- 4 Eylül 2011
- 11.006
- 23.689
- 598
- Konu Sahibi Angellinne
Hadi bekliyoruzTam bana göre
Bkz.nick![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bekliyoruzTam bana göre
Bkz.nick![]()
Hadi bekliyoruz![]()
Hala acik mi? Ben de kapandi saniyordum. Bir zamanlar ne okurduk harbiden. Itiraflar da kaliteliydi. Simdi sacma sapan seyler yokturdur umarim. Bi gidip bakayim neler varAdsalkjaslOkudum az önce birini. Site hala açık.
Itiraf yazilmiyoki eskiler okunuyo : ( hos yazilsa nolcak ki? Yazsamda nasilsa yayinlamazlar huu : (Hala acik mi? Ben de kapandi saniyordum. Bir zamanlar ne okurduk harbiden. Itiraflar da kaliteliydi. Simdi sacma sapan seyler yokturdur umarim. Bi gidip bakayim neler var![]()
İtirafım var diye bi site vardı bi aralar :)
İtiraf etmek içinden geldiği zaman olur sanırsam ondan :)itiraf.com değil miydi o ya?
Çok takılırdım bir aralar. Bazıları çok eğlenceli ve komikti..Gençtim güzeldim güzel yıllardı..
Konuya gelecek olursam ben bir şeyi hatırla anlat dendiğinde kitlenen biriyim.
O yüzden yok sırrım falan..![]()
Bekliyoz:)Ay benim cok var :/
Peehhhh hani deli nerde cesurDüşündüm bulamadım :/
Anaa ne düz insanım la hiç sırrım yok![]()
Iyltiraf yazilmiyo ama:) ula zamaninda o kdr itiraf yazdim admin bi tanesini bile yayinlamamisti, hain admin:) kazen gibi biseydi gozumuzde iste:))
Düşündüm bulamadım :/
Anaa ne düz insanım la hiç sırrım yok![]()
Bak yazdim bi tane:) hic unutmuyorum ne varsa bu sacma itirafta)) birde o zaman bile bi esim birde sevgilim var diyen cok kadin erkek vardi sitede.. ondan ellaam pek etkilenmiyom aldatma hikayelerinden burda:))Buraya yaz içlerinden birini.
Ben hala düşünüyorum, yok gelmiyor aklıma, gelse bi şey yazacağım; sır algım mı bozuk, sır olarak görmediğimden konuşabildiğimden midir nedir, bir tane bile sırrı olmaz mı insanın tuhaf hissediyorum şu an.![]()
Peehhhh hani deli nerde cesur![]()
Al benden de kadar.
Malum itiraf sitesini de hep okudum hiç yazamadım zamanında.
Basit düşme çaktırmadan kalkma kazaları dışında çok sıkıcı bir hayatım var ya off![]()
Buraya yaz içlerinden birini.
Ben hala düşünüyorum, yok gelmiyor aklıma, gelse bi şey yazacağım; sır algım mı bozuk, sır olarak görmediğimden konuşabildiğimden midir nedir, bir tane bile sırrı olmaz mı insanın tuhaf hissediyorum şu an.![]()
Bak yazdim bi tane:) hic unutmuyorum ne varsa bu sacma itirafta)) birde o zaman bile bi esim birde sevgilim var diyen cok kadin erkek vardi sitede.. ondan ellaam pek etkilenmiyom aldatma hikayelerinden burda:))
Dogru ama sana sir veriyosa sir olmaktan cikmaz o zaman:)))Ben acayip unutkanım biri sır verse öteki gün hatırlamam ki sır veryosa o artık sır olmaktan çıkmıştır![]()
Benim kaza da yok
Buna üzüleceğim aklıma gelmezdi![]()