İTİRAF EDELİM MI

Deme..

Ben daha geçen işyerinde düştüm. Tam bir gerizekalı gibi. Telefona bakarken merdiven çıkıyordum son basamağı unutmuşum dizüstü kapaklanıp sonra bu katta kamera yoktu dimi diye check ettim. :olamaz:
Kamera yokmuş :p

Ay geçmiş olsun :110:

Ben en son küçükken merdivenlerden totomun üzerinde aşağı kadar indim tabi sırtım soyulmuş belim pert vaziyetteydi :KK48:
Başka hatırlamıyorum :olamaz:

Geçen aylarda açılan konuda baya döktün eteğindeki taşları ondan kalmamıştır.. Konunun adını unuttum geyik topiğine taşındı galiba..
Onlar sır değildi tabi. Hala nasıl ifşa olmadın sen anlamadım.. :KK48:

Konuyu getirdim; bunu diyorsun değil mi?
İfşa olmam inşallah diyerekten linki yapıştırıyorum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/komik-mi-komik.1038128/

Sır değil yani bunlar :KK70:
Buraya anlattığım kadar daha vardır, anlatırım denk geldikçe, konusu geçtikçe işte.
Ama çok gülmüştüm o gün hatırladım, herkesin paylaşımı ayrı ayrı güzel ve eğlenceliydi; aklıma gelmişken baştan okuyup güleyim konuyu.

Ay yok valla anlatamam cunku fena skandal benimkiler

Yalniz alakasiz aklima bisey geldi, itiraf degil ama...

Bi arkadasimin babasi ilk kez istanbula geldi. Havaalanindan almaya gittik. Arkadasim arabayi suruyor babasi on koltukta. Ben de arka koltuktayim. Gece vakti. Sabihadan kadikoye dogru gidiyoruz. Sahilden aheste aheste sag seritten gidiyoruz ki adam gorsun sagi solu... karanlikta ne gorcekse...

Dragos civari...
Kaldirimlar yogun. Ise cikmislar.
Biz de yavas gidince biri yaklasti bizi musteri sanip. Herhalde iceriyi pek goremedi.
Arkadasim hizlandi gectik gittik

Babasi dedi ki "yahu gece vakti bir genc hanim sokakta kalmis evladim. Bir seye mi ihtiyaci vardi sanki bir sey soracakti bize. Cuzdanini falan mi kaybetti acaba goturseydik nereye gidiyorsa"

Ah dedim guzel amcam sen masum minnossun.

Ay yok valla anlatamam cunku fena skandal benimkiler

Yalniz alakasiz aklima bisey geldi, itiraf degil ama...

Bi arkadasimin babasi ilk kez istanbula geldi. Havaalanindan almaya gittik. Arkadasim arabayi suruyor babasi on koltukta. Ben de arka koltuktayim. Gece vakti. Sabihadan kadikoye dogru gidiyoruz. Sahilden aheste aheste sag seritten gidiyoruz ki adam gorsun sagi solu... karanlikta ne gorcekse...

Dragos civari...
Kaldirimlar yogun. Ise cikmislar.
Biz de yavas gidince biri yaklasti bizi musteri sanip. Herhalde iceriyi pek goremedi.
Arkadasim hizlandi gectik gittik

Babasi dedi ki "yahu gece vakti bir genc hanim sokakta kalmis evladim. Bir seye mi ihtiyaci vardi sanki bir sey soracakti bize. Cuzdanini falan mi kaybetti acaba goturseydik nereye gidiyorsa"

Ah dedim guzel amcam sen masum minnossun.
Hahaha amcam yaaaa:))

Kv sevmiyorum. Sır mı ? Bence kendisine sorsak biliyordur.
Dile dökülmeyen ama herkesin bildiği bir sır benimki.

Yaa siz fake misiniz nesiniz bir onu açıklayın bence önce onu itiraf edin konu sahibi!!

Konularınıza baktım da bir yazmışın haziran başında kocamla arabada kavga ettik yolu şaşırdım diye bana kızdı demişsiniz, bir yazmışsınız çocuklarımla alıp başımı gidicem de ucuz neresi var diye sebeb ne sorun ne belli değil! sonra yine bir konu yok eşimden ayrıldım da ek iş istiyorum evden yapabileceğim demişsiniz ki arada 2 hafta var arabada kavgayla ayrıldım dediğiniz konu arasında ne ara ayrıldınız. Şimdide vay işte itiraflarımızı yazalım diyorsunuz!

Yine daha önce hocaya gittim de bana musallat olmuşlar demişsiniz. Profilinizde avukat yazıyor siz evden yapabileceğiniz iş aramışsınız iki hafta önce evliyken iki hafta sonra nasıl boşanmış oldunuz? baya baya dalgaya gelmişsiniz siz yaa!!
Ben bu kadar karisik konudan sonra bi itiraf bekliyorum konu sahibinden sahsen:))

Abim kumbaramdan parami alip mac bileti almisti. Farketmedim saniyor.

Ayakkabilarini sakladim maça gidemedi.
Sucu da kopegimize attim. Kopegin kulubesine koydum ayakkabilari... biraz ayakkabi terlik tasima huyu vardi zaten...

Ozur dilerim kopecik.

bundan 5 yıl önce babamı güzel dolandırdım.

banka hesabımı kontrol etmek istediğinde de bu kişinin bakmasına izin vermiyorum diyerek kendisini araştırmaya aldırdım. affet baba napiyim sen hesaba baksan senden çarptığımı anlardın. :KK43:

Kimse tanimiyor diyip sırrını iternet ortamina salmak nasil bi saftiriklik????
Oyle cooook onemli bir sirrim yok ama bilinmesini istemedigim bir seyi degil boyle bir siteye evde kagida bile yazmam yazdiysam daha sonra yakarim. :)

Blogcu anne isimli internet sitesinde anne itirafları diye bir bölüm var. Herkes samimi olarak birkaç cümleler itiraflarda bulunuyor.
İsmi anne ama kadın olmak yetmiyor itiraflar için. Ben mudavimiyim, tavsiye ederim

Back
X