Iyiki anne olmuşum

Ben de oğlumu uyurken her gördüğümde iyi ki anneyim diyorum... O mutluluk kaynağım...

16 aylık 3 küçük meleğim var ve onlara her baktığımda iyiki en iyi kararı vermişim hepsinide doğurmuşum diyorum . hala birbirlerini öpüp sarıldıklarında yada oyun esnasında durup dururken koşup bizi öpmeye geldiklerinde eşimde bende ağlıyoruz . iyiki varsınız meleklerim ve ben iyiki sizin annenizim

KIZLAR BENİ DUYGULANDIRDINIZ....iYKİ ANNE OLMUŞUZ ALLZHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN BİNLERCE KEZ.....RABBİM EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN....ANNE OLDUKTAN SORA NERDE Bİ ÇOCUK GÖRSEM İÇİM Bİ TUAF OLUYO....ACIYORUM BEBEKLERE NEDENSE BU ACIMAMI BİLMİYORUM AMA ANNELİK GERİP Bİ DUYGU MERHAMET.ŞEFKAT.SEVGİ.SAHİPLENME.KORUMA......ANNELİK ÇOK ŞEY...HEM DE ÇOK ÇOK ÇOOOK

bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederimm... benimde 3 buçuk yaşında bir oğlum var iyiki doğurmuşum onuu allahımın bana bir lutfu annelik öyle güzel bir duygukii anlatılmaz yaşanırrr vee çok derinden yaşıyan bi anneyim onun kılına zarar gelse mahvolurum allahıma binlerce şükür desem yine az gelir iyiki anneyim iyiki oğlumu doğurmuşum allah isteyen herkese evlat versin eşimde bende o uyurken onu seyredip ağlarız heep mutluktan amaa :)) Arda paşamm seni iyiki doğurmuşum oğlum iyiki varsın bizede anne babalık duygusunu yaşattığın içinnn senii çook seviyoruzz allahımaa binlerce şükürrr

ben 23 yasında anne oldum
çok şükür Rabbime bize saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etti iyiki anne olmuşum onun karnıma minicik haraketlerini izledik şimdi ise gözümüzün önünde yaşama alışmasını ve büyümesini
Rabbimin büyüklüğünü böylece daha iyi anlıyorum

meleğim doğdugundan beri onunla güler onunla hasta olur onunla ağlar oldum anne demeye başladıgı andan itibaren beni annesi olarak tanımaya başladıgı andan itibaren bütün duygularım dahada yoğunlaştı canımdan bir parça hayatımın anlamı herşeyim dunyam oldu iyiki anne olmusum ve iyiki meleğimin annesi olmuşum canım yavrum prensesimi canımdan çok seviyorum Allahım herkese yasatsın bu duyguyu kimseye evlat acısı vermesin...

küçüklüğümden beri kız çocuklarına bayılırdım hamile görsem hep inş kızın olur derdim şükür allhıma bana boncuğumu nasip etti hala inanamıyorum öyle çok seviyorumki kızımı beni bir anne anlarr annelik çok farklıymış bkışm düşüncem herşeyim değişti onun gülüşüne cilvelerine hiç bişi değişilmezz

inanın sözlerinize çok duygulandım...benimde 2,5 yaşında kızım var..onu her anne baba gibi çok seviyoruz.çalışmıyorum işimden kızım için vazgeçtim..onu kimseye güvenemiyoruz..allah mecvur bırakmasın ama bizim bir bakıcıya kızımızı bırakmamız mümkün değil..ona bakmaya doyamıyoruz..allah herkezin evladını kendine bağışlasın..iyiki anneyimmmmm......

2008 ocağında ben doktora gittim bebeğim normal şartlarla olamıycağını öğrendim. eşimde bende çok üzüldük aslında başka bir konu için gitmişitk ama doktor bunu söyledi çok ağladım bende düşündüm neyi bekliycektim ki hemen olması için bazı testlerden geçip tedavi süreci başlattık ama yine olmadı üzüntüm bir kat daha arttı çünkü tedavi sürecinin başlamasıyla annelik duygum gelişmişti
bir bebeğim olmasını çok istemişitm.
sonra tedavi bitti olmadı bebeğim sonra güzel oğlum 7 ay sonra spriz yaptı bizi çok şaşırrtı işte o an dünyaya bedeldsi hele onu ilk gördüğüm an hiç bu kadar mutllu olmadığımı analdım herşey onun için onu herşeyden herkesten çok seviyorum herşeyim h ayatımın anlamı oldu
Allahım herkese bu mükemmel duyguyu yaşatsın inşallah isteyen herlkese nasip etsin ama isteyenlere
konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim oğlumun sevgisini sizlerlede paylaştığım için... saolun....

Allahın kullarına verdiği en güzel hediye binlerce kere şükürler olsun kızıma doyamıyorum eşim zaten kızımıza aşık çıldırıyor büyüyor ben kimi sevcem diye ağlıyor eski bebeklik video larına bakıp ağlıyor daha 20 aylık her dakika şükür etmemiz lazım sağlıklı akıllı bebeklerimiz var mükemmel bir duygu Allahıma şükürler olsun defalarca...

Foruma yeni katıldım, ne kadar güzel burada birşeyleri paylaşmak.ben de yeni bir anneyim. ilk aylarım zor gecti ama şimdi anne olmanın ne demek olduğunu daha iyi anladım. Kızımı düşününce burnumun kemiği sızlıyor,yanımdayken bile özlüyorum. Allah kimseye evlat acısı yasatmasın..

Bu arada ıyıkı anne olmuŞum hayatta benı bu kadar mutlu eden hıÇbırŞey olmadı, ya sızı.

tüm bu yAZDIKLARINIZI ve diğerlerini okuyunca gözlerim dolu dolu oluyor....keşke ben de bunları söyleyebilsem...ne çok isterdim böyle bir anne olmayı....ama ben hiç böyle hissetmedim...tersine anne olmak en büyük hatam benim...annelik bana göre değil...ne yapsam da geçici çözüm oluyor...gerçek anlamda bir anne gibi hissedemiyorum....sabrın s si bile yok ben de(
ne yapıcağımı şaşırdım..

Beni hayatta bundan daha mutlu eden hiç bir şey yok........İyi ki anne olmayı nasib etti Allah'ım..........Çok şükür...

Cok sukur rabbim beni o guzel duyguyla taclandirmisim iyi anne olmusum, iyi ki oglum var...simdi 5 yasinda, canm annm seni cok seviyorum diye gelir sarilir icimin yaglari eriyor o oyle yapinca butun kizginligim geciyor iyi ki seni dogurmusum oglum diyorum

Rabbime cok sukur o guzel duyguyla beni taclandirmis, iyiki oglumu dogurmusm o bana canim annem dedigi zaman gulumsedigi zaman dunyalara degismem sarilmasin opmesini
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…