İtiraf

Sevdasi_hilal

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
102
65
13
32
Hergün girip okuduğum siteye üye oldum veee evet üye olur olmaz konu açıyorum... kızlar öncelikle itiraf mı fikir almak mı bilemedim...

Çok uzun zaman önce yaptığım birşeyi dün omzuma bakınca hatrladım yeniden. Evet omzuma..

Kesinlikle cahilliğin, o yaşlardaki çok bilmişlik ve akılsızlığın verdiği bir hatayı yaptım. Sevgilimle cinsel ilişkimiz yarıda oluyordu. Tamamen birlikte olmamıştık. Benden hiç kanda gelmemişti. Pişmanda olmuyordum. Hayatı ciddiye almıyordum. Şuanki halimin tam tersi yaşlarımdaydım işte... neyse bir süre sonra evlendim. Acaba bakire miyim değil miyim sürekli kuruyorum.. evlendiğimz gün eve geldik akşamına ben tuvalete girip cebimden çıkardğm bıçakla omzumu çizdim. Ordaki kanı bulaştırdm kendime. İlişki sonrası haliyle batmıştı altıma serilen çarşaf. Acı duydum mu hatrlamıyorum. İlişki o gece tam oldu mu onuda hatrlamıyorum. Sonrasında kan geldi mi hayır hatrlamıyorum. Dün akşam omzumda izini gördm hafif bi çizik .. Hafızamdan öyle silmişim ki ama şuan çok zoruma gdıyo surekli aklımda. Ona yaptığm haksızlık kendme yaptğm o hallerim hatrladıkça aynaya bakamıyorum... sizce ne olmuştur benim aklım ermiyor artk düşün düşün.

Ben anlayamıyorum bunu bir türlü. Doktor aşılama yapmak için kocaman spekulum taktı. Yine de zerre kanama olmadı, kızlık zarı da hiç zarar görmedi çok esnek dedi.. Neden 2 damla kanin peşine bu kadar düşüyorsunuz? Her şeyi yaşarken iyi güzel, çarşafa biraz kan bulastirinca eşinizi kandırdığınızı zannedip kendinizi kandiriyorsunuz

Eşiniz hiç birliktelik yaşamadan evlendiyse ve sizden de bunu bekliyosa haksızlık yaptıgınız. Bakir değilse ve sizden bakire olmanızı bekliyoduysa müstehak bence.
Ayrıldık. Ona dair hiç bişy hatrlamıyorum. 20 yaşıma bile varamamıştım bunu yapıp sonra başkasıyla evlenip boşandığımda

Bakireydiniz ya da degildiniz ne önemi vardı ki sonuçta sevgilinizle isteyerek her şeyi yaşamış bir kadın zaten bakire değildir.Önemli olan kızlık zarı dediğiniz şey değil.Bana pek insnadırıcı gelmedi açıkcası omuzunuzu kesiyorsunuz.
eşiniz farketmiyor ilginç.

İnandırıcı gelmemesini de ben anlayamıyorum. Hayal ürünü değil keşke olsa

Bir kadin esiyle ilk gecesini, ilk ozel anlarini nasil unutur? Hicbir sey hatirlamiyorsunuz. Ilginc..

Aklını başından almış kocası Adam adeta şahin k demek ki, kadının omzuna falan bakmadan direkt dalmış. omzumdan da bakireyim aşkım her yerim kaniyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…