Iyice soguttu kendinden

GULRENGI

İsmail♥Gülcan
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
199
148
Sozlumun annesi yani kayinvalide adayim benim derdim
Onu tanimadan once cok seviyordum cunku kafamda bir kayinvalide degil anne vardi, anne kiz iliskisi vardi ama kayinvalidem bu hayallerimi yok etti.
Tek yapmadigi sey araya fitne fesat sokup bizi ayirmaya calismiyor, tek iyi yani bu yani, Allahtan onu yapmiyor
Geri kalan her turlu kaynanaligi yapiyor neyini anlatayim ki.
Ona cok kirginim, cok kizginim, gunden gune kendinden soguttu beni, iyi niyetinimi hep suistimal etti. Artik ona tahammul edemiyorum, simdiden - yolun basindayken.
Onun yuzunden ayrilmak istemiyorum.. Bosver GULRENGI ne takiyorsun, bir evde yasamayacaksin onunla diyorum. Ama su sozluyken ve sozlumle alisveriste ve gezmedeyken bile bir sekilde gunumuzu mahvediyor, agiz tadiyla bir gezdirmedi ki.

Ya bir insan neden gelinini kabul edemez, neden kiskanir. Onun 2 erkek evladi var, ben ona bir evlat bir kiz olmak icin elimden geleni yaptim, neden bana boyle yapiyor, neden beni istemiyor. Kotu soz etmedim, ona tahammul edemedigim anlardada saygisizlik etmedim, suratim agriyana dek gulumsedim, elimden gelen herseyi yaptim, en manevi en pahali hediyeleride aldim. Annecim dedim ya annecim dedim ve ilk baslarda icimden gelerek yapiyordum bunu. Ama o hep kiskandi hep kuma muamelesi yapti bana.

Yaziklar olsun sana kayinvalide, anne olmak bu degil. Allah nasip ederse bende kayinvalide olacagim. Rabbim insallah nasip eder bu duyguyu, kendi gormedigim iyi niyetini ben gosteririm gelinime insallah.

Arkadaslar icimi doktum, uzun olduysa affedin cok doldum

kaynana daha sözlüyken sorunlar çıkarıyorsa bu işin pek oluru yok sanki arkadaşım daha evlenince neler gelecek başına kim bilir bence evlilik işini iyi düşün derim acele etme düğün için sonra burada neler okuyoruz sende onlardan biri olma evlenince bu sorunların daha büyükleri gelecek karşına eğer düzeleceğine inanmıyorsan bu düğün işini bir daha gözden geçir kendine de yazık etme zararın neresinden dönersen kardır

canım ya herkes bir olmuyor işte..sende hakettiği davran..kız bağır çağır görüşme demiyorum ama mesafeli ol sen yine güler yüzlü ol ama herzaman deil.inşallah yaptıklarından utanır..herşey gönlünce olsun..

sagol canim amin insallah seninde hersey gonlunce olsun
bundan sonra bende bir adim geri cekiliyorum, hediyeymis neymis haketmiyor, tesekkur bile etmiyor aldigimi bi kenara atiyor zaten

Araya mesafeni koy. Taviz verme sakın.
En önemlisi de sözlün ne diyor bu durumlara? Seni tutmuyorsa çok çekersin.
Sizde alışverişe götürmeyin onu. İkiniz gidin sizin taraftan da gelen olmasın ben olsam öyle yapardım yani.

sozlum ne diyecek, anasinin kuzusu cigerimin kosesi, padisah muamelesi goruyor annesi tarafindan hosuna gitmezmi hic, anasinin biricigi o biricigi sinirr

oglunu aldik sanki elinden yedik bitirdik pasasini

Bu forumda okuduklarım ve çevremde gördümklerim bana şunu dedirtiyor;
Hangi kaynana anne gibi olabilir ki zaten?

Sonradan tanıştığım bir arkadaşım var. Bir anda nişanlandı düğünü de benimle aynı tarihte.
Böyle sürekli facede instada fotolar paylaşıyor kayınvalidesi ile nasıl şaşırıyorum anlatamam. Kadın her fotoğrafının altına yorum yapıyor canım kızım, bir tanem vs. Diyorum ki böyleleri de var bak ne güzel keşke bizimki de örnek alsa..
Sonra kızla bir gün buluştuk ki hiç sorma. Bizim gördüklerimiz sadece onlar bir de görünmeyen taraf var bu işin.

Diyeceğim o ki;
Böyle olmayan kaynana, zaten kaynana değildir.
Kendi egolarını yenmiş, oğlunu ikinci kocası gibi görmeyen, hırs yapmayan, gerçekten merhameti ve vicdanı olanlar pek az rastlanır ''tür''den..
Bizimde aramızda sorunlar var ama nişanlım bir yerde dur demeyi biliyor.
Sizin de iş sözlünüzde bitmeli.
Allah sabır versin.

ayni altini cizdigim yer tipatip aynasi kaynanam oglunu ikinci kocasi goruyor hayretler icerisindeyim

Dugununuz varmis hersey gonlunce olsun Allah bir yastikta kocatsin canim, darisi basima bu kaynanayla nasil olacaksa

ayni altini cizdigim yer tipatip aynasi kaynanam oglunu ikinci kocasi goruyor hayretler icerisindeyim

Dugununuz varmis hersey gonlunce olsun Allah bir yastikta kocatsin canim, darisi basima bu kaynanayla nasil olacaksa

Öyle işte kadın egosu.
Biz böyle olmayız inşallah..

Teşekkür ederim
Siz de umarım arayı düzeltir orta yolu bulursunuz.
Yani şimdiden ayrılmak kurtuluş mu bilmiyorum ama bu durumu yaşayan herkes ayrılacak olsa sanırım çift kalmaz.
Sözlüne bu konularda annesinin yaptıklarını anlaması için bir şeyler yap. Onun anlaması önemli olan.
Allah gönlüne göre versin güzelim

Bence en bastan mesafeli ve soguk olmak lazim ki, hic cok yakinina gelemesin hemde hayal kirikligina ugramaz insan, bir beklenti icinde olmamak lazim.

Benim kv de üç oğlu var Kız olarak kaynının kızına süt annelik yapmış ama kendi büyütmen gibi aynı evin içinde yaşamak gibi olmuyor bende ilk iyi düşünüyordum kız evladı olayım diyordum yüzüğü taktım bir hafta sonra anneme yüzüklerini ver istemiyorum dedim annem geçer kızım kocanla mutlu olmaya bak. bak abine aldı karısını gitti hiç soruyor mu bizi yarın çocuğunuz da olursa hepten unutursun dedi
Herşeyim olaylı oldu nişanlılık dönemim bile sorunlu geçti evliliğin haftasına kadar ayrılmayı düşündüm ama nikahım kıyılmıştı ve iki gün vardı düğüne
Evlendim senesi dolmadı kv dplduruşu yüzünden baba evine döndüm bir ay eşim uğraştı annem en son dayanamadı kalk kocan seviyorsun kocanda seni seviyor ne sen eski sen olursun nede onlar eskisi gibi olur dedi aslında gelmek istemedim ama annemin böyle söylemesi beni istemediği düşüncesini aklıma getirdi
Evet ne onlar eskisi gibi nede ben geri çektim kendimi ama onlar iki hafta geçmeden aynı hal aldılar
Eşimi seviyorum belki sevmek katlanmamı gerektirmiyor ama ayrılmak istemiyorum
O yüzden huyunu öğrenmeye çalıştım öğrendim de benim bütün gün sinir noktalarımı barındırıyor ama eşimin yüzüme bir tebessümü hepsini unutturuyor

Nişanlınız annecim se bu işe pek sağlıklı bakamıyorum ama kimin haklı olduğunu görebiliyorsa sevginizden vazgeçmeyin su akar yolunu bulur derim

Cok tesekkur ederim, annesine duskun aslinda ama nebileyim, annesi boyle alistirmis iste
Sizinde basinizi agritmislar baya ama umarim bundan sonra hersey cok daha guzel olur

Cok tesekkur ederim, annesine duskun aslinda ama nebileyim, annesi boyle alistirmis iste
Sizinde basinizi agritmislar baya ama umarim bundan sonra hersey cok daha guzel olur
Yok canım yok bu kadın beyin fonksiyonlarını beni sinir etmek için kullanıyor çünkü beni kuma görüyor oğlunu paylaşamıyor beni bana kesebilecek kadar oğlum delisi
Anneysen annesin bende anne çocuğuyum haddini bil be kadın ezdirmiyorum kendimi ezdirme de demeyelim eşim bile olsa yeri geldiğinde restimi çekerim gidecek yerim olmasa dahi baskı altında yaşayamam kendileri saygısız olabilir ama benim kendime saygım var

Lütfen rica ediyorum böyle alıştırmış demeyin sonunda siz üzülürsünüz

canim sanki benim kayinvalidemi anlattin, sanki beni anlattn o derece
nasil bir ruh hastasi bunlar yaa, benimde annem var beni sevmiyor mu cok seviyorum ama neden gozune soka soka sevsin
kuma muamelesi goruyorum bende resmen

Evlenmeden önce bu kadar samimiyet işte bu olumsuzlukları doğuruyor.

Hiç aksini görmedim; gelin adayı önce candan öte can olmaya çalışıyor, bakıyor dünya öyle değil bu defa uzaklaşmaya çalıştıkça uzaklaşıyor.
Hal böyleyken damat adayı olanları anlayamıyor, kopma noktası kim karar veremiyor ve gelin adayına savunmalara başlıyor. Gelin adayı da evlenene kadar sabır edip evlendikten sonra patlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…