- 23 Mart 2015
- 5.727
- 12.076
- 248
- Konu Sahibi __rapunzell__
-
Bu ne böyle herkez dogurduguna isim koyar.ky ve kp kac cocukları var.isimlerini koymuşlar biraksınlar daha ilk bebekleriniz .Karıştirma kimseyi cocuklara isim koymak baba ve annenin hakkı .ben isim olarak Haktan ve gökce derim karar sizin.Selam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Kısa keseyim ikizlere gebeyim bir kız bir erkek
Evde sürekli isim kavgası kv ve kp ismi koyulacakmiş.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler
(Iki isim bir arada da olabilir)
Siz önce kocanıza tepkinizi koyun bu çocukları ben doğurucam isim koyma hakkı bizim kimsev karışamaz deyin herkes çenesini kapatsın eğer olurda benim istediğim isim konmazsa mahkeme yoluyla degiştiririm diyede belirtin . Acayip gıcık oluyorum bu erkek ailelerinin kendi isimlerini koydurma ısrarını ne oluyor isimleri koyunca ölümsüz mü oluyorlar .Benim icin de uyum çok önemli değil dinlerken kulağa,söylerken dile hoş gelsin yeter.
Ben 4 aylik evliyim. Suan bebek dúsúnmùyoruz ama isimlerini simdiden buldum Kızımın adi:MİRA Oglumun adı;ARDA ATEŞ olacak hayirlisiyla. Size de bir seçenek sunmuş oldum en azından.Selam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler
Erkek olana VEFASelam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?