Hangi Nevresimi Almalıyım?

O yüzden nevresim seçmekte zorlanıyordur napsın gerçekten boya badana ile nevresimin arasındaki empatiyi kuramadim

Aynen vallaha çok anlamsız oldu boyanın rengine de adam karar veremez kesin

burada herkes kendi fikirlerini soyleme hakkina sahip olabilir terlemee sorunu vardir ama ne yapalim kizcagiz sormus bende yanit veriyorum ya al bacim sen ne istiyorsan herkese kulak asma hatta bi tanede pazen nevresim al kisin daha cok terlesin usumesinden iyidir:21: #negerildinizyahuuu :KK47:

burada herkes kendi fikirlerini soyleme hakkina sahip olabilir terlemee sorunu vardir ama ne yapalim kizcagiz sormus bende yanit veriyorum ya al bacim sen ne istiyorsan herkese kulak asma hatta bi tanede pazen nevresim al kisin daha cok terlesin usumesinden iyidir:21: #negerildinizyahuuu :KK47:
hakikaten şaşırmışsınız hanımefendi pes diyorum yuh hatta !!!

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin InşAllah ben de kalite marketten alışveriş yaptım güvenebilirsin hatta nevresim yanında küçük hediye gönderdiler ben de herkese tavsiye ediyorum sana da tavsiye ederim nevresim dışında çeğizine alabileceğim farklı indirimde güzel ürünlerde var ben de baya bi araştırdım fiyatlar orda uygun

Teşekkürler. Kaç günde elinizde oldu ürün? Kokulu sabun hediyesini gördüm ben de ürün içerisinde. O yüzden bir tık daha cazip geldi.

tac karaca home ile alakali kiyas etmek yanlis olur bence ikiside kendi icinde farkli kulturler gibi desen olarak ve pamuk orani olarak kiyas etmeniz daha dogru olur baktiginiz urunun benzerini kullandim saten nevresim takimi nevresim grubunun en kalitelisi bence ama esinizin terleme durumuna cok sıkıntı çıkarmaz gibi bu ALLAH yardımcınız olsun zor baya şimdiden eşinizin böyle bir sorunun olması
Yasemin hanım çok bilgilendirici olmuş. Elimde bir adet taç nevresim var zaten. Pazen olanından. Valla vücut ısısı çok sıcak. Bu ne böyle diye atarlanmasından çekiniyor insan.

Gönül istiyor almak hepsini onu bunu alayını almak ama eksik bir değil bir çok ki. En doğru kararı vermeye çalışıyorum o yüzden.

X