Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar eşim için reebok/iverson ya da nike/jordan marka basketbol ayakkabısı arıyorum. Yurtdışında oluyor genelde modelleri. Elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? 43 numara.. :124::124::124:
Kızlar eşim için reebok/iverson ya da nike/jordan marka basketbol ayakkabısı arıyorum. Yurtdışında oluyor genelde modelleri. Elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? 43 numara.. :124::124::124:
Adidas mağazasından aldık giydi eşim avmden çıktık iki adım sonra çıkardı birdahs giymedi iade edelim dedim dursun ya dedi ksldı öyle sıfır desem yeri resimdende anlarsn zaten iç ölçüsü veririm sana yarın garanti olur dilersen net numarasına bakayım canm jordanlar 2 numara kalıp olarak dardır çünki😉yarın net çekip koysrm sans foto dilersen ölçü ile birlikte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adidas mağazasından aldık giydi eşim avmden çıktık iki adım sonra çıkardı birdahs giymedi iade edelim dedim dursun ya dedi ksldı öyle sıfır desem yeri resimdende anlarsn zaten iç ölçüsü veririm sana yarın garanti olur dilersen net numarasına bakayım canm jordanlar 2 numara kalıp olarak dardır çünki😉yarın net çekip koysrm sans foto dilersen ölçü ile birlikte Eki Görüntüle 1139586
Eki Görüntüle 1139587
Eki Görüntüle 1139588
Eki Görüntüle 1139589
180 ne aldık yeni sezonda indirmde yoktu ozman malum giymedi canm inanılmaz güzel birşey acayip tarz yapmşlar çokta kaliteli su filan geçirmiyor faturasıda duruyor bulursam yollarm sana hatta.Eşimin böyle alıp giymeme huyları var işide klasik olduğun için yeri pek gelmedi iadede ettrimedi bende satıcam😀100 tlye vereceğim eşine bir göster bende bana iç ayak ölçüsünü verirsim özelden cnm sabah ölçeyim bende şanssızlık olmasn sonra jordanlarda kalıplar dardır çünki gerçi numaradan emin değilim ama 44-45 sanrm bakrm sabah ölçü ile hareket edersek daha garantileriz
Siz gösterin haberleşiriz yine