Doğuma Hazırlık İtiraz edilemeyecek isim aranıyor♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir modern bir de eski isim taşıyan iki isimli biri olarak tavsiyem çocuklarınıza bu kötülüğü asla yapmayın.
Çocuklarınızın hayatını zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
İmza atması bi dert optik forma doldurması bi dert kodlaması bi der ne bileyim isim bu ya her yerde karşınıza çıkıyor.
Bir de ikiz bebekler bunlar off kabus gibi 4 tane isim ne gerek var hayatı zorlaştırmaya anlamıyorum ki?
Kısa ama öz anlamı manasız olmayan beğendiğiniz bi ismi koyun kafi.

Ha bu arada ikizlere benzer isimler koymak da doğru bir şey değil psikologlar bunu önermiyorlar bilginiz olsun.
Ben erkek de: Barış ve Erdem ismini
Kızda da : Gökçe ismini seviyorum.

İlla iki isim koymak istiyorsanız da bari 3 harfli koyun. Can,Cem,Ece,Nil gibi.
Bugün yeni bi öğrenciyle tanıştım adı Abdullah Samet ti.Vallahi ismini söylerken yoruldum derste.

Bu ne böyle herkez dogurduguna isim koyar.ky ve kp kac cocukları var.isimlerini koymuşlar biraksınlar daha ilk bebekleriniz .Karıştirma kimseyi cocuklara isim koymak baba ve annenin hakkı .ben isim olarak Haktan ve gökce derim karar sizin.

Bende iki isim sevmiyorum. Çünkü; herkes sevdiği ismi kullanıyor. Okulda optik form kodlamasıda ayrı dert arkadaşın dediği gibi. Gelelim şu kaynana kaynata isim konusuna nedir bu cahillik ya. Benimde ilk kızımda direttiler kaynana ismi diye tavrımı koydum. Yine hamileyim bu henüz belli değil ama şimdiden isim bulunmuş ölen çocuklarının ismi he canım he.... açık açık söyle valla istemiyorum diye kolay mı taşıyoruz çocukları ağrısı sızısı bulantısı kusması. Zaten en güzeli isim koyması o hakkıda yedirme ya böyle konularda ben çıldırıyorum böyle rahat rahat söylemelerine. Koydurmayın kardeşim

Benim kaynana karışmasın diye hamileligin ilk aylarında nette araştırma yaptım eşimle karar verdik. Biz karar verdiğimiz halde karışıldi. Karışma dediğimiz halde ben karşılıyorum şöyle olsa daha iyi olur yine siz bilirsiniz gibi konuşuldu. Sonra her fırsatta yine fikirlerini söyledi. Nasıl karışmamış olduysa onu da anlamamistim ama.
Ben şu isim olayına karışan büyükleri anlamiyorum ya. Hamile iken bebeği 9 ay karnında taşıyan kadın ve babası karar vermeli diğerlerine söz düşmemeli bence. Ama neden bazı büyükler kendi istedikleri isim olsun istiyorlar anlamiyorum

Benim icin de uyum çok önemli değil dinlerken kulağa,söylerken dile hoş gelsin yeter.
Siz önce kocanıza tepkinizi koyun bu çocukları ben doğurucam isim koyma hakkı bizim kimsev karışamaz deyin herkes çenesini kapatsın eğer olurda benim istediğim isim konmazsa mahkeme yoluyla degiştiririm diyede belirtin . Acayip gıcık oluyorum bu erkek ailelerinin kendi isimlerini koydurma ısrarını ne oluyor isimleri koyunca ölümsüz mü oluyorlar .

Bizim bir komşumuz var iki oğlu bir kızî var oğullarını çocuklarına hep kendi isimlerini verdiler acayip komik 2mahir , 2 sebahat var torunlarda ben hep dalga geçtim 3, lerede koysaydınız ne olacak ki seslenince hepsi bakıyor diye ne bencil insanlar yaaa ....

Eşinizde annesinin babasının ismini koymaktan yana değilse hiç sıkıntı değil ortak bi karar verin ama tek isim olması daha iyi olr ıkızler sonucta
Kız Doğa
Erkek Görkem bianda aklıma gelen
Eşin erkeği
kızıda sen seçebilirsin
Benım eşimin ablası doğum yaptı kayınvalıdem kızı kendı ismini koymadı dıye cok bozuldu kendi ismi fatma doğduğunda cocuga 1ay boyunca fatmagül cnm diye seslenıp ole sevıyordu buyrun böleside var banada nevar yanı fatmagül koysalar siz koyun kızım dıye sitem edıyordu psıkolojık baskılar olacak siz kendı keyfınıze bakın ya

Ben 4 aylik evliyim. Suan bebek dúsúnmùyoruz ama isimlerini simdiden buldum Kızımın adi:MİRA Oglumun adı;ARDA ATEŞ olacak hayirlisiyla. Size de bir seçenek sunmuş oldum en azından.

Benim ikizlerim olsa ömer ve şevval koymayı hayal ederim hep tabi herkesin tercihi farklidir ama ben yeni yetme isimleri sevemiyorum eskiler daha güzel ve anlamli bence

Erkek olana VEFA
kız olana RANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…