- 15 Nisan 2018
- 50
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi Angellinne
kızlar ya saçma mı degilmi bilmiyorum hep der dinliyoruz dert anlatıyoruz bide farklılık olsun hayatınızda yaptığını zve kendinizden başka kimseye itiraf edemediklerini varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çabuk dökül gangsta yeme biziSırrım yok. Düşünüyorum, cidden yokÇok ilginç aa, hiç sırrım yok :/ Olmalı mıydı?
kk en işlek bölümü burası bilmiyorum doğrumu yanlışı hem ilgimi hem eğlence olsun dedim di :)Yahu bu bölümün amacı bu zaten, adı üstünde bir derdim var. Başka bölümlerde itiraf topikleri olabilir bir bakın.
çabuk dökül gangsta yeme bizi
burda kimse kimseyi tanımıyor ama açılan konuların çoğu sır zaten:)Herkesin bildiği sır sır değildir yeğen![]()
Vallahi bilmem artık dötüne güvenen buyursun sırrını yazsın sonra kocam okudu gorumcem nerden biliyor derlerse ben hiççç karışmamburda kimse kimseyi tanımıyor ama açılan konuların çoğu sır zaten:)
Itiraf.com vardi bi zamanlar : ( hey gidi hey magmanin ne oldugunu ogrendigimiz site:)) site kalktigina gore reklam sayilmaz sanirim:)
Tam bana göreKimseye itiraf etmeyip gelip milyonların takip ettiği bi sitede yazmak![]()
Iyltiraf yazilmiyo ama:) ula zamaninda o kdr itiraf yazdim admin bi tanesini bile yayinlamamisti, hain admin:) kazen gibi biseydi gozumuzde iste:))AdsalkjaslOkudum az önce birini. Site hala açık.