Doğuma Hazırlık İtiraz edilemeyecek isim aranıyor♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yaren/ Alperen

İki isim koyun. Mesela kayınvalidenizin adı Raziye diyelim. Raziye Deniz koyarsınız. Çocuğu seveceğiniz zaman "Denizim" diye seversiniz. Sinirlendiğiniz zaman da "Raziye Allah'ın cezası Raziyeeee"

Bir daha kimseye isim dayatamazlar.

Kız ismi Beril yada Zeynep
Erkek ismi Arda yada Emir

Zeynep ismine kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum nedense. Benim kızımın adıda zeynep severek koyduk babasıyla

Valla ben kocamı bile karıştırmıyorum. Ben o kadar karnımda taşıyıcam, mide bulantısı çekicem kp kv ismini koyucam olduuuuuu! Rüyamda Kâbe deydim bi erkek sesi bana çocuklarının adını bilmem ne bilmem ne koy dedi.. hatta abart rüyayı koymazsan böyle böyle olur olur dedi de.

klasık belkı dıyeceklerım ama sen cabala dıdın ıkız bebegın olsun bırde..... ama dını ısımlere sahıplerse bılemem ....bunları duyunca sınır oluyorum .... lakın ınternetten bak anlamlarına bak sende ıtıraz et ıstemıyorsan

Bu kayınvalide kayınpeder ismi koyma da yeni adet oldu galiba ne saçma.
Biz henüz nisanliyiz çocuklarımızın ismini şimdiden düşündük rahatim: ))
şimdi bir sürü güzel isim var ne anlamı var yani büyüklerin ismini koymanın hayret bişey.
Çocukların annesi ve babası karar vermeli diğer herkes saygı duymalı.
Ikizlerim olsa kız olana eda erkeğe eren falan koyardım sanırım :)

Kız: Eylül Nisa, Mehlika, Sude, Serde
Erkek: Affan, Ali Tufan, Atilla,Cengiz Eren

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İtiraz edilmeyecek kız isimleri sıralı tam liste

Asya
Rüya
Açelya
Nihal
Nihan
Güneş
Masal
Arya
Cansın
Ece
Aslı/Aslıhan
Neslihan
Defne
Nehir

Eski isimlerin büyük kısmının anlamı çok güzel modern anlayışımız isimlerde saçmalamak oldu millet olarak çocuk bile söyleyemiyor adını kızlarıma elif ve rana ismini koydum eski isimler ayşe fatma da eski ama her yaşa şarta uyuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…