Merhaba kızlar,
Bir ay önce uğradığım saldırıyla ilgili bir konu açmıştım. Çok kişiden dua geldi, Allah razı olsun. Durumumu merak edenler vardır diye yeni konu açıyorum, çünkü kazayı anlattığım konuya yüzden fazla cevap geldi ve oraya yazarsam diğer cevapların arasında kaybolacak dolayısıyla durumumu öğrenmek isteyenlere zorluk olacaktı.
o konumda da anlattığım gibi alnımın sol tarafında ezilme ile açılmış 5-6 cmlik bir yarık vardı ve estetik dikiş yapılmıştı. şu an dikişlerim tamamen tuttu, dikiş ipleri eridi gitti ve yaranın kabukları döküldü. kırmızı diyebileceğim 2 mm kalınlığında bir çizgi var alnımda. bildiğiniz dikiş izi. yatay uzun bir çizgiye dik küçük çizgiler şeklinde. ancak Allah'a bin şükür hızlı iyileşiyorum. Contractubex diye bir merhemim var, iz kalmasın diye ondan kullanıyorum ve iyileşmemi hızlandırdığını gözlemliyorum. sanıyorum ki 5-6 ay içinde izim baya baya geçebilir. herhangi başka bir tedaviye gerek kalmayacak kadar geçeceğini umuyorum. bir de pansuman yaparken bant yapıştır-çıkar yapmaktan sol kaşım çok dökülmüştü, onun da kendini tamamlaması gerekiyor.
dua eden tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.
başınızdan benzer bir olay geçerse, Allah hepinizi korusun, emin olun geçiyor. insan çok garip bir varlık, resmen kendini tamir ediyor. dert etmeye gerçekten değmez.