İtiraf

Zuhahaha bari ayağımın altını falan kestim deseydin azıcık inandırıcı olurdu, 15. yüzyıl kadınları gibi.

"evlendiğimz gün eve geldik akşamına ben tuvalete girip cebimdençıkardğm bıçakla omzumu çizdim. Ordaki kanıbulaştırdm kendime."

Bağlantı kuramadım.. neyse.. ee eşin "neden bakire değilsin" yerine "seni kim sırtından hançerledi" dedi mi peki ya inanırım böyle olaylar oluyordur, ama bunu konu olarak açmak niye.. bu yüzden inandırıcı da gelmedi.. cümleler arasında bağlantı kuramadığımı söylemiştim zaten:)

Bunu ilişkiden SONRA yaptıysaN çok ozur dileyerek adam is bittikten hemen sonra x bölgeye yada çarşafa bakmıyor. . Sen tuvalete gidip geldikten sonra bakıyor yada sen gösteriyon aa bak bozuldu... adam... -eee tuvalette mi bozuldu bu... neyse hadi yatalim... ilişkiden önce zaten yapamazsın inandiramazsin... o zamanda Kemal Sunal repligi giriyor devreye,, ceketimi atsam hamile kalıyor ☺☺☺ neden... Gecenin ucu neden yani erkek misin... nesin yani

Ben hiç anlam veremedim gelinlikte cep mi vardı ? Gerdek gecesi damat çıkarmaz mı gelinliği ? Eşiniz demedi mi neden çıkarıp geldin ? Anlayamadım konunuzu ama Allah başka dert vermesin gelmiş geçmiş düşünmeyin bence ..

Herseyin dogru oldugunu var sayarsak.. esin bakirse ok vicdan yap, degilse salla.. herne kadar kandirmak dogru degilsede olan olmus artik

İyi de vajinanıza sürecek ve yatağa kadar bulaşmasını sağlayacak şekilde kanattıysanız omzunuzu, oranın kanamasını nasıl durdurdunuz hemen ? Ben de buraya takıldım.

Yine de geçmiş zaman, boşverin gitsin.

konulara fake falan yazmak adetim degildir ama size hic inanasim gelmiyor. Fazla turk filmi izlemissiniz gibi.

sevişmek dünyanın en doğal şeyi.
keşke kendinize bu eziyeti yapacağınıza sizi olduğunuz gibi seven biriyle evlenseydiniz.

Hatirlamiyorum hatirlamiyorum.
Hafiza kaybimi var sizde?
ya da agir psikolojik sorunlusunuz.

Omuzunuzu kestiginizi farketmiyor
Kesip kaynatıp kanı sürdüğünüz yeri görmüyor

Göz problemi olan biriyle mi evlendiniz ? Hayatımda bukadar saçmalık ne duydum ne gördüm

Omzunu çizdin,kanadı.. kanı aldın,sürdün kurumadı çamaşıra bulaşmadı .. gittin yatağa , ilişkiye girdin.. o kurumuş kan tekrar hayat bulup çarşafa doğru yol aldı.. vay be hikayeye bak.. o kanla o kan aynı kan değil.. senin zeka düZeyinle eşininkini paralel düşünürsek kii çok akıllı insanlarsınız sakın yanlış anlaşılmasın.. bu hikayede,eşinin bunu yemeside çok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…