• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma..?

rahatsiz etmek istememeside bir secenek.ama ben hissime gore yorum.yapayim. hoslanan begenen bir erkek bu mesajla sınırlı kalmazdi.en azindan iyiki bulusmusuz v.s tarzinda bseyler soyleyp niyetini belli ederdi.
yani ben bu durumu bi esimle yasadim ve ondada bulusma sonrasi gece gec saatlere kadar mesajlasmistk.bence ya bi msj at kafandaki sorulardan kurtul.yada umudu kes

Daha 19 yaşındaymışsın bu ne hız :KK51:

Sen atmaaaa o atar eger ilgilenirse.. yani ne engelleyebilirki onu eger isterse..
Vay be esimle bizim.halimiz aklima geldi de.. mesaj atmamak.icin kendimk cok zor tutmustum o atmisti sonunda.. sonra da niye atmadin senden mesaj bekledim demisti :KK70:
Ama o atti yani ,.bence de beklemelisin..

Merhabalar herkese hayırlı geceler.. Birine anlatamadım bende buraya dökeyim içimi dedim..:halay: Ablalarım ve böyle bir durum yaşamışlardan yorumlar bekliyorum akıl verin banaa.. Konuya gelecek olursak üniversite son sınıf öğrencisiyim, görüştüğüm biri yoktu. Kuzenim bigün bana ilk okul arkadaşının çok iyi birisi olduğunu ve benimle tanıştırmak istediğini söyledi. Telefonda konuşurlarken benide muhabete dahil etti ve konuştuk. Daha sonra numaralarımızı birbirimize verdik falan güzel bi sohbet yakaladık. Gerçekten efendi konuşmasını bilen bir çocuk.:KK48: Ben hep çok aşk'la evlilik yapanlara heveslerdim ne yalan söyleyeyim, çok severek evlilik yapmak istiyorum o yüzden..:KK200:Neyse buluşma kararı aldık, bu hafta finallerim bitince bugün buluşalım dedik. Avm içinde bir cafe'de kahve içtik karşılıklı,muhabbeti telefondan daha hoş.Sürekli güldük konuştuk falan. Güzel 2,5 saat sonrasında ayrıldık eve geldim. Mesaj attı Bugün için teşekkür ederim diye. Bende bişey yapmadım asıl ben Teşekkür ederim yazdım. Gördü fakat birşey yazmadı. Son görülmesi kapalı olduğu için girip girmediğini de göremiyorum:işsiz: Sizce ne yapmalıyım? Kafam karıştı ne düşündüğünü anlamıyorum. Mesaj atmadan beklemeli miyim? Pff.. ne karışıkmış bu olaylar..:lülülü: Okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler.. Tekrardan hayırlı geceler..:21:

senın kriterlerine uyuyorsa biraz sabırlı ol ve bekle

Sen atmaaaa o atar eger ilgilenirse.. yani ne engelleyebilirki onu eger isterse..
Vay be esimle bizim.halimiz aklima geldi de.. mesaj atmamak.icin kendimk cok zor tutmustum o atmisti sonunda.. sonra da niye atmadin senden mesaj bekledim demisti :KK70:
Ama o atti yani ,.bence de beklemelisin..

Atti mesaj :) Dediginiz gibi oldu neden mesaj atmadin falan muhabbetine girdik :))

Toplu cevap olsuunn :)) Napıyosun, neden buluştuktan sonra hic yazmadin dedi. Yanlis anladim konusmak istemiyorsun diye rahatsiz etmeyeyik dedim ama diğer taraftanda kendimi tutamadim yazdi. Konusuyoruz hala :)

Back