skandal olan ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
skandal olan ne ?
ayyy tabiki yapamaz benim esim oyle seyler her evin bir kurali vardir ben onun boya badanasina karismiyosam oda nevresimime karisamaz !
Kesinlikle katılıyorum. Evli olduğun kocandan ne istiyosun. Bir nevresim alacaklar dünyayı ayağa kaldıracaklar bu gidişleBi Nevresim yüzünden niye salonda uyusun adam yahu sizin eşiniz böyle yapsa hoşunuza gider mi
Boya badana ile yatağı bir tutan bayanla tartışıyosunuz dikkatinizi çekerimayyy tabiki yapamaz benim esim oyle seyler her evin bir kurali vardir ben onun boya badanasina karismiyosam oda nevresimime karisamaz !
Ya tamam haklısın ev dekarasyonu konusunda bayanlar seçim hakkına sahip fakat erkeğininde kullandığı şeyi danışman veya sağlığını düşünmen daha iyi olacaktır.skandal olan ne ?
hakikaten şaşırmışsınız hanımefendi pes diyorum yuh hatta !!!burada herkes kendi fikirlerini soyleme hakkina sahip olabilir terlemee sorunu vardir ama ne yapalim kizcagiz sormus bende yanit veriyorum ya al bacim sen ne istiyorsan herkese kulak asma hatta bi tanede pazen nevresim al kisin daha cok terlesin usumesinden iyidir #negerildinizyahuuu
bana gorede sizler sasirmissiniz terleyen adamin ayaklarida kokar ona cozum arayin bence boyle seylerle ugrasmaktan iyidirhakikaten şaşırmışsınız hanımefendi pes diyorum yuh hatta !!!
yok saten nevresimde sadece ayaklari kokmazSaten nevresimde yatınca erkeklerin ayakları kokmaz yani öylemi
Evet benim de hoşuma gitti. :)bu aralar bu iki siteninde ismini fazlaca duymaya basladim ve attigin urun bence baya sık duruyor
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin InşAllah ben de kalite marketten alışveriş yaptım güvenebilirsin hatta nevresim yanında küçük hediye gönderdiler ben de herkese tavsiye ediyorum sana da tavsiye ederim nevresim dışında çeğizine alabileceğim farklı indirimde güzel ürünlerde var ben de baya bi araştırdım fiyatlar orda uygun
Yasemin hanım çok bilgilendirici olmuş. Elimde bir adet taç nevresim var zaten. Pazen olanından. Valla vücut ısısı çok sıcak. Bu ne böyle diye atarlanmasından çekiniyor insan.tac karaca home ile alakali kiyas etmek yanlis olur bence ikiside kendi icinde farkli kulturler gibi desen olarak ve pamuk orani olarak kiyas etmeniz daha dogru olur baktiginiz urunun benzerini kullandim saten nevresim takimi nevresim grubunun en kalitelisi bence ama esinizin terleme durumuna cok sıkıntı çıkarmaz gibi bu ALLAH yardımcınız olsun zor baya şimdiden eşinizin böyle bir sorunun olması
Siz sıkılmışsınız galiba eşinizden Salona göndermeye pek bir niyetlisiniz.yahu kizin akli kalacagina alsin ayol olmadi kocasi salonda uyusun hem kafasini dinler hemde erlemez pamuklu carsafinda
burada herkes kendi fikirlerini soyleme hakkina sahip olabilir terlemee sorunu vardir ama ne yapalim kizcagiz sormus bende yanit veriyorum ya al bacim sen ne istiyorsan herkese kulak asma hatta bi tanede pazen nevresim al kisin daha cok terlesin usumesinden iyidir #negerildinizyahuuu