• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İTÜ Endüstri ve Bilgisayar mı? İstanbul dışı tıp mı?

Eki Görüntüle 748441 Sıralamam resimde görüldüğü gibi

Biyoloji yapamıyorum ezberimde çok iyi değildir böyleyken tıp seçmem ne kadar doğru olur?
Matematiği sevdiğim için müh. olmak istiyorum ama malum bayanız ileride çalışma saatlerinin çok olması evlilikte vs. sorun yaratabilir. Sağlık alanını düşünme sebebim çalışma saatlerinin mühendis kadar çok olmaması ama bunuın için de Samsun Bolu gibi illere gitmeye değer mi?
Lütfen yardımcı olun

çok iyi bir puan yapmışsın tebrik ederim.benim merak ettigim hangi dershaneye gittin ve nasıl bir çalışma tempsundaydın günde kaç saat çalıştın lütfen biraz paylas

çok iyi bir puan yapmışsın tebrik ederim.benim merak ettigim hangi dershaneye gittin ve nasıl bir çalışma tempsundaydın günde kaç saat çalıştın lütfen biraz paylas

teşekkür ederim. feme gittim. bazı günler hiç çalışmadığım da oluyordu ama okulda bulunduğum süre zarfında çalışmaya gayret ediyordum. çünkü evde bilgisayar varken o pek mümkün olmuyor. dershane hocamın söylediği kitapları bitirmeye çalıştım genel olarak.

teşekkür ederim. feme gittim. bazı günler hiç çalışmadığım da oluyordu ama okulda bulunduğum süre zarfında çalışmaya gayret ediyordum. çünkü evde bilgisayar varken o pek mümkün olmuyor. dershane hocamın söylediği kitapları bitirmeye çalıştım genel olarak.

peki evde çalışmayla ve daha sonrasında yapamadıgım soruları etüt merkezinde sorarak halletsem ne kadar yararı olur.dershaneden eve gelince kendimi çok yorgun hissediyorum.birde hangi kaynakları çözdün

peki evde çalışmayla ve daha sonrasında yapamadıgım soruları etüt merkezinde sorarak halletsem ne kadar yararı olur.dershaneden eve gelince kendimi çok yorgun hissediyorum.birde hangi kaynakları çözdün

etüt merkezi konusunda bir şey diyemem bilgim yok çünkü. kaynak olarak fem çözdüm ygs ye 1-1.5 ay kala ygs kapsüllerini çözdüm. normal zamanlardada femset femdergi simetri

Back