• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi satis yapmanin puf noktalari neler?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Arkadaşlar ben satış danışmanlığı işine girdim. Evleri gezip satış yapacağız. Bir ürünü satmanin püf noktası ne sizce? Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar ben satış danışmanlığı işine girdim. Evleri gezip satış yapacağız. Bir ürünü satmanin püf noktası ne sizce? Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Sizce korona surecinde boyle bir ise girmek mantıklı mıydı? Ben esim disinda kimseye kapiyi açmıyorum. Boyle biri gelse net dolandirici oldugunu düşünürüm. Yillar once bu sekilde bir satici tarafindan apartmanca dolandırdık. Icimizde okumus kültürlü insanlar da vardi. Sizi uzmek istemem ama bu iste basarili olmak zor gibi. Dunya değişti artik herkes her şeyi guvenilir sitelerden satin aliyor. Ben yatak odasi takimimi bile internetten aldim. Her ne satiyorsunuz bilmiyorum ama sürdürebileceginiz bir iş degil diye düşünüyorum. Insallah ben yanılırım.

Toplumun % 15 saf ve karacahil onları bulursan satarsın

Sizce korona surecinde boyle bir ise girmek mantıklı mıydı? Ben esim disinda kimseye kapiyi açmıyorum. Boyle biri gelse net dolandirici oldugunu düşünürüm. Yillar once bu sekilde bir satici tarafindan apartmanca dolandırdık. Icimizde okumus kültürlü insanlar da vardi. Sizi uzmek istemem ama bu iste basarili olmak zor gibi. Dunya değişti artik herkes her şeyi guvenilir sitelerden satin aliyor. Ben yatak odasi takimimi bile internetten aldim. Her ne satiyorsunuz bilmiyorum ama sürdürebileceginiz bir iş degil diye düşünüyorum. Insallah ben yanılırım.

20 25 yere is icin basvurdum ama kimse geri dönüş yapmadı mecburum calismaya. Zaten onlar randevu alıp ev adreslerini veriyorlar biz gidiyoruz. Maskemi takip temizligime de dikkat ediyorum ki sattığımız ürünler de temizlikle ilgili. Herkese dolandirici gözüyle bakmanin yanlış olduğunu anlarsınız umarım. Çünkü ise ihtiyacı olan insanlar var

Karşındaki insanlar gözlerini kaçırarak konuşma.net ol gözünün içine bak hep.Kendini sevdir.Sempatik ol.güler yüzlü ol ama yeri geldigindede ciddi ol.samimi yaklaş.mesafe koyar sizli bizli olursan uzaklaştırabilirsin.Sizli bizli konuşmayı seven müşterileri zamanla tanırsın.Genelde zengin ve egoist kesim olur.Kendileriyle asla samimi olunmasını istemezler.Ama orta kesim senden büyük ve yaşlı kesimlerse tabiki cıvıtmamak koşuluyla amca teyze diye hitap etmen kendilerine güven verebilir.Kendinden örnek vermen itici gelir.Bir ürünü eger gerçekten kendin kullanmadıysan asla kullandım diye yalan söyleme bu çok belli oluyor.Kullanıyorsanda bunu videoya çek meziyetlerini göster.Artık insanlar kanıta dayalı seyler arıyor.şimdilik aklıma gelenler bunlar ama dedigim gibi göz teması cok önemli.

20 25 yere is icin basvurdum ama kimse geri dönüş yapmadı mecburum calismaya. Zaten onlar randevu alıp ev adreslerini veriyorlar biz gidiyoruz. Maskemi takip temizligime de dikkat ediyorum ki sattığımız ürünler de temizlikle ilgili. Herkese dolandirici gözüyle bakmanin yanlış olduğunu anlarsınız umarım. Çünkü ise ihtiyacı olan insanlar var
Konuyu baska yere cekmeyin lütfen. Ise ihtiyacıniz oldugunun farkindayim. Ben de sınırsız paranin icinde yasamiyorum biliyorum görüyorum anliyorum herkes gibi. Randevu gibi seyleri konunuzda belirtmediniz. Randevuyla gelene dolandirici gözüyle bakmam tabii ki. Pat diye zilimin calinmasindan bahsediyorum ben. Insallah ben yanılırım da basarili olursunuz diye iyi dileklerde de bulundum. Kötü olur yapmayin ne kazanacaksiniz demedim.

Back