iyileşmesi uzun süren yaralar

carmen123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
41
1
36
merhaba bayanlar benim bi sorunum var bu aralar çok kafama takmaya başladım vücudumda herhangi bi yaranın iyileşmesi ve derinin eski haline dönmesi çok uzun zaman da oluyor içiniz de böyle sorunları olanlar var mı veya tavsiye verebileceğiniz ilaçlar kremler vs. vitamin eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum biraz zzaman sonra cildiyeye gideceğim artık

seker hstası olabılırsınız yada et yıyen hastalıgı var oda olabılır. kesınlkle doktora gorunun .. bunlar bole belırtı verıo. cok uzuldm gecmıs ols

çok telaşlandım şimdi yarın randevu alayım inşallah o hastalıklardan yokturrr

randevuyu ınternetten alabılırsın.. ben dun netten aldım bugun gıttım hep netten alıom saatım de gırıom hemen...çok gecmıs olsun.. kantaron mukemmel bı tedavı seklı.. cıldınede sür. gozeneklerını sıkılaştırır gecc yaslanmannı saglar

çok teşekkür ederimmm peki nerden bulabilirim kantaron yağını aktarlar da var mıdır

çok teşekkür ederimmm peki nerden bulabilirim kantaron yağını aktarlar da var mıdır
aktarlardada eczanelerdede mevcut. bı ara eczanede calıstım 3 bucuk mılyona satıoduk. sımdı sanırım 6 lıra :) alınca söle bı baana kaç lıra olmus. :) bana ablam aldı fıyatını sormadm

Arkadaşlar peki kantaron otunu yaralı olan yer iyileştikten sonramı sürmeliyiz bende de öyle bir sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…