görümcen annelik içgüdüsüyle kendisini korumuş.
sen bilmeden karışmışsın demekki,hemde sinir bozmuşsun.
kötü niyetle söyleyip söylemediğini sonuçta karşı taraf anlayamaz.
bana deseler bende kızardım.
en azından 'bebeklere çay içirilir mi? bilmiyordum faydalımı' gibilerden sorsan sana ters cevap vermezdi.
anneler bu konularda çok hassastır.
ayrıca çok alıngansın,durumu başka bir boyuta çekmişsin.
2 çocuklu bi anne bebeğe yedirilip yedirilmemesi gerekenleri bilir anlamında söylemiş sana..
hadi olaya biraz daha dikkatli ve deişik acılardan bakalım..
asıl burda nasıl bir olay gelişmiş?
sana senin cocugun olmadıgını vurgulamak istememiş
senin ona işi bilmedigini ima ettigini onu kücümsedigini sanmış
işte kızgınlıgı bu yüzden
yani sen sanıyosunki kızdıgı için sana senin çocugun olmadıgını vurguladı
halbuse o da senin için öle düşünmüş bu yüzden kızmış
o senin ona işi bilmedigini vurguladıgını sanmış
yani hepsi bir yanlış anlama
ve bazı anneler cok ceşitli cevrelerden cok fazla uyarı aldıklarında iyi bir anne olmadıgı vurgulandıgını sanıp aynı tepkiyi verirler
halbuse herkes hata yapabilr
ve genelde hiçkimse fazla karısılmayı onaylanmamayı sevmez
bence aranızda sorun yok sadece yanlış anlaşılma sen durumu ona izah et
sen beni yanlış anladın öle bir tepki verdin ki bende ilk anda cok kızdım
düşününce senin beni yanlış anladıgını farkettim de
canım benim yorumun için saol ama inanki senin anladığın gibi değil olay ben bilirimki onun bebeğiyel ilgilendiğimde uyardığımda ben çok mutlu oluyorum sen böyle yapınca dediği günleri biliyorum ben.onun amacı benden hırsını almak beni üzmekti ben bunu anlayabiliyorum onun söyleyiş tarzından. o yüzden keşke senin söylediğin gibi bir yanlış anlaşma olsaydı.ama malesefki değillll. ben fazla karışmamdım atta karışmak değildi benim amacım. sedce bir görüş bir teklif çay yerine süt içse daha faydalı değilmi dedim o kadar.... bunun neresi karışmak sizce ister uygular ister uygulamaz ama bu kadar sert çıkmanın ne anlmaı var....
Insanlar kendilerini nezaman güclü hissederler? Karsindakinin hatasini, yanlisin, eksigini bildiklri zaman? cünkü zamani gelince en iyi kullancaklari kozlaridir!
Sen kafana takma senden kendisi hatasini anlayip özür diliycektir belkide sen tavrini koyduktan sonra egerki dilemiyorsa ddigin gibi sandigin gibi iyi degilmis demekki!!
inşallah dediğin gibi olur arkadaşım ama ben pek sanmıyorum nedense....
cnm kafana takma bence sen kafana takip üzüldükce oda amacina ulasmis olucak!! Cokmu ihtiyacin var görümcene? Hayir degilmi ben benimkiyle 1senedir konusmuyorum bizim yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi simdi daha mutluyum acikcasi :jeyyar:
Sen kendi tatli canini üzme o ayibindan utansin seni en üzülecegin olayla kiriyorsa!
Hayat onsuzda güzel mutlaka :dance:
haklısın :jeyyar:
desteğin için teşekkür edrim canım benim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?