İyiliği suistimal eden bir adam.

Yok bişey demedim zaten ya yine yuttum. Beraber oynayalim dedim. Ben her haltı soyluyorum tabi ki hiçbişey gizlemyorum bi silgi alsam haberi olur neden bilmiyorum yapım böyle olayları da ayrıntılı anlatırım zaten. Ya sorun şu asgari ücret malum, elimizde bi para var eşim de tutumsuz olduğu için parayı bana veriyor bende diğer yere atıyorum parayı. Kirada oturuyoruz bi de. Ha bu arada ilk evlendiğimiz sıra eşim 1.5 sene ne yazık ki iş bulamadı krizden dolayı. Ve 1.5 sene ben çalıştım bazen ay sonunu zor getirdik hiçbir zaman da onu sıkmadim. Şimdi ben evdeyim o çalışıyor çalışmamı da istemiyor ama çalışmak gerek tabi. Zamanı gelince giricem tekrar.

haha güldüm kusura bakmayın. Bence sakin kalmayın.Adamı bir o zevki varsa bırakın para versin oynasın diyecektim ama bu ne. Kahvaltıda bile oynuyor. .sakin kalınacak durumu geçmiş.

Heh işte adam da rahatsız olduğumu anliyo hemen agucuk bugucuk moduna giriyo suçsuz adam böyle yapar mı hatasını anliyo

asgari ücret
ev kira
nasıl geçiniyosunuz ki?

Ev kira, bebek var, konu sahıbının eşi sigara kullanıyor. Bu durumda asgari ücret alıyorsa eşi, konu sahıbı haklı aslında.

evet bi miktar da.
düşünsene çalışıp 3 kuruş kazanıyosun. ama 100 lira için karına hesap veriyosun.

ne bileyim. kadın da haklı bi yandan ortada bi de çocuk var.

benim hala aklım almadı, nasıl geçinilir ki böyle.

Ailesi destek oluyodur. Asgarı ucretle bunca seyın altına gırse oyuna verecek 100tl kalmazdı. Konu sahıbı bırıkım yaptıgındanda bahsedıyor bırde...

Ailesi destek oluyodur. Asgarı ucretle bunca seyın altına gırse oyuna verecek 100tl kalmazdı. Konu sahıbı bırıkım yaptıgındanda bahsedıyor bırde...

bence konu sahibi buna açıklık getirsin biz de feyz alalım.

çok değil ama asgariden fazla alıyorum. yol yemek şirketten. ailemle kalıyorum ev masrafım yok. yetmiyo allah yetmiyo

bence konu sahibi buna açıklık getirsin biz de feyz alalım.

çok değil ama asgariden fazla alıyorum. yol yemek şirketten. ailemle kalıyorum ev masrafım yok. yetmiyo allah yetmiyo

Konu sahıbının dedıklerı dogruysa, asgari ücret bızım bıldıgımız asgarı ucretse ve yanlış anlamadıysak ben imkansız buldum o paranın yetmesini şu şartlarda, aile veya ailelerden destek alarak geçiniyorlardır. Ne çok taktık.

of evet. normalde zenginin parası züğürdün çenesini yorardı, tam tersi oldu

Ahahaha asgari + prim. Ama hedef yapılınca prim. En kötü halini söyledim 650 kira veriyoruz aile yardımı şöyle yapıyor para olarak değil ki bizde istemeyiz zaten. Bazen kv pazar alışverişi yapıyor mesela ayda 2 kere falan ya da annem arada bir geldiği zaman bebisi sevmeye yemek getiriyor. Onun dışında geçiniyoruz işte bi miktar birikim var evet ama ona dokunmamak için dişimizi sıkmamız gerekiyor işte.

Arkadaşlar uzun zaman oldu di mi. Bugün bişey daha gördüm bu sefer hak verirsiniz herhalde adamın hobbisidir yapma etme diyenler. Son 3 faturası 170 civarı geliyodu telefonun telefonuyla beraber 89 ödememiz gerekiyordu normalde neyse en son 179 geldi konuştum dedim neden böyle aşkım bi konuşayım dedi falan. Mobil veri yuzundenmis. Beyefendi dışarda mobil veriyi açıyor bi de online oyununu oynuyor. Tamam halledicem edicem dedi az önce faturaya bakmak için bi girdim "223" tl fatura ve sabah hala mobili acikti. Şaka falan mı bu ?

paranın miktarı önemli değil saçma sapan bi oyun için eşim 1 tl bile yatırsa sinir olurdum. bu devirde para kolay kazanilmiyor.

paranın miktarı önemli değil saçma sapan bi oyun için eşim 1 tl bile yatırsa sinir olurdum. bu devirde para kolay kazanilmiyor.

Aynenn öyle ya bak bu ay birikimimiz var ama bunun dışında eve giricek para 1300 tl 650 tl çık kirayı üstüne bu 230 tl faturayı çık daha aidatı var elektriği var suyu var yine bırıkımden gidicek deliriyorum artık aglicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…