- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Angellinne
Haha hatırlamıyorum nede olsaDogru ama sana sir veriyosa sir olmaktan cikmaz o zaman:)))

Ha duvarla konuşmuş ha ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha hatırlamıyorum nede olsaDogru ama sana sir veriyosa sir olmaktan cikmaz o zaman:)))
Deme..
Ben daha geçen işyerinde düştüm. Tam bir gerizekalı gibi. Telefona bakarken merdiven çıkıyordum son basamağı unutmuşum dizüstü kapaklanıp sonra bu katta kamera yoktu dimi diye check ettim.
Kamera yokmuş![]()
Geçen aylarda açılan konuda baya döktün eteğindeki taşları ondan kalmamıştır.. Konunun adını unuttum geyik topiğine taşındı galiba..
Onlar sır değildi tabi. Hala nasıl ifşa olmadın sen anlamadım..![]()
Bekliyoz:)
İtirafım var diye bi site vardı bi aralar :)
İsabet olmuşKapandı o site
Konuyu getirdim; bunu diyorsun değil mi?
İfşa olmam inşallah diyerekten linki yapıştırıyorum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/komik-mi-komik.1038128/
Sır değil yani bunlar
Buraya anlattığım kadar daha vardır, anlatırım denk geldikçe, konusu geçtikçe işte.
Hahaha amcam yaaaa:))Ay yok valla anlatamam cunku fena skandal benimkiler
Yalniz alakasiz aklima bisey geldi, itiraf degil ama...
Bi arkadasimin babasi ilk kez istanbula geldi. Havaalanindan almaya gittik. Arkadasim arabayi suruyor babasi on koltukta. Ben de arka koltuktayim. Gece vakti. Sabihadan kadikoye dogru gidiyoruz. Sahilden aheste aheste sag seritten gidiyoruz ki adam gorsun sagi solu... karanlikta ne gorcekse...
Dragos civari...
Kaldirimlar yogun. Ise cikmislar.
Biz de yavas gidince biri yaklasti bizi musteri sanip. Herhalde iceriyi pek goremedi.
Arkadasim hizlandi gectik gittik
Babasi dedi ki "yahu gece vakti bir genc hanim sokakta kalmis evladim. Bir seye mi ihtiyaci vardi sanki bir sey soracakti bize. Cuzdanini falan mi kaybetti acaba goturseydik nereye gidiyorsa"
Ah dedim guzel amcam sen masum minnossun.
Ay geçmiş olsun
Ben en son küçükken merdivenlerden totomun üzerinde aşağı kadar indim tabi sırtım soyulmuş belim pert vaziyetteydi
Başka hatırlamıyorum![]()
O düşme değil travma olmuş biraz. Sana da geçmiş olsun..
Ben bu kadar karisik konudan sonra bi itiraf bekliyorum konu sahibinden sahsen:))Yaa siz fake misiniz nesiniz bir onu açıklayın bence önce onu itiraf edin konu sahibi!!
Konularınıza baktım da bir yazmışın haziran başında kocamla arabada kavga ettik yolu şaşırdım diye bana kızdı demişsiniz, bir yazmışsınız çocuklarımla alıp başımı gidicem de ucuz neresi var diye sebeb ne sorun ne belli değil! sonra yine bir konu yok eşimden ayrıldım da ek iş istiyorum evden yapabileceğim demişsiniz ki arada 2 hafta var arabada kavgayla ayrıldım dediğiniz konu arasında ne ara ayrıldınız. Şimdide vay işte itiraflarımızı yazalım diyorsunuz!
Yine daha önce hocaya gittim de bana musallat olmuşlar demişsiniz. Profilinizde avukat yazıyor siz evden yapabileceğiniz iş aramışsınız iki hafta önce evliyken iki hafta sonra nasıl boşanmış oldunuz? baya baya dalgaya gelmişsiniz siz yaa!!
Sırrım yok. Düşünüyorum, cidden yokÇok ilginç aa, hiç sırrım yok :/ Olmalı mıydı?