İtiraf

Eşin bugün izi kalacak kadar derin kestiğin omuzunu farketmedi mi diyeceğim. Ona da "hatırlamıyorum" diyeceksin..
Burdan birinin çıkıp "ben hatırlıyorum, şöyle olmuştu " demesini mi bekliyorsun...
Hatırlamıyorum da hatırlamıyorum...

yarıya kadar olduğuna göre esnekmiş sizinki
omuz felan kesmeye ne gerek var tokmak her yere degmıs davuluda delmiş bi tek kan gelmemiş bakireyim diye kendinizi kandırıyorsunuz . siz zaten bakire değilmişsiniz. oyun yapmak istemişsiniz . şimdi üzülüyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .

omzundaki kesiği farketmeyecek kadar umursamaz bir adamsa haketmiş
yahu omuz kesilir mi? vucudun en az kanayan yeri, ordki minicik çizikten en fazla 3 damla kan gelir, o 3 damla alıp vajinana sürdüğün kanla çarşaf kan olur mu? az biyoloji çalışın sonra konu açın yahu...
insan bileğimi kestim, domates sürdüm, falan der, ay aman banane

Benim elime iğne batınca yarım saat durmuyor siz omzunuzu kestiği nasıl farketmedi?
Hayır bunu farketmeyecek kadar anormal olan insan emin ol ilişkide kan gelip gelmediğini de farketmezdi.

Ben o bölgesini jiletle kesmeyi düşüneni bile duydum ama troll bu bence çünkü omzın kesik adam farkında değil bi de bilmiyorum ama adamın az aklı varsa anlamıştır.

Bu kan niye bu kadar önemli? Herşeyi akışına bıraksan hiç kan gelmese de ne olacak yani? Senden kan gelmedi diye boşiycak mı seni? Adam anlamamış zaten kanın nerden geldiğini.
Evlenmeden bunu sorguladı mı bakire misin değil misin diye? Bana eşim sorduğunda ben dank diye cv verdim değilim diye. Hiç de bişey demedi yüzüme de bikere olsun vurmadı. Yaşadın madem bişey bunu saklamanıza anlamıyorum.

Ya aklın sıra kanmış, bekaretmiş bunlarla dalga mı geçiyorsun? Surda üşenmeyip konu açıp 3 kuruşluk hikayenle trolluk peşinde olacak kadar önemsiyorsun, sorsan ama dalga geçiyorsun. Bi bitmediniz.

Eskiden yapanlar varmis ama size inanmadım bari azicik inandirici olaydınız.

1.omzunuzu kestiniz oraniza sürdünüz o kan iççamaşırı vs batinca esiniz demedi mi ben dokunmadan bu ne die korkudan mi oldu acaba
Hadi birliktelikten sonra lavaboya gidip yaptim deseniz yine inandircilik payı var

2. Omzumdaki kani sürdükten sonra sildim kan gelmedi diyorsunuz ama okadar zaamn gecmis ama omzunuzda ki iz duruyo bizde sizin gibi salak tik ya inandik

3. Cok komiksiniz bari guzl bir senaryo kuraydin güldürdün kendini boşu bosuna

Küçük bir numara için bu kadar üzülmene gerek yok. bekaret konusunda tutucu bir eş seçmişsen ki ülkemizde genelde öyledir. konuşsan anlar mıydı seni, büyük ihtimalle hayır! O an anlayış gösterse bile sonradan yüzüne vurabilir. huzur bulabilmek için eşini kandırma yoluna gittin. Unutmaki o da kimbilir neler yapmış. acaba kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı?! Sen onunkini bilmek zorunda değilsen o da seninkini bilmek zorunda değil. O çizik sana özel kalsın. Üzerine dövme yaptır, eşinin adını yazdırabilirsin mesela. Hem kan işte ne farkeder, ha ordan gelmiş ha burdan omuzundaki çiziğe, sana mutlu bir hayat sağladıysa teşekkür etmelisin. Burada alacağın olumsuz yorumları da kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…