla görüşmezsin
Sana nasıl git evlen diyebilir seni sevse
Seni sevmeyen adamla işin olmaz kendini sevsen
Lütfen toparlan ve artık kendini sevmeye başla
Adamın yanına kar kalmadı diyorsun
Adamın umru mu sanıyorsun
Ailesini salmış üstüne
Karısı 3 gün kavga çıkarır sonra devam eder
Burda olan sana oluyor
O yüzden bazı şeyleri ilahi adalete bırakacaksın
O bulur belasını sana kötülük yaptıysa
Seven kadının ahı tutar
Gerçekten üzüldüm sana canın yanmasa bunkarı yapmazsın
Toparlan unut şu adamı
Çok tesekkur ederım.Bende ne yandı

Ah alanın ahı tutar degılmı ?

Asla ah etme Allah a havale et lütfen
Yaradan verecek cezasını sen içinde kötü bişey besleme kendi içinde affet ve Allah a havale et huzuru bulacaksın unutacaksın.
bi tek senin başına gelmiyo ki unutulmayacak insan yoktur emin ol.

Bunu yapacağınızı bilsem sizi bu yoldan döndürmeye çalışanlardan olurdum. Bu hikayede nişanlı kıza üzüldüm sadece çünkü siz de iliskisi olan biriyle ikinci kadınlığı oynamissiniz. Adamın ahlagini sorgularken kendi ahlaginizi sorgulamayı unutmuşsunuz. Siz adama kötülük yapicam derken kiza iyilik yapmışsınız istemeden umarım o adama tekmeyi basar. Sizin de şu aşamadan sonra adama korktugunuzu belli etmemeniz lazım. Ben görevimi yaptım içim soğudu artık seninlebi işim yok yoluma çıkarsan daha da rezil ederim mesajını verin sonra maazallah canınız yanmasın ne haberler okuyoruz.

Asla ah etme Allah a havale et lütfen
Yaradan verecek cezasını sen içinde kötü bişey besleme kendi içinde affet ve Allah a havale et huzuru bulacaksın unutacaksın.
bi tek senin başına gelmiyo ki unutulmayacak insan yoktur emin ol.
Ah da etsem allaha havalede etsem olur mu .

Bence kendinizi bu adamdan korumaya bakın.Bunun intikamını almak isteyecektir çünkü çok cüretkar bir hareket sergilemişsiniz.Gercekten seviyorsa es adayını sizin mesajınızla kaybederse yapacaklarını siz düşünün.
Ne niyetle yaptığınızı bilemem ama yaşayan bilir.Ben de evlilik vaadiyle kandırıldım aldatıldım ben de o öfkeyle çok düşündüm kıza yazmayı ama benim de o an ki düşüncem kızın iyiliği falan değildi tabiki adama haddini bildirmekti.Ofkeliyken insan hele de aptal yerine konduysa mantıklı düşünemez.Kendime zaman verince doldurulduğum halde vazgeçtim bunu yapmaktan çünkü onu önemsediğimi düşünecekti bu en son istediğim şey olurdu. Zor oldu ama iyi ki sabretmisim diyorum şuan.

Back