İyice tutuştu, bundan nasıl karlı çıkabilirim?

Allah korusun büyük laf etmeyim ama naısl bir kafa yaşıyor bu tip insanlar arkadaşının cocuğu ile oyna kendi cocuğunu arama? Nasıl bir düşünce geçiyor zihinlerinden acaba

Ben olsam ben de böyle yapardım muhatabı keserdim, hak etmiyor çünkü,

Bir de adamın çıkarı olmasa anlaşalım diye gelmez

ben olsam böyle adama asla acımam.birikmiş nafakadan vazgeçme sakın ödesin eşşek gibi.aylıkta 2000 tl iste nafaka için sana yeterli gelecekse

Avukatiniz var mi? Bu adamla bosanma surecinde artik muhatap olmayin. Avukatinizla muhatap olsun. Avukatinuz yoksa da artik onunla bosanma konularinda iletisimde olmayin. Sadece cocuklarla ilgili gereken durumlarda gorusun.

Anladıgım kadarıyla o birikmiş parayı vermeyip aylık 2000 ödemek istiyor.Bu durumda aylık 200 TL fazladan oluyor.aradaki farkın birikmiş para olan 13.000 TL'yi kapatıp kâr elde etmeniz için 5,5 yıl geciyor.yani aylık fazladan 200 TL vereyim birikmiş 13.000 TL ödemeyeyim derse sizin zararınıza olur.o fazladan olan 200 TL ancak 5,5 yıl sonra ödemedigi birikmis paraya eşit olacak

Bir de protokolde nafakanın her yıl yüzdelik olarak artışını da belirlediniz mi ?
Belirlenmeyen durumda her yıl nafaka 1800 TL olur ama enflasyon sebebiyle eşyalara zam gelir ve 1800 TL 'nin alım gücü de azalır.her yıl belli miktarda % olarak artısını da dilekcenize ekleyin bence.
Ve de eşinizin aylık geliri ne kadar bilmiyorum ama 2500'ü de ödeyebilecek şekilde bir yaşam şekli varsa nafakayı 2500 TL'ye yükseltmeniz de mantıklı

Adam oldukça vicdansiz ve kotu niyetli. Başka bir durum içinde anlaşma derdim ama boyle birine iyi niyet gostermezdim ben.

Yüzde kaç uygun olur mesela? 2400'de anlaştık. Tabii benim icra hakkım elimde olacak ve ödemeye bugün başlamasını şart koştum. Yani cayması durumunda bir kaybım olmayacak. Orijinal protokolde şöyle bir madde var. Bu beni düşündürdü. İleride arttırma davası açma hakkımı neden elimden alayım ki.

Protokolde nafaka miktarı belliyse 6. madde onla ilgili.yani belirtilen nafaka haricinde ek bir şey isteyemezsiniz sonraki süreçte.
Nafakada % kaç yıllık arttırma talep edeceğiniz biraz da eşinizin aylık geliri ile ilgili.eğer özel bir konu değilse aylık kazancı ne kadar ?

6500 civarı sanırım.

6500 civarı sanırım.
O zaman bence %8'lik artış uygun olabilir.
2500 TL nafaka da 6500 TL maası olan birinin 2 çocugu için gayet uygun bir miktar.parasını ona buna yedireceğine kendinden kısıp çocuklarına versin.
Avukatınız var mı ? Yüzdelik olarak nafaka artışıyla ilgili bir şey demedi mi size hiç ?

Siz artık işin çileli kısmını bitirmiş, sabrınızın ve gücünüzün karşılığını almaya başlamışsınız. Çekişmeliye devam edin. Tazminatınızı da alın. Avukatınız varsa avukat masraflarını da, yargılama giderlerini de ödetin. Anlaşmayın. Yolun başında olsaydınız anlaşmalıya gidin, çekişmeli insanı çok yıpratıyor derdim ama siz o kızmı çoktan geçmişsiniz. Vazgeçmeyin.

Tek kuruş inme. Müstehak bu adama. Çocuklar dediniz ya benim içim sızladı, bir de baba olacak. Birikmişinizi de alın nafakanızı da. Nasıl olsa mahkeme kararı. Bordrolu bir işi var mı?

Hiç geri adım atmayın mevcut bağlanan nafakayı ve birikmişleri alın cebinize koyun güle güle harcayın.Mahkeme bitsin boşanma tam gercekleşssin onun ardından da nafaka arttırım davası açın hiçbir şekilde muhatap bile olmayın . Memur ise net maaşının 1/3 u kadarını nafaka olarak bağlar hakım.şimdiden güle güle harcayın

Asla ama asla anlasmaliya dönmeyin. Yolu neredeyse yarilamissiniz. Bu tür insanlar asla düzelmez. O çocukları tek basiniza mi yaptınız da pasazade ilgilenmiyor. Bende boşanma aşamasındayım çocuğum yok belki sizin gibi düşünemem ama bu çocuklar hep küçük kalmayacak büyüdükçe sorumlulukları, ihtiyaçları onlarla birlikte büyüyecek. Ve bu adam size destek çıkacak mı? Hayır. O yüzden sürünsün şer..siz. Engelleyin gitsin. Avukatinizla muhattap olsun ki emin olun olmazlar. Çünkü avukatı kandırmayacagini bilirler... Allah (CC) yardımcınız olsun....

Neden bir an önce bitirmek istediğimi de yazayım hanımlar. Bu şahısın çevresi çok geniş, çok fazla yakın ilişki içinde olduğu kişi var. Bunlar arasında onlarca şahit getirebilir. Benim ise annem bile bana düşman. Kendi yetmezmiş gibi babamı ve kız kardeşlerimi de şahit olarak yazdırmıyor. Zaten onlar dışında bu olaylara şahit olan kimse yok ve bu meselelerde şahit çok önemli hatta en önemli öge. Avukatım ne yap et şahit getir dedi. Şahit bulamazsak, hele ki karşı taraf yalancı şahitler getirirse kazanılan nafakayı da kaybedebiliriz dedi. Gerçekten de bu konunun benim aleyhime işleme olasılığı yüksek.

İkinci sebep adamın üzeeinde hiçbir mal varlığı yok. Tek güvencem maaşı. Onun da bildiğim kadarıyla 3te 1'ine haciz konulabiliyor. Bu durumda 1800 nafaka 300-400 de birikmiş nafakanın taksidini öder. Bu da şu anki anlaştığımız meblağa eşit zaten. Ayrıca şu an bu kadar pozitif durumda olmamın bir sebebi de onun avukatsız olması. Dava uzarsa avukat tutacaktır ve o da nafakaya çok yüksek diyerek itiraz edecektir. Bu durumda nafakanın düşürülme ihtimali var. Maymun gözünü açmadan işi karar bağlatmak istiyorum.

3.sü duruşmalara çocuklarımı götürmek zorunda kalışım. Dünkü duruşmada küçük çocuğum ben çıkana kadar kapıda içli içli ağlamış, görünce çok kötü hissettim. Yakınımda akrabam yok olanı da annem göndermiyor. Bu durum çocuklar üzerinde silinmez izler bırakacak diye korkuyorum. mahkeme kolidorlarında beni beklemelerini ve bunun zihinlerinde yer etmesini istemiyorum.

4.sü daha fazla çirkinlik istemiyorum. Bu adam günlük hayatta bile namusumu ağzına sakız eden biri. Köşeye bu kadar sıkıştırılınca kim bilir neler kusacak. Ha yalanlarını dayandıracak delili yok tabii ama bunlara maruz kalmak beni yeterince yıpratıcak. Ve son olarak bu nikahın altından bir an önce çıkmak istiyorum. Üstelik hayal bile edemeyeceğim bir meblağ ile. 2400 üzerine anlaştık. (cayarsa hiçbir kaybım olmayacak. Sadece ertelediğim icrayı yeniden başlatıp o zamana kadar katlanan borcunu yine bana ödemek zorunda kalacak. Bu işten kaçışı yok)

Çocuğ
Çocugunuzun ağlamasına ve babalarının onlara bu şekil davranmasına çok üzüldüm.Bu durumun onlarda kalıcı etki bırakıp bırakmamasi konunun onlara yansıyan kısmıyla ilgili.babaları tamam gelcem deyip gelmemis işim var diyerek.bu durumların oluşmaması için babalarıyla konuşmak görüsmek istediklerinde "babanızın bu aralar işleri çok yoğun" derseniz değersizlik duygusu yasamazlar.ama eğer "babanız sizi görmek istemiyor gelip sizi yanına götürmek istemiyor" derseniz değersizlik duygusu oluşur.
Anne baba sevgisi çok önemli bir kavram tabiki ama siz onlara kendi sevginizi gösterin bu da onlara yeter insallah.onların da kendilerini sevmesini onlara öğretin küçük olsalar bile.çünkü aslında en önemlisi insanın kendini sevmesi ve deger vermesi.Insallah hayırlı şekilde sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…