- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Sevdasi_hilal
-
Hergün girip okuduğum siteye üye oldum veee evet üye olur olmaz konu açıyorum... kızlar öncelikle itiraf mı fikir almak mı bilemedim...
Çok uzun zaman önce yaptığım birşeyi dün omzuma bakınca hatrladım yeniden. Evet omzuma..
Kesinlikle cahilliğin, o yaşlardaki çok bilmişlik ve akılsızlığın verdiği bir hatayı yaptım. Sevgilimle cinsel ilişkimiz yarıda oluyordu. Tamamen birlikte olmamıştık. Benden hiç kanda gelmemişti. Pişmanda olmuyordum. Hayatı ciddiye almıyordum. Şuanki halimin tam tersi yaşlarımdaydım işte... neyse bir süre sonra evlendim. Acaba bakire miyim değil miyim sürekli kuruyorum.. evlendiğimz gün eve geldik akşamına ben tuvalete girip cebimden çıkardğm bıçakla omzumu çizdim. Ordaki kanı bulaştırdm kendime. İlişki sonrası haliyle batmıştı altıma serilen çarşaf. Acı duydum mu hatrlamıyorum. İlişki o gece tam oldu mu onuda hatrlamıyorum. Sonrasında kan geldi mi hayır hatrlamıyorum. Dün akşam omzumda izini gördm hafif bi çizik .. Hafızamdan öyle silmişim ki ama şuan çok zoruma gdıyo surekli aklımda. Ona yaptığm haksızlık kendme yaptğm o hallerim hatrladıkça aynaya bakamıyorum... sizce ne olmuştur benim aklım ermiyor artk düşün düşün.
Dert değilse o daha tuhaf çünkü buranın adı "bir derdim var" :)Dert değil benm için. Sadece aklıma geldi. Çok mu abes
Ayrıldık. Ona dair hiç bişy hatrlamıyorum. 20 yaşıma bile varamamıştım bunu yapıp sonra başkasıyla evlenip boşandığımda
Küçük bir numara için bu kadar üzülmene gerek yok. bekaret konusunda tutucu bir eş seçmişsen ki ülkemizde genelde öyledir. konuşsan anlar mıydı seni, büyük ihtimalle hayır! O an anlayış gösterse bile sonradan yüzüne vurabilir. huzur bulabilmek için eşini kandırma yoluna gittin. Unutmaki o da kimbilir neler yapmış. acaba kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı?! Sen onunkini bilmek zorunda değilsen o da seninkini bilmek zorunda değil. O çizik sana özel kalsın. Üzerine dövme yaptır, eşinin adını yazdırabilirsin mesela. Hem kan işte ne farkeder, ha ordan gelmiş ha burdanHergün girip okuduğum siteye üye oldum veee evet üye olur olmaz konu açıyorum... kızlar öncelikle itiraf mı fikir almak mı bilemedim...
Çok uzun zaman önce yaptığım birşeyi dün omzuma bakınca hatrladım yeniden. Evet omzuma..
Kesinlikle cahilliğin, o yaşlardaki çok bilmişlik ve akılsızlığın verdiği bir hatayı yaptım. Sevgilimle cinsel ilişkimiz yarıda oluyordu. Tamamen birlikte olmamıştık. Benden hiç kanda gelmemişti. Pişmanda olmuyordum. Hayatı ciddiye almıyordum. Şuanki halimin tam tersi yaşlarımdaydım işte... neyse bir süre sonra evlendim. Acaba bakire miyim değil miyim sürekli kuruyorum.. evlendiğimz gün eve geldik akşamına ben tuvalete girip cebimden çıkardğm bıçakla omzumu çizdim. Ordaki kanı bulaştırdm kendime. İlişki sonrası haliyle batmıştı altıma serilen çarşaf. Acı duydum mu hatrlamıyorum. İlişki o gece tam oldu mu onuda hatrlamıyorum. Sonrasında kan geldi mi hayır hatrlamıyorum. Dün akşam omzumda izini gördm hafif bi çizik .. Hafızamdan öyle silmişim ki ama şuan çok zoruma gdıyo surekli aklımda. Ona yaptığm haksızlık kendme yaptğm o hallerim hatrladıkça aynaya bakamıyorum... sizce ne olmuştur benim aklım ermiyor artk düşün düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?