Evlenmeden önce bu kadar samimiyet işte bu olumsuzlukları doğuruyor.
Hiç aksini görmedim; gelin adayı önce candan öte can olmaya çalışıyor, bakıyor dünya öyle değil bu defa uzaklaşmaya çalıştıkça uzaklaşıyor.
Hal böyleyken damat adayı olanları anlayamıyor, kopma noktası kim karar veremiyor ve gelin adayına savunmalara başlıyor. Gelin adayı da evlenene kadar sabır edip evlendikten sonra patlıyor.
Fazla iyi niyetlisiniz Gülcan Hanım. Yüz kasınız acıyana kadar gülmüycektiniz mesela. Soğuk ve mesafeli olsaydınız böyle olmazdı bence, demekki samimiyet sevmiyor; sizi canayakın güleryüzlü değil aksine CIVIK buluyor olabilir [bence öyle buluyor]. Bundan sonra ciddiyetinizi koruyun
Ne yaparsanız yapın onun kızı olamazsınız ne de olsa.
Soğuk davranın bakalım nolcak
Ben eşimin yapısı gereği evlenmeden önce de söylüyordum ama eşim beni az biraz kandırdı sanki nişanlıyken bana laf söyletmezdi evlendi şimdi oda diğerleriyle bir olup beni sinir ediyorEvlenmeden önce bu kadar samimiyet işte bu olumsuzlukları doğuruyor.
Hiç aksini görmedim; gelin adayı önce candan öte can olmaya çalışıyor, bakıyor dünya öyle değil bu defa uzaklaşmaya çalıştıkça uzaklaşıyor.
Hal böyleyken damat adayı olanları anlayamıyor, kopma noktası kim karar veremiyor ve gelin adayına savunmalara başlıyor. Gelin adayı da evlenene kadar sabır edip evlendikten sonra patlıyor.
Ooo şimdiden iki yüzlülük yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum.. Tabiki ilerde herhangi bir ihtimale karşı kendini haklı çıkarmak için "ben onu çok seviyorum" diyecek. Siz de öyle yapın sözlünüze. Anneni çok seviyorum deyin, ama kv soğuk olun. Saygınızı yitirmeden konuşun kv yle.bundan sonra bende soguk davranacagim
bu arada sozlume hep sey diyormus "Gulcanimi cok seviyorum, kizim gibi benim, canim kizim guzel kizim diyormus
bana yuzume asla kizim demedi Gulcanim aslaaa demedi hep soguk bir sekilde ismimle hitap etti, ikili oynuyor, ben sozlume annen soyle boyle deyince, gunahini aliyorsun annem seni cok seviyor diyor
Ooo şimdiden iki yüzlülük yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum.. Tabiki ilerde herhangi bir ihtimale karşı kendini haklı çıkarmak için "ben onu çok seviyorum" diyecek. Siz de öyle yapın sözlünüze. Anneni çok seviyorum deyin, ama kv soğuk olun. Saygınızı yitirmeden konuşun kv yle.
Bu arada Gülcan annemin ismi ayrı bi sempati duydum size
Esler arasindaki bag bambaska olur, diye dusunuyorum yani sana daha cok deger verir diye dusunuyorum canim hep mutlu ollman dilegimle :)Ben eşimin yapısı gereği evlenmeden önce de söylüyordum ama eşim beni az biraz kandırdı sanki nişanlıyken bana laf söyletmezdi evlendi şimdi oda diğerleriyle bir olup beni sinir ediyor
Sonrada çok şeker sinir oluyorsun deyip tuz biber ekiyor ama seviyorum kocamı
Esler arasindaki bag bambaska olur, diye dusunuyorum yani sana daha cok deger verir diye dusunuyorum canim hep mutlu olman dilegimle :)
Ayna gibi olun, ne yapıyorlarsa siz de aynısını yapın. Sizinle hangi dilden konuşuyorsa o dilden cevap verin. Bence annenizi de tembihleyin eskisi gibi samimi konuşmasın. Rica ederimmmtesekkur ederim canim bende senin yorumlarini cok begendim sagol hic onaylamiyorum ama madem bu dilden anlayacak bende ikili oynarim, insan evladini sevdigi gibi onun esinide sevmeli, annem bana 1 kere kizim derse sozlume 3 kere oglum diyor, benimde aileminde iyi niyetini hic hak etmiyorlar gercekten.. olsun Allah bilsin yeter ne diyeyim
Cok sagol tekrardan canim :)
Ay hiç gülesim yoktu hep öyle olur aynısını bugün farklı bir olayda yaşadım inanmazsın çok sinir oldum o sinirle durum paylaştım uzun biraz ama anlayanlar oldu olayı neysebundan sonra bende soguk davranacagim
bu arada sozlume hep sey diyormus "Gulcanimi cok seviyorum, kizim gibi benim, canim kizim guzel kizim diyormus
bana yuzume asla kizim demedi Gulcanim aslaaa demedi hep soguk bir sekilde ismimle hitap etti, ikili oynuyor, ben sozlume annen soyle boyle deyince, gunahini aliyorsun annem seni cok seviyor diyor
nişanlına da çok iş düşüyor;düğün hazırlıklarında azıtacak sinyalidir bunlar.bence mesafe koy pek fazla arama,siz diye hitap et,samimi olmana gerek yok bırak o düşünsün bu kız neden böyle yapıyor diye...
anlar tavrından tecrübeyle sabittir:))))evet tesekkur ederim kandillerde arardim, halini hatrini sormak icin arardim, hep arardim yani ama artik bayramdan bayrama o'da saygidan ararim
hiiic niye aramiyor diye dusunecegini sanmiyorum beni sevmiyor ki
Ne yapıyo somut bi örnek verirmisinizSozlumun annesi yani kayinvalide adayim benim derdim
Onu tanimadan once cok seviyordum cunku kafamda bir kayinvalide degil anne vardi, anne kiz iliskisi vardi ama kayinvalidem bu hayallerimi yok etti.
Tek yapmadigi sey araya fitne fesat sokup bizi ayirmaya calismiyor, tek iyi yani bu yani, Allahtan onu yapmiyor
Geri kalan her turlu kaynanaligi yapiyor neyini anlatayim ki.
Ona cok kirginim, cok kizginim, gunden gune kendinden soguttu beni, iyi niyetinimi hep suistimal etti. Artik ona tahammul edemiyorum, simdiden - yolun basindayken.
Onun yuzunden ayrilmak istemiyorum.. Bosver GULRENGI ne takiyorsun, bir evde yasamayacaksin onunla diyorum. Ama su sozluyken ve sozlumle alisveriste ve gezmedeyken bile bir sekilde gunumuzu mahvediyor, agiz tadiyla bir gezdirmedi ki.
Ya bir insan neden gelinini kabul edemez, neden kiskanir. Onun 2 erkek evladi var, ben ona bir evlat bir kiz olmak icin elimden geleni yaptim, neden bana boyle yapiyor, neden beni istemiyor. Kotu soz etmedim, ona tahammul edemedigim anlardada saygisizlik etmedim, suratim agriyana dek gulumsedim, elimden gelen herseyi yaptim, en manevi en pahali hediyeleride aldim. Annecim dedim ya annecim dedim ve ilk baslarda icimden gelerek yapiyordum bunu. Ama o hep kiskandi hep kuma muamelesi yapti bana.
Yaziklar olsun sana kayinvalide, anne olmak bu degil. Allah nasip ederse bende kayinvalide olacagim. Rabbim insallah nasip eder bu duyguyu, kendi gormedigim iyi niyetini ben gosteririm gelinime insallah.
Arkadaslar icimi doktum, uzun olduysa affedin cok doldum
Ne yapıyo somut bi örnek verirmisiniz
Allah guzel insanlarla karsilastirsin canim, omur boyu mutsuz olmaktansa bosanmak daha iyi, hakinda hayirlisi olsun8 aylık evli ve boşanma sürecinde olan biri olarak yazıyorum; eğer bunu kafaya takacaksan ayrıl arkadaşım.aynı evde yaşamasanda hep hayatında olacak kv.bak ben eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum .bence bir daha düşün ,hiçbir şey evlendikten sonra düzelmiyor
sozlunun durusu, tavri onemli.. belki de ileriye dönük olarak sinyaller geliyordur, farkinda olmaya bak..