- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
Kendimi hem ruhsal hem bedensel iyi hissetmiyorum içimde bi üşüme hissi var bunun için hangi doktora gitmem gerekir iç hastalıklarına mı gitsem yoksa psikolojik mi psikiyatri ye mi gitsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahiliye ye gidin olmazsa kan felan verirsiniz bütün değerlerinize bakarlar sorun çıkmazsa, yapabilirler psikiyatri ye yönlendirme isteyin oradan , Allah şifa versinKendimi hem ruhsal hem bedensel iyi hissetmiyorum içimde bi üşüme hissi var bunun için hangi doktora gitmem gerekir iç hastalıklarına mı gitsem yoksa psikolojik mi psikiyatri ye mi gitsem
Valla bende iyi değilim ruhsal da bedenen de nörolojiye gittim kana bakildi beyin mr cekildi bisey çıkmadi, dizlerim cok ağrıyordu ayakta duramıyordum ortapediye gittim geçen hafta kikirdak yumuşasi dedi, ilaclar mi yaptı bilmiyorum bi carpinti var , mutsuzluk ,doktoru aradım ameliyattaymış ya bilmiyorum bende kendimi hic iyi hissetmiyorum,bir yandan hastalık hastasi oldum, bjr yandan mutsuzluk hissi. Valla yoruldumKendimi hem ruhsal hem bedensel iyi hissetmiyorum içimde bi üşüme hissi var bunun için hangi doktora gitmem gerekir iç hastalıklarına mı gitsem yoksa psikolojik mi psikiyatri ye mi gitsem
Aynen anlattığınız durumdayım çarpıntı da var hastaneye nereye gidiyorsunuz bende Tekirdağ a geldiğimde gitmek istiyorumValla bende iyi değilim ruhsal da bedenen de nörolojiye gittim kana bakildi beyin mr cekildi bisey çıkmadi, dizlerim cok ağrıyordu ayakta duramıyordum ortapediye gittim geçen hafta kikirdak yumuşasi dedi, ilaclar mi yaptı bilmiyorum bi carpinti var , mutsuzluk ,doktoru aradım ameliyattaymış ya bilmiyorum bende kendimi hic iyi hissetmiyorum,bir yandan hastalık hastasi oldum, bjr yandan mutsuzluk hissi. Valla yoruldum
Siz yeni doğum yapmıştınız değil mi yanlis hatırlamıyorsam, belki değerleriniz düştü. Doğumdan sonra vitaminler veriliyordu kullandiniz mi?Kendimi hem ruhsal hem bedensel iyi hissetmiyorum içimde bi üşüme hissi var bunun için hangi doktora gitmem gerekir iç hastalıklarına mı gitsem yoksa psikolojik mi psikiyatri ye mi gitsem
Benimde değerlerimde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bilmiyorum neden öyle hissediyorum bi ara geçmişti sanki yine başladı36 yıldır üşürüm ben, o iç üşüme dediğiniz şeyi hep yaşıyorum. Tüm değelerim çok iyi altı ayda bir baktırırım muhakkak. Önce değerlerinize baktırmanız lazım.
Evet 3 ay oldu Doğum yapalı vitamin kan ilacı omega kullanıyorumSiz yeni doğum yapmıştınız değil mi yanlis hatırlamıyorsam, belki değerleriniz düştü. Doğumdan sonra vitaminler veriliyordu kullandiniz mi?
Yaşam a gidiyorum.Aynen anlattığınız durumdayım çarpıntı da var hastaneye nereye gidiyorsunuz bende Tekirdağ a geldiğimde gitmek istiyorum
Ruhumuzda cok yaralandı bu süreçte:) kimisi böyle değildir ama ben bi hos oldum aslinda evde olmayida severdim. Hastalanirsam doktora gidemeyecgm diye korktum. Hos gittim ama bu seferde virüs kaparsam korkusuEvet 3 ay oldu Doğum yapalı vitamin kan ilacı omega kullanıyorum
Aslında devlette de bildiğim iyi doktorlar var ama bilemedim hastane ortamına girmekte istemiyorum aslındaYaşam a gidiyorum.
Bende bazi doktorlara fakültede hocalara gidiyordum önceden ama bu süreçte gitmedim.Aslında devlette de bildiğim iyi doktorlar var ama bilemedim hastane ortamına girmekte istemiyorum aslında