• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Kendimi hem ruhsal hem bedensel iyi hissetmiyorum içimde bi üşüme hissi var bunun için hangi doktora gitmem gerekir iç hastalıklarına mı gitsem yoksa psikolojik mi psikiyatri ye mi gitsem

Üşüme hissini anlayamadığımdan şuraya buraya gidin diyemicem.Siz yine önce iç hastalıklarına gidin isterseniz ,kan değerlerine bakılmasının bir zararı olmaz.Sonra da psikiyatrite gidersiniz.

Üşüme hissi olarak bilmem ama iyi olmamak anlamında yalnız değilsiniz ,bunu da söyleyim.Bu kadar eve kapanmak hepimizi mahvetti.

Kendimi hem ruhsal hem bedensel iyi hissetmiyorum içimde bi üşüme hissi var bunun için hangi doktora gitmem gerekir iç hastalıklarına mı gitsem yoksa psikolojik mi psikiyatri ye mi gitsem
Dahiliye ye gidin olmazsa kan felan verirsiniz bütün değerlerinize bakarlar sorun çıkmazsa, yapabilirler psikiyatri ye yönlendirme isteyin oradan , Allah şifa versin

Valla bende iyi değilim ruhsal da bedenen de nörolojiye gittim kana bakildi beyin mr cekildi bisey çıkmadi, dizlerim cok ağrıyordu ayakta duramıyordum ortapediye gittim geçen hafta kikirdak yumuşasi dedi, ilaclar mi yaptı bilmiyorum bi carpinti var , mutsuzluk ,doktoru aradım ameliyattaymış ya bilmiyorum bende kendimi hic iyi hissetmiyorum,bir yandan hastalık hastasi oldum, bjr yandan mutsuzluk hissi. Valla yoruldum

36 yıldır üşürüm ben, o iç üşüme dediğiniz şeyi hep yaşıyorum. Tüm değelerim çok iyi altı ayda bir baktırırım muhakkak. Önce değerlerinize baktırmanız lazım.

Valla bende iyi değilim ruhsal da bedenen de nörolojiye gittim kana bakildi beyin mr cekildi bisey çıkmadi, dizlerim cok ağrıyordu ayakta duramıyordum ortapediye gittim geçen hafta kikirdak yumuşasi dedi, ilaclar mi yaptı bilmiyorum bi carpinti var , mutsuzluk ,doktoru aradım ameliyattaymış ya bilmiyorum bende kendimi hic iyi hissetmiyorum,bir yandan hastalık hastasi oldum, bjr yandan mutsuzluk hissi. Valla yoruldum
Aynen anlattığınız durumdayım çarpıntı da var hastaneye nereye gidiyorsunuz bende Tekirdağ a geldiğimde gitmek istiyorum

Siz yeni doğum yapmıştınız değil mi yanlis hatırlamıyorsam, belki değerleriniz düştü. Doğumdan sonra vitaminler veriliyordu kullandiniz mi?

36 yıldır üşürüm ben, o iç üşüme dediğiniz şeyi hep yaşıyorum. Tüm değelerim çok iyi altı ayda bir baktırırım muhakkak. Önce değerlerinize baktırmanız lazım.
Benimde değerlerimde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama bilmiyorum neden öyle hissediyorum bi ara geçmişti sanki yine başladı

Evet 3 ay oldu Doğum yapalı vitamin kan ilacı omega kullanıyorum
Ruhumuzda cok yaralandı bu süreçte:) kimisi böyle değildir ama ben bi hos oldum aslinda evde olmayida severdim. Hastalanirsam doktora gidemeyecgm diye korktum. Hos gittim ama bu seferde virüs kaparsam korkusu

Back
X