Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü?
Ne yaşadın attraente ? Bunun sebebi ne oluyor niye oluyor anlamlandiramiyorumÇookkk hemen hemen her seferinde
Ne yaşadın attraente ? Bunun sebebi ne oluyor niye oluyor anlamlandiramiyorum
Hic bir iyilik cezasiz kalmiyorBir söz vardı falanca senin hakkında kötü konuşuyor demişler alim bir kişiye. O da cevap olarak
-Acaba ne iyilik yaptım o kişiye diye düşünmüş.
Durum aynen böyle maalesef. Çok buldum maalesef kötülük...
Ooooooooo coookk artik iyilik yapmiyorumHiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Evet bu yorumunuzu başka konuda okumuştum şuan neredeyse benzer şeyleri yaşıyorumEvet. Eskiden en yakin arkadasimdi, nikah sahitligini bile yaptim. Sirf is yerinde pozisyon kapmak adina beni satti sagolsun. Isin komigi: benim o pozisyonla hic alakam yoktu. Sadece rakip olabilecegimi düsündügü icin. Bana maddi manevi zarar verdi orda, cünkü patronun bana olan güvenini kirdi. Ha sunu da ekliyim: O pozisyonu alamadi.
Evet bu yorumunuzu başka konuda okumuştum şuan neredeyse benzer şeyleri yaşıyorum
Anlatmak neden ki ?Hiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Gördüm hem de en yakınımdan. Karşımdakinin kötü niyetli olduğunu anlamam yıllarımı aldı artık ciddi mesafe koydum kafam çok rahatHiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?