İyileşiyorum, teşekkürler.

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

Bir ay önce uğradığım saldırıyla ilgili bir konu açmıştım. Çok kişiden dua geldi, Allah razı olsun. Durumumu merak edenler vardır diye yeni konu açıyorum, çünkü kazayı anlattığım konuya yüzden fazla cevap geldi ve oraya yazarsam diğer cevapların arasında kaybolacak dolayısıyla durumumu öğrenmek isteyenlere zorluk olacaktı.

o konumda da anlattığım gibi alnımın sol tarafında ezilme ile açılmış 5-6 cmlik bir yarık vardı ve estetik dikiş yapılmıştı. şu an dikişlerim tamamen tuttu, dikiş ipleri eridi gitti ve yaranın kabukları döküldü. kırmızı diyebileceğim 2 mm kalınlığında bir çizgi var alnımda. bildiğiniz dikiş izi. yatay uzun bir çizgiye dik küçük çizgiler şeklinde. ancak Allah'a bin şükür hızlı iyileşiyorum. Contractubex diye bir merhemim var, iz kalmasın diye ondan kullanıyorum ve iyileşmemi hızlandırdığını gözlemliyorum. sanıyorum ki 5-6 ay içinde izim baya baya geçebilir. herhangi başka bir tedaviye gerek kalmayacak kadar geçeceğini umuyorum. bir de pansuman yaparken bant yapıştır-çıkar yapmaktan sol kaşım çok dökülmüştü, onun da kendini tamamlaması gerekiyor.

dua eden tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.

başınızdan benzer bir olay geçerse, Allah hepinizi korusun, emin olun geçiyor. insan çok garip bir varlık, resmen kendini tamir ediyor. dert etmeye gerçekten değmez.

İyileşiyor olmanıza sevindim. Gelmiş geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah.

bir ayda bu kadar iyilşme çok iyi.evt o krem iyiymş dikişlrinin estetiğini düşünme geçer inşş..sağlığın önemli..allahın sevdiği kuluymuşsun ki iyileşiyorsun maşalahh diyelimde nazar değmesin:)

Allah nazarlardan sakınsın,acil şifalar versin...tekrar geçmiş olsun.. kendini toparlamaya başlamana çok sevindim..

Allah razı olsun.

bugün ikinci kez göz doktoruna kontrole gittim, çok şükür kafa travmasına dair bir hasar yok gözlerimde. sağlamım

Diğer konuna tarihe blmadan cvp yazmıştım buraya kopyalayayım bari.Bunu yapan belki bu dünyada bulunamayacak belkide başka bi sebepten yakalanacak ama bunun öbür dünyasıda var mutlaka hesaplaşacaksınız üzülme.Bazen öyle şeyler geliyorki başımıza Allahım onca insan varken niye ben dedirtiyor ama illaki her insan kötü olaylar yaşıyor her günümüz mutlu huzurlu olmuyor malesef.Yinede dediğin gibi gözüne gelmediğine beynine zarar vermediğine şükret kolunu bacağını gözlerini canını kaybeden o kadar çok insan varki daha yeni haberlerde gördük kafasına balkondan beton parçası düşmüş ölmüş gencecik kız.Yeterki olan birkaç cmlik dikiş izi olsun güzelim hiç takma benim eşimin küçükken bacağı kırılmış büyüdükçe izlerde büyümüş kalçadan dize kadar kocaman dikişi var, kolunda, yüzünde, vücudunun herhangi biyerinde dikiş olan milyonlarca insan var bu ne güzelliğini nede insanların bakış açısını değiştirir. Dikkat edersen çok güzel dizi oyuncularında bile var mesela kavak yellerinde aslı vardı unuttum gerçek ismini pelin karahandı galiba onunda kaşından saçlarına kadar dikiş var nurgül yeşilçayın çenesinde var ama güzelliklerinden hiçbişe kaybetmiyolar.Çok dert edersen yaran iyice geçince bildiğim kadarıyla estetik yaptırıp düzelttirebilirsin fotoğraflardada rötuş illaki yapılıyo söylersen onuda düzeltirler yara haldeyken bile çekilebilirsin düzeltilir iyice geçmesinide beklemene gerek yok.Tek derdin bu olsun canım verilmiş sadakan varmış hiç üzülme Allaha havale et O en iyisini bilir yapar.Bu arada evlendikten sonra düğün fotosu çektirmek iyi fikirmiş yaa düğün günü kuaför fotoğrafçı gelin alayı bilmem ne derken herşeyimiz sinir stresle olmuştu valla adam gibi poz vercez diye birbirimizi yemiştik.

çok geçmiş olsun sevindim iyileşmenize..

büyük geçmiş olsun canım, allah seni ailene ve eşine bağışlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…