- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Siz insanların kilosu icin böyle dusunuyorsaniz bilemem. Ben sadece eskide olan bir anımı yazdım. Cocukluk gençlikti. Aklımda olsa pesinden giderdim. Sadece üzüldüm yazdim ve rahatladim.Evleneli daha 1,ay bile olmadan böyle bir konu paylaşman bana söyle düşündürdü beni doğru düzgün bir evlilik yaptım oh olsun ona o şişko inşallah onuda yer
Yalniz şu konuda anlasamiyoruz. Zaten geçmişte olan bir sey var. Ama suan hissedilen bir sey yok ortada. Ben kimseye anlatmadigimi belirttim zaten. Yazma amacim belki sacma gereksiz gelebilir size haklısınız ama dedigim gibi sadece yazdim.
Arkadaşım üzülmene gerek yok, ben etik bulmadığımı belirtmek istedim sadece..Son yazını sonradan ekledim galiba.
Nedem öyle zavalli diyorsun ki üzüldü gerçekten.
Ben burada sadece cok eskiden yasanmis anımı anlattim. Eşimin de vardır belki böyle anısı. Belki senin eşin varsa onun da boyle bir yasanmisligi olabilir.
Ben önceden 1 sene takip ettim evet onu yazdım açıkça ama eşim hayatima girdigi gunden sonra bitti dedim.
O kadar karaktersiz bir insan değilim ki yanlis tanimani istemem beni. Buraya yazma amacim onu hatirlamam özlemem dusunmem ile ilgisi yok.
Sadece önceden de olsa insan etkileniyor ama kötü duyguyla degil sadece önceden yaşanan gençlik ve çocukluk anısı olarak akıla geliyor.
Kimseyle paylasmamistim şimdiye kadar buraya yazdım ve rahatladim.
Ha bide 1 aylık evli öylemi ? Ilginç..Evleneli daha 1,ay bile olmadan böyle bir konu paylaşman bana söyle düşündürdü beni doğru düzgün bir evlilik yaptım oh olsun ona o şişko inşallah onuda yer
Sürekli yiyecek aldiriyormus. Ne olcak boyle dedi.
Siz insanların kilosu icin böyle dusunuyorsaniz bilemem. Ben sadece eskide olan bir anımı yazdım. Cocukluk gençlikti. Aklımda olsa pesinden giderdim. Sadece üzüldüm yazdim ve rahatladim.
Ve yerinden kalkamayacak kadar çok kilo almış, o nasıl oluyosa..Allah baska dert vermesin teyze deseydin.
Hayir arkadaşim laf olsun diye de acmadim.O zaman laf olsun torba dolsun diye her gün gereksiz konular açtığınızı söyleyenleri haklı çıkarıyorsunuz.
Hakkınız tabii o ayrı.
Ha bide 1 aylık evli öylemi ? Ilginç..
Yoneticiler ve kurallar da iste tam bu yuzden vardi.Sadece merakimdan soruyorum. Bu tarz paylasimlar için bdvde konu acmak dogru mu? Günlük tarzi birseyler vardi forumda. Ya da hic bir basliga uymayan yazilar. Ben bazen neyin neden hemen hoop diye tasindigini, bazense burada durdugunu yüzlerce kez bdv kurallarını okusam da anlayamadim galiba. Yoneticilerden ricam bu konu orneginde beni bir aydinlatir misiniz? Gecmis gitmis, sadece anlatinca konu sahibinin icinden çıkıp gidecegi iddia edilen(iddia edilen diyorum çünkü söz ucar yazi kalir, aksine icinizde kucukken buraya yazinca tarihe kazinacak kadar buyur bu tarz paylasimlar) konular nerenin olmali?
evet merak ediyorum gercekten. Sizin durumunuzla ilgisi yok, konu acma sayisi falan sorulunca ben de merak ettim.Yoneticiler ve kurallar da iste tam bu yuzden vardi.
Hayir arkadaşim laf olsun diye de acmadim.
Şöyle söyliyim cocukluk arkadaşımdi. Gençlik arkadaşımdi o benim. Belkide sadece cocukca sevgili oldul dediğimiz icin butun anılari yıktik. Inan bana aşk adına hic bir duygu yok icimde olamaz da. Bugune kadar aklima bile gelmiyordu. Ama annesinin anlattiklari yaşadıkları beni üzdü. Ben onu cocukluk arkadasim olarak gorup üzüldüm genclik anılarımi beraber geçirdiğimiz vakitleri düşünerek uzuldum. Aşık oldugum icin üzülmedim. Kiz arkadasim olsada üzülürdum. Karsidan halini gördüm zayıf bir deri bir kemik kalmış. Ben buna üzüldüm buraya da yazdım ve rahatlamak istedim. Ben arkadaş kalmak istedim tek çocukluk gençlik arkadaşım oydu. Bu anıları yikmayalim istedim kendisi kaçtı nerde gorduyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?