Sozlumun annesi yani kayinvalide adayim benim derdim
Onu tanimadan once cok seviyordum cunku kafamda bir kayinvalide degil anne vardi, anne kiz iliskisi vardi ama kayinvalidem bu hayallerimi yok etti.
Tek yapmadigi sey araya fitne fesat sokup bizi ayirmaya calismiyor, tek iyi yani bu yani, Allahtan onu yapmiyor
Geri kalan her turlu kaynanaligi yapiyor neyini anlatayim ki.
Ona cok kirginim, cok kizginim, gunden gune kendinden soguttu beni, iyi niyetinimi hep suistimal etti. Artik ona tahammul edemiyorum, simdiden - yolun basindayken.
Onun yuzunden ayrilmak istemiyorum.. Bosver GULRENGI ne takiyorsun, bir evde yasamayacaksin onunla diyorum. Ama su sozluyken ve sozlumle alisveriste ve gezmedeyken bile bir sekilde gunumuzu mahvediyor, agiz tadiyla bir gezdirmedi ki.
Ya bir insan neden gelinini kabul edemez, neden kiskanir. Onun 2 erkek evladi var, ben ona bir evlat bir kiz olmak icin elimden geleni yaptim, neden bana boyle yapiyor, neden beni istemiyor. Kotu soz etmedim, ona tahammul edemedigim anlardada saygisizlik etmedim, suratim agriyana dek gulumsedim, elimden gelen herseyi yaptim, en manevi en pahali hediyeleride aldim. Annecim dedim ya annecim dedim ve ilk baslarda icimden gelerek yapiyordum bunu. Ama o hep kiskandi hep kuma muamelesi yapti bana.
Yaziklar olsun sana kayinvalide, anne olmak bu degil. Allah nasip ederse bende kayinvalide olacagim. Rabbim insallah nasip eder bu duyguyu, kendi gormedigim iyi niyetini ben gosteririm gelinime insallah.
Arkadaslar icimi doktum, uzun olduysa affedin cok doldum