kızlar ben de eyeliner alıcam hep kalem çekiyorum onun yerine ama eyeliner başka duruyor. öneri yapanlar fiyat da yazabilir mi rica etsem. flormar uygunmuş onu bi deneyeceğim galiba ama gönül ister ki mac, inglot da deneyelim. fiyatlarını bilen var mı bunların? bir de ben kalem şeklinde alıcam önce fırçalı olanları çekemiyorum.
mac ın fiyatını arkadas yazmıs zaten 42 diye,ben de inglot u eyeliner fırcası ile beraber 50 diye biliyorum.sanırım eyeliner fırcası %30 indirimle veriliyomus eyeliner alınca.ben de inglotu cok istiyorum almayı,akmadıgı için.ama işte ya simsiyah deilse,ya kurursa falan diye korkuyorum çünkü böyle olursa 50 tl verdiğim paraya acırım,öğrenciyim çünkü
ben lancome artliner kullanıyorum... çok memnunum.diyebilirm ki eyeliner kullanmayı onda öğrendim basit kullanımı var. kullanamam diye süremem beceremem diye bu yaşıma kadar almadığıma üzüldüm. bitti yeniden aldım kısacası harika!!!! parası biraz pahalı ama sonuçtan sürmekten kalıcılıktan çok memnun kalacaksınız. byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?