- 8 Kasım 2022
- 29
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi aleyleyley
bir süredir iş arıyorum arkadaşlar. Benden büyük bir erkek kardeşim var. Hayatım boyunca ne yapsam aileme yaranamadım. Ortaokulda başladım temizlğie bulaşıklara yaş arttıkça bütün işler bana yıkıldı. Yemeği temizliği alışverişi ben yapar oldum. Bana ne yasaksa kardeşime altın tepside sunuldu. 22 yaşındayım iş yapmaktan kamburum çıktı, kan değerlerim berbat oldu annem babam sürekli kavga ediyor. Babam en ufak problemde eline bıçak alıyor. Her seferinde ben ayıırıyorum. Hayatım böyle geçti. Kardeşim şimdi çok iyi bir işte çok iyi bir para kazanıyor şehir dışında. Onu en iyi koleje yollarken beni dandik bir dershaneye yolladılar. Saçma bir okul saçma bir bölüm okudum. Kimse iş başvurularıma dönmüyor, Bir iki iş buldum olumlu dönenlere ailem göndermiyor. Maddi olarak durumumuz iyi olsada ailem hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Markete gidiyorum tek başıma nereye gitsem annem peşimde. Tüm gün onu dinliyorum halamdan babamdan anneannemden bahsedip yakınıyor. Ne zaman hasta olsam çok değil annem de iki güne aynısını yaşıyor. Annem babam sağlıklı olmalarına rağmen sürekli hastalar sürekli problemleri var. Burnum kırıldı nefes alamadım burnumu mecbur yaptırdık ikinci gün evi ben topladım kavga çıktı. Hastanede kimse kalmadı babam kapıdan bırakıp gitti.Abim sürekli aşağılıyor sürekli hor görüyor beni. Geceleri uyuyamıyorum sabahı zor ediyorum gittim eczaneden uyku takviyesi aldım arada iyi gelsede yetmiyor. Son bir aydır her gece ölmek için dua ediyorum diyorum ki sabaha çıkmayayım. olmuyor. İyi değilim inancım kalmadı dua etsem de iyi davransam da işe yaramıyor. Yolun sonunu göremiyorum. İntiharı düşünüyorum öteki taraftan korkuma yapmıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaşamaktan nefret ettim. Hayatımda bir tutanacak dal bir güzel şey yok. ALLAH rızası için yardım edin bir yol gösterin. çok çaresizim