iyi bir temizlikçiye ihtiyacınız varmı?

cnr_umudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
36
0
36
İstanbul
istanbul avrupa yakasında haftanın 3 günü temizliğe gidiyorum ve iki gün daha gitmek istiyorum temizlik ve titizlik konusunda şüpheniz olmasın yaptığım işi görünce kuşkunuzun kalmayacağına inanıyorum ilgilenenler varsa özelden numaralarını verirlerse ben ararım konuşuruz :80: şimdiden teşekkürler hoşçakalın

Son düzenleme:
lütfen kendini temizlikçi diye tanımlama . ben kızarım sen temizlikçiden öte tam bir yardımcısın . sayende evim ev oldu. hergün övünüyorum ahh benim yardımcım süperr diye . gülen tatlı yanaklarından öpüyorum kendi, kalbi güzel elleri becerikli ötesi kardeşim benim.

ben sadece işimi yaptım.... görüşmek üzere kendinize iyi bakın....(özelden yazamadığım için burdan yazıyorum)
hoşçakalın :)

merhaba benimde bir yardımcıya ihtiyacım var size nasıl ulaşabilirim .özelden msj atma hakkım yokmuş daha.nerede oturuyorsunuz

Merhaba anadolu yakasında işini iyi yapan bir yardımcıya ihtiyacı olan var mı ben annem için iş arıyorum gündelik veya aylık olabilir

Merhaba anadolu yakasında işini iyi yapan bir yardımcıya ihtiyacı olan var mı ben annem için iş arıyorum gündelik veya aylık olabilir

Merhaba
Ben arıyorum Atasehirdeyim.Hsonu uygunsa.MAil adresimden bana ulasabilirsiniz.
***Bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığından kısmen silinmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Şişli - Kurtuluş'ta oturuyorum. Anlaşabilirsem 2 haftada bir cumartesi günleri bütün evimin işini yapacak becerikli, titiz birini arıyorum. Evim 2 oda 1 Salondur. İlgileniyorsanız eğer acil benimle irtibata geçmenizi ve şartlarınızı bildirmenizi rica ederim. Şimdiden teşekkürler .. Mail adresim :
***Bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığından kısmen silinmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
size ulaşmaya çalıştım ama verdiğiniz numara geçici olarak servis dışıdır diyor melike hanımada msj attım ama size ulaşıcak bşr numara alamadım kimseden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…