Doğuma Hazırlık İtiraz edilemeyecek isim aranıyor♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erkek olana Tan kiz olana Tuna koyun :) pes pese seslenirken cok hos oluyor TAN! TUNA! :)

Sizin kararınız net olursa da kimse ses edemez ettirmemelisiniz:)

Kız isimleri:

Hera: mitolojide analığın yüceliğini temsil eden tanrıça.

Kayra: tanrıdan gelen iyilik

Rima: dişi ceylan yavrusu

Soneda: nazlı olmayan

Arya: şarkı

Hazar: barış

Hüma: cennet kuşu

Dora: en yüksek yer, tepe

Lina: cennet bahçesindeki bi meyve

Erkek:

Doruk: zirve

Ogan: barış tanrısı

Ediz: yüksek yer

Batu: güçlü kudretli

Aden: cennet bahçesi

Poyraz: rüzgar

Yağız: yiğit

Biraz değişik herkeste olmayan istiyorsanız bunları bi gözden geçirin bunlar benim kulağıma hoş geldiği için not etmistim:)

Canım cahilliğimin kusuruna bakma, merakımdan soruyorum. Ahirette ismin hesabının babadan sorulması nereden geliyor?
Cidden ya bende merak ettim Peygamber efendimizin anne ve babanın evlatlarina yapabileceği en büyük iyilik ona koyduğunuz isimlerdir tarzında bir yazı okumustumda bunu ilk defa duyuyorum

Ece-Ege
Defne-Efe(ses uyumu açısından) yada Defne-Çınar(anlam uyumu açısından)
Asya-Aras (s es uyumu açısından) yada
Asya-Atlas(anlam uyumu açısından)
Duru-Batu
Defne-Demir
Azra-Bora
Berrak-Burak
Beren-Eren
Yağmur-Toprak
Yağmur-Bulut
Nil-Tuna
Dicle-Fırat
Mina-Safa
Alya-Alp
Alya-Arda

Bunlarda benim önerilerim
Bi kız bi erkek ikiz çok büyük şans ikisinin güzelliğini de aynı anda yaşayacaksınız inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız..

Isimlerin anlam olarak uyumlu olmasını seviyorum ben, o yüzden nacizane önerim Esra & Miraç.

Miraç gecesinin ilk kademesi var:
1. Peygamber Efendimizin gece yolculiğu (esra)
2. Peygamber Efendimizin göğe yükselişi (miraç)

Söyleniş olarak benzesin diyorsan Müge & Ege önerim.

ikisi de sevdiğim isimler olduğu için yazdım. Ona kalırsa kayinvalideyle kayınpeder de evli

Aslinda o da tuhaf

R __rapunzell__ buradan yuruyebilirsin. Siz kari kocasiniz iki kardese bu isim verilmez deyin

Degisik isim olsun diye de tuhaflasmamali.

Oğlumun adı Boramir.

İkinci çocuk erkek olursa Alp Ertunga olacak büyük ihtimalle.

Kız olursa da Almıla, Ilgın, İdil ya da Suna var aklımda.

Bizde Öz Türkçe isim takıntısı var da azıcık :)

Degisik isim olsun diye de tuhaflasmamali.

Değişik isim olsun diye ugrasmiyorum. Bunlar benim HOŞUMA GIDEN, BEGENDIGIM, KULAĞIMA HOŞ GELEN isimler. Cok önceden duydukca kulağima hoş gelip bi yere not ettigim isimler.
Çok duyulmadığı için "degisik istiyorsan" dedim. Isimlerin hiçbirinin tuhaf olduğunu da düşünmüyorum. Siz tuhaf bulduysaniz koymazsiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…