E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıızım sen haksızsın ya bu konuda,
tamam görümcen senın lafına cemkırerek cevap vermıs olabılır ama senın bebegının olmamasının konuyla alası nerede ??? acayıp alınganlık etmıssın
bebegın olmuyosa olmuo kadın 2 tane bebek buyutmus sana mı soracak bunu, tamam cemkırmıs bagarmayabılırdı o onun görgusuzlugu
ama sen de kırıldım kırıldım kadın her an senın bebegın olmuo ona göre mı konuscak ne dıcektı orda
ne acayıp ınsanlarsınız hee ıyı kı b ı gelın oldunuz wala kırıldım kırıldım aman kırıl.!!
merhaba arkadaşalr çok ii bir görümcem var sanarken dün yanıldığımı anladım.1 yaşında bir bebeği var ona çay içiriyordu bende ona neden çay içiriyosun süt içsin o daha bebek yazık dedim.bana bana bak ben 2 tane çocuk büyüttüm tammamı die sert çıktı. bu arada benim bebeğim olmuyo bunu bile bile beni zayıf noktamdan vurdu.bende hiç bişi sölemdim sinirle bakıp dışarı çıktım apar topar hazırlanıp eve geldk. ben hayatımda bu kadara adice bir yaklaşım görmedim ben onun zararına bişi söylememştim oysaki.. haksızmıyım sizce....
tamam görümcen senın lafına cemkırerek cevap vermıs olabılır ama senın bebegının olmamasının konuyla alası nerede ??? acayıp alınganlık etmıssın
bebegın olmuyosa olmuo kadın 2 tane bebek buyutmus sana mı soracak bunu, tamam cemkırmıs bagarmayabılırdı o onun görgusuzlugu
ama sen de kırıldım kırıldım kadın her an senın bebegın olmuo ona göre mı konuscak ne dıcektı orda
ne acayıp ınsanlarsınız hee ıyı kı b ı gelın oldunuz wala kırıldım kırıldım aman kırıl.!!
hayır bu sey gıbı sımdı ben evlı degılım mesela ewlenmek de ıstıyorum
arkadaslarımın gelıp benım yanımda oh evlendım cok mutluyum demesı gıbı,
ne oluo kız mutlulugunu soleyemıcek mı yanımda ben evlı degılım dıye,
amma alıngansın wala sırf görumcen o dıye bu kadar asabiyet yapıyosun dımı, gelın kısmı işte nolcak!!
hayır bu sey gıbı sımdı ben evlı degılım mesela ewlenmek de ıstıyorum
arkadaslarımın gelıp benım yanımda oh evlendım cok mutluyum demesı gıbı,
ne oluo kız mutlulugunu soleyemıcek mı yanımda ben evlı degılım dıye,
amma alıngansın wala sırf görumcen o dıye bu kadar asabiyet yapıyosun dımı, gelın kısmı işte nolcak!!