- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
ya gizlemek değil özellikle söylememiştir. sen 10 liralık ruj alınca söylüyor musun?
azcık empati yapın ya. adam eşek gibi çalışıyodur tabiri caizse. maaşın neredeyse tamamını gelip elinize sayıyor. onu bile yapmayabilir. 100 lira 200 lira da kendine harcasın bi zahmet. aylık bin lira kaptırmış olsa anlarım da bu kadardan zarar gelmez. totale bakma aylık ne kadar gitmiş ona bak.
bi de sen yapma dedikçe adamın yapası gelir.
haha güldüm kusura bakmayın. Bence sakin kalmayın.Adamı bir o zevki varsa bırakın para versin oynasın diyecektim ama bu ne. Kahvaltıda bile oynuyor. .sakin kalınacak durumu geçmiş.
Yok bişey demedim zaten ya yine yuttum. Beraber oynayalim dedim. Ben her haltı soyluyorum tabi ki hiçbişey gizlemyorum bi silgi alsam haberi olur neden bilmiyorum yapım böyle olayları da ayrıntılı anlatırım zaten. Ya sorun şu asgari ücret malum, elimizde bi para var eşim de tutumsuz olduğu için parayı bana veriyor bende diğer yere atıyorum parayı. Kirada oturuyoruz bi de. Ha bu arada ilk evlendiğimiz sıra eşim 1.5 sene ne yazık ki iş bulamadı krizden dolayı. Ve 1.5 sene ben çalıştım bazen ay sonunu zor getirdik hiçbir zaman da onu sıkmadim. Şimdi ben evdeyim o çalışıyor çalışmamı da istemiyor ama çalışmak gerek tabi. Zamanı gelince giricem tekrar.
Ev kira, bebek var, konu sahıbının eşi sigara kullanıyor. Bu durumda asgari ücret alıyorsa eşi, konu sahıbı haklı aslında.asgari ücret
ev kira
nasıl geçiniyosunuz ki?
Ev kira, bebek var, konu sahıbının eşi sigara kullanıyor. Bu durumda asgari ücret alıyorsa eşi, konu sahıbı haklı aslında.
evet bi miktar da.
düşünsene çalışıp 3 kuruş kazanıyosun. ama 100 lira için karına hesap veriyosun.
ne bileyim. kadın da haklı bi yandan ortada bi de çocuk var.
benim hala aklım almadı, nasıl geçinilir ki böyle.
Ailesi destek oluyodur. Asgarı ucretle bunca seyın altına gırse oyuna verecek 100tl kalmazdı. Konu sahıbı bırıkım yaptıgındanda bahsedıyor bırde...
bence konu sahibi buna açıklık getirsin biz de feyz alalım.
çok değil ama asgariden fazla alıyorum. yol yemek şirketten. ailemle kalıyorum ev masrafım yok. yetmiyo allah yetmiyo
Konu sahıbının dedıklerı dogruysa, asgari ücret bızım bıldıgımız asgarı ucretse ve yanlış anlamadıysak ben imkansız buldum o paranın yetmesini şu şartlarda, aile veya ailelerden destek alarak geçiniyorlardır. Ne çok taktık.
asgari ücret
ev kira
nasıl geçiniyosunuz ki?
Konu sahıbının dedıklerı dogruysa, asgari ücret bızım bıldıgımız asgarı ucretse ve yanlış anlamadıysak ben imkansız buldum o paranın yetmesini şu şartlarda, aile veya ailelerden destek alarak geçiniyorlardır. Ne çok taktık.
Cook haklısın oyuna para vermek yerıne rızkını bı kenara koyabılır bnmde çocuğum var ve gerçekten bebek büyütmek cok zor haklısınızHani bu oyuna değil de boğazına giysisine gitse gam yemicem mutlu olucam ama bi oyuna gittiği için fuzuli para yani
paranın miktarı önemli değil saçma sapan bi oyun için eşim 1 tl bile yatırsa sinir olurdum. bu devirde para kolay kazanilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?