İTİRAF EDELİM MI

Angellinne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
50
30
3
32
kızlar ya saçma mı degilmi bilmiyorum hep der dinliyoruz dert anlatıyoruz bide farklılık olsun hayatınızda yaptığını zve kendinizden başka kimseye itiraf edemediklerini varmi

çabuk dökül gangsta yeme bizi

Düşünüyorum, başkasının sır olarak verdikleri var da kendime ait yok. Sorun anlatam da sır yok yani, güvenli kasalarda saklanan cinsten ya da "Bu olayı unutuyorum şimdi şu an kimse bilmeyecek" dediğim. Geçen yaz ne yaptığımı herkes bilebilir mesela, sır yok. :KK53:

burda kimse kimseyi tanımıyor ama açılan konuların çoğu sır zaten:)
Vallahi bilmem artık dötüne güvenen buyursun sırrını yazsın sonra kocam okudu gorumcem nerden biliyor derlerse ben hiççç karışmam :KK70: :KK70:

İtiraf ediyorum 12 yaşındayım, erkek kardeşim ve annemle birlikte uyurken altıma işedim. Sonra kalkıp donumu değiştirip bi bardak suyla kardeşimin altını ıslattım. Annemi kaldırım dedim anne kalk X heryere işemiş. Sen misin bizi işeyen !!

Pişmanım. Buradan kardeşime sesleniyorum. Affet ben işedim.

Burası geyik ya da itiraf bölümü değil yalnız geyik muhabbeti bölümü var oraya yazın ne yazacaksanız bu bölümün amacı zaten dert yazma fikir alma yani farkındaysanız! yeni üyesiniz bir forumu dolaşın nerede ne var nereye hani konu açılıyor diye.. popüler diye her konuda burada açılmaz kibledim

Back
X