- 4 Haziran 2017
- 102
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sevdasi_hilal
-
Ayrıldık. Ona dair hiç bişy hatrlamıyorum. 20 yaşıma bile varamamıştım bunu yapıp sonra başkasıyla evlenip boşandığımdaEşiniz hiç birliktelik yaşamadan evlendiyse ve sizden de bunu bekliyosa haksızlık yaptıgınız. Bakir değilse ve sizden bakire olmanızı bekliyoduysa müstehak bence.
İnandırıcı gelmemesini de ben anlayamıyorum. Hayal ürünü değil keşke olsaBakireydiniz ya da degildiniz ne önemi vardı ki sonuçta sevgilinizle isteyerek her şeyi yaşamış bir kadın zaten bakire değildir.Önemli olan kızlık zarı dediğiniz şey değil.Bana pek insnadırıcı gelmedi açıkcası omuzunuzu kesiyorsunuz.
eşiniz farketmiyor ilginç.
Eşinizin omuzunuzu kestiğini farketmemesi dedim.İnandırıcı gelmemesini de ben anlayamıyorum. Hayal ürünü değil keşke olsa
Bir kadin esiyle ilk gecesini, ilk ozel anlarini nasil unutur? Hicbir sey hatirlamiyorsunuz. Ilginc..
Dert değil benm için. Sadece aklıma geldi. Çok mu abesDemekki şu anda hayatınızda çok ta önemli bi derdiniz yok...O da iyi
Dert değil benm için. Sadece aklıma geldi. Çok mu abes
Dert değil demiştm ama neyse.Bence abes...Olmuş bitmiş geçmiş. Başka dert mi kalmadı..
Uluk uluk kan akmadı silince geçti sonrası uyku zaten gormesıne fırsat olmadı son bahar ayıydı hep uzun kollu giyindim oylelıkle gectıEşinizin omuzunuzu kestiğini farketmemesi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?