Doğuma Hazırlık İtiraz edilemeyecek isim aranıyor♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kısa ve sadece isimler tercih etmenizi öneririm. Emre cemre fena değil. Deniz ada daha güzel; öz türkçe isimler

bana karıssa kaynanam kendı bır daha dogurun onun adını koysun derım dırekkk

Kiz yüsra erkek yaser kp ve kv memnun olmayacak ne yaparsan yap.
Ama benden sana tavsiye hayatta kimseyi memnun etmeye calisma

Siz kendi cocugunuza baska isim koyun o zaman yazik olmasin zevk meselesi

Gina geldi meselesi bence. Bu artik bir toplum sorunu... Bi milyon isim var hala sare de sare. He sare. Butun kizlariniza da sare koyun madem saregul sarenur sareela vs... Ayrica sare elanin okunusu sarelle gibi kusura bakmayin da...

O değil de baştan beri yazılmış tüm mesajları okudum ve şu an meraktan çatlıyorum,
1. Kv ve kp in isimleri neler?
2. İkizlere ne isim koydunuz?
_rapunzell_

ayy çook teşekkür ederim güzel isimler geliyor bende aklıma geldikçe yazıyormuşum gibi eşime atıyorum
henüz pek etkilenmişe benzemiyor ama azimli sıçan taşı delermiş :)
Canım benim başlığı böyle dertmi olur diceksiniz diyr açmışsın ama bu bildiğin dert yani iki tane yavrunu karnında dokuz ay taşı ve sonuç.. Allah yardımcın olsun. Bu arada çok merak etrim kv ve kp isimlerini ? Belki söylersen yanına birşeyler uydurulabilir veya ona yakın şeyler seçersek belki eşin ikna olur söylediysende görmedim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…