İTİRAF EDELİM MI

Hala acik mi? Ben de kapandi saniyordum. Bir zamanlar ne okurduk harbiden. Itiraflar da kaliteliydi. Simdi sacma sapan seyler yokturdur umarim. Bi gidip bakayim neler var :deli:
Itiraf yazilmiyoki eskiler okunuyo : ( hos yazilsa nolcak ki? Yazsamda nasilsa yayinlamazlar huu : (

İtirafım var diye bi site vardı bi aralar :)

itiraf.com değil miydi o ya? :KK53:

Çok takılırdım bir aralar. Bazıları çok eğlenceli ve komikti.. :KK45: Gençtim güzeldim güzel yıllardı..

Konuya gelecek olursam ben bir şeyi hatırla anlat dendiğinde kitlenen biriyim.
O yüzden yok sırrım falan.. :KK45:

itiraf.com değil miydi o ya? :KK53:

Çok takılırdım bir aralar. Bazıları çok eğlenceli ve komikti.. :KK45: Gençtim güzeldim güzel yıllardı..

Konuya gelecek olursam ben bir şeyi hatırla anlat dendiğinde kitlenen biriyim.
O yüzden yok sırrım falan.. :KK45:
İtiraf etmek içinden geldiği zaman olur sanırsam ondan :)

Yaa siz fake misiniz nesiniz bir onu açıklayın bence önce onu itiraf edin konu sahibi!!

Konularınıza baktım da bir yazmışın haziran başında kocamla arabada kavga ettik yolu şaşırdım diye bana kızdı demişsiniz, bir yazmışsınız çocuklarımla alıp başımı gidicem de ucuz neresi var diye sebeb ne sorun ne belli değil! sonra yine bir konu yok eşimden ayrıldım da ek iş istiyorum evden yapabileceğim demişsiniz ki arada 2 hafta var arabada kavgayla ayrıldım dediğiniz konu arasında ne ara ayrıldınız. Şimdide vay işte itiraflarımızı yazalım diyorsunuz!

Yine daha önce hocaya gittim de bana musallat olmuşlar demişsiniz. Profilinizde avukat yazıyor siz evden yapabileceğiniz iş aramışsınız iki hafta önce evliyken iki hafta sonra nasıl boşanmış oldunuz? baya baya dalgaya gelmişsiniz siz yaa!!

Iyltiraf yazilmiyo ama:) ula zamaninda o kdr itiraf yazdim admin bi tanesini bile yayinlamamisti, hain admin:) kazen gibi biseydi gozumuzde iste:))

Buraya yaz içlerinden birini. :D
Ben hala düşünüyorum, yok gelmiyor aklıma, gelse bi şey yazacağım; sır algım mı bozuk, sır olarak görmediğimden konuşabildiğimden midir nedir, bir tane bile sırrı olmaz mı insanın tuhaf hissediyorum şu an. :D

Birde o sitede aklimda kalan bi itiraf var:) diyorki genc cocuk.. burdan okuyosa selamlar sevgiler: ))meger yol tarifi almak sadece araba surerken olmuyomus.. helikopter asagi inip bana bi yeri sordu:)) saf gibi inanmis hemen yorum yazmistim gercek mi? Diye : ( ahh ufo goren masum koylu kocum benim:)) o da dediki: ee biraz hayal ettim:) ula dedim utanmiyon mu site sakinlerini kandirmaya:))) zuhahaha ne gunlerdi cocuktuk saftik:))

biz buyuduk ve kirlendi dunya : (

Buraya yaz içlerinden birini. :KK70:
Ben hala düşünüyorum, yok gelmiyor aklıma, gelse bi şey yazacağım; sır algım mı bozuk, sır olarak görmediğimden konuşabildiğimden midir nedir, bir tane bile sırrı olmaz mı insanın tuhaf hissediyorum şu an. :KK70:
Bak yazdim bi tane:) hic unutmuyorum ne varsa bu sacma itirafta)) birde o zaman bile bi esim birde sevgilim var diyen cok kadin erkek vardi sitede.. ondan ellaam pek etkilenmiyom aldatma hikayelerinden burda:))

Buraya yaz içlerinden birini. :KK70:
Ben hala düşünüyorum, yok gelmiyor aklıma, gelse bi şey yazacağım; sır algım mı bozuk, sır olarak görmediğimden konuşabildiğimden midir nedir, bir tane bile sırrı olmaz mı insanın tuhaf hissediyorum şu an. :KK70:

Geçen aylarda açılan konuda baya döktün eteğindeki taşları ondan kalmamıştır.. Konunun adını unuttum geyik topiğine taşındı galiba..
Onlar sır değildi tabi. Hala nasıl ifşa olmadın sen anlamadım.. :KK48:

Bak yazdim bi tane:) hic unutmuyorum ne varsa bu sacma itirafta)) birde o zaman bile bi esim birde sevgilim var diyen cok kadin erkek vardi sitede.. ondan ellaam pek etkilenmiyom aldatma hikayelerinden burda:))

Ben acayip unutkanım biri sır verse öteki gün hatırlamam ki sır veryosa o artık sır olmaktan çıkmıştır :KK45:

Benim kaza da yok :110:
Buna üzüleceğim aklıma gelmezdi :KK14:

Deme..

Ben daha geçen işyerinde düştüm. Tam bir gerizekalı gibi. Telefona bakarken merdiven çıkıyordum son basamağı unutmuşum dizüstü kapaklanıp sonra bu katta kamera yoktu dimi diye check ettim. :olamaz:
Kamera yokmuş :p

Back
X