- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.985
- 248
Bırakın kim nederse ne düşünürse düşünsün tabikii de iyi yapmışsın yanına kalmamış takma bundan sonra hayatına bak baskalari için değil kendin için yaşaSussaydım yaptıkları yanına kar kalıcaktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakın kim nederse ne düşünürse düşünsün tabikii de iyi yapmışsın yanına kalmamış takma bundan sonra hayatına bak baskalari için değil kendin için yaşaSussaydım yaptıkları yanına kar kalıcaktı.
Herkese göre yanlış ama bana gore en dogrusuBırakın kim nederse ne düşünürse düşünsün tabikii de iyi yapmışsın yanına kalmamış takma bundan sonra hayatına bak baskalari için değil kendin için yaşa
Allahım yarabbimÇok da severım kendımı ama onun yaptıklarını yedıremıyorum benı bu kadar basitlestırdıgıne katlanamıyorum.Her şeyin bir bedelı var.Onun nişanlısı bir nefeste soluverecek çiçek ya ben ???
Hayır kendini sevsen senle ciddi düşünmüyorum git evlen diyen adamla görüşmezsinKendımı çok sevdıgım için bu kadar hakkımı savundum.
Kendımı çok sevdıgım için bu kadar hakkımı savundum.
Ahhh bihter sen ölmenelıydınAllahım yarabbim
Kız tamam aaaa
Bihter ziyagile bağlarız hep birlikte![]()
Bırakmak zorundayım.Vallahi ortalık yeterınce karıştı.Tamam bu kadardı.Konu sahibi şu an duyguların çok taze çok normal ama hep kendine şunu söyle geçecek. Ve stalklamayı bırak bi tatile git bişey yap unutacaksın eninde sonunda Allah ın emri bu
Çok tesekkur ederım.Bende ne yandıHayır kendini sevsen senle ciddi düşünmüyorum git evlen diyen adamla görüşmezsin
Sana nasıl git evlen diyebilir seni sevse
Seni sevmeyen adamla işin olmaz kendini sevsen
Lütfen toparlan ve artık kendini sevmeye başla
Adamın yanına kar kalmadı diyorsun
Adamın umru mu sanıyorsun
Ailesini salmış üstüne
Karısı 3 gün kavga çıkarır sonra devam eder
Burda olan sana oluyor
O yüzden bazı şeyleri ilahi adalete bırakacaksın
O bulur belasını sana kötülük yaptıysa
Seven kadının ahı tutar
Gerçekten üzüldüm sana canın yanmasa bunkarı yapmazsın
Toparlan unut şu adamı
Ben nerden bileyim .Bilsem bu pozısyonda olurmuydum.Anlamadım kızla hiç sevgili olmadan mı evlendi hani görücü usulü diyodunuz ama bi ön görüşme olmadımı evlilik önce si![]()
Stalk yok stalk yokKonu sahibi şu an duyguların çok taze çok normal ama hep kendine şunu söyle geçecek. Ve stalklamayı bırak bi tatile git bişey yap unutacaksın eninde sonunda Allah ın emri bu
Gercekten yok ablam bi kızdıkı birazda allaha bırak dedı.Bu be cürret dedı.Stalk yok stalk yok
Kız instagramını kapatmısStalk yok stalk yok
Kız instagramını kapatmıs
Ah alanın ahı tutar degılmı ?boşver canım bırak kendi hallerine
Ah alanın ahı tutar degılmı ?
Ah da etsem allaha havalede etsem olur mu .Asla ah etme Allah a havale et lütfen
Yaradan verecek cezasını sen içinde kötü bişey besleme kendi içinde affet ve Allah a havale et huzuru bulacaksın unutacaksın.
bi tek senin başına gelmiyo ki unutulmayacak insan yoktur emin ol.
Ah da etsem allaha havalede etsem olur mu .