İtinayla sorun yaratılır

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
34
Eylül ayından itibaren Alexanderite candela cihazında lazere giriyorum ust kol ve ust bacak sarı ve boş olmasına rağmen kadın her yerime atış yaptı hatta yaparken sordum ust bacak ve kola yaparsak sıkıntı olmayacak mı diye hicbir problem olmaz ordakileride dökeriz dedi ve acı gerçekle Corona günlerinde kıllarım uzayınca yüzleştim her yerimde kıl cikti siyah ve uzun kıllar , işinin ehli olmayan hicbir yerde lutfen lazere gitmeyin ben yandım siz yanmayın merkezi ve yapan kişiyi sikayet edeceğim. Yüzümde de kıllanma sorunu başladı onun icin igneli epilasyona başlıyorum kollarımı ve bacaklarımı görünce mahvetmis seni dedi o da , resmen dertsiz başıma dert açtım simdi ben bu killardan nasıl kurtulacağım , bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz agdaya mi baslasam bir daha oraya gidip lazere girmeye korkuyorum daha iki seansım var düşüne düşüne deliricem pişmanlıktan artık uyku uyuyamıyorum bana bir fikir verin ne olur

Lazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor

Yaa her kuaför öncekine b.k atar, her güzellikmerkezi öncekini kötüler.
Ben hiç 'onceki sacini muntazam kesmiş/boyamis' diyenine denk gelmedim. Hep 'mahvetmis saçını/ kaslarının haline bak ,çok içeriye girilmis' falan derler.
Yani sen iğneli epilasyoncunun "mahvetmisler" demesine aldanma. Satış yapmak için her şeyi derler.
Ben check-up dahilinde cilt bakıma gittim. İpek gibi cildim var ergenligim dahil ne bir sivilce problemim oldu,ne yüz lekem. Kadın ışık tutup 'evet,çok sorunlu bir cildin var' dedi. Ben oralı olmayinc abartıp orada bulunduğum bir saat boyunca bir sürü felaket senaryosu yazdı cildimin bir katmanı tıkalı olup erken kirisacagimdan (ki bizde kadınlar erken kirismaz), gözümün altinda kırmızı damar oluştuğuna ve büyürse körlüğe kadar gidecegine dair.
Ama uzulmememliymisim, neyse ki onda makina varmış. Tam da şu an yarı yarıya indirimdeymis. Eğer 3 gün içinde karar verirsem , hayati öneme sahip oldugu için-cunku kör olacağım- bana ekstra indirim yaparmış 😂😂😂
Neyse ki hiç gaza gelmem para harcayacağım konularda, normal bir kadın olsa yirminci dakikada imzalardi sözleşmesini :)
Yani diyeceğim şu; canınızı sikmalarına izin vermeyin. Lazere de devam edin, sonuçta kıllardan kurtulmak için gidiyorsunuz ve kurtulacaksınız. Vesvese yapmayın hiç

Maalesef araştırma yapmadan gidince böyle tatsız bir sonuçla karşılaştım Alexanderite lazer sarı tüylere ve Boş alanlara atış yapılınca koyulaştırıyor ve olmayan yerlerde kıl çıkartıyor tecrübeyle sabit gittiğim yer kol ve bacağa müdahalede bulunmak istemedi yani bana herhangi bir şey satmaya çalışmadı oraya da zaten iğneli epilasyon için tavsiye üzerine gittim

Başka hormonal sıkıntı olmadığından emin misiniz? Ben de lazerin tüyleri artırıp koyulastirdiğını hiç duymadim, en kötü ihtimalle hiç etkisi olmadı param boşa gitti yorumlarını gördüm.

Maalesef araştırma yapmadan gidince böyle tatsız bir sonuçla karşılaştım Alexanderite lazer sarı tüylere ve Boş alanlara atış yapılınca koyulaştırıyor ve olmayan yerlerde kıl çıkartıyor tecrübeyle sabit gittiğim yer kol ve bacağa müdahalede bulunmak istemedi yani bana herhangi bir şey satmaya çalışmadı oraya da zaten iğneli epilasyon için tavsiye üzerine gittim
Satmaya çalışmışlar ama siz "bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz" yazmışsınız. Yani aklınızın bir yerine gelmiş yine de :) ben olsam ağda falan yapmaz , kalan seanslara da giderdim . Niye yarıda bırakayım ki..
Lazerin tuyleri kalinlastirdigini ilk kez duyuyorum. Ben ev tipi ipl lazer cihazi aldim ph...s marka. Bacaklarimda tek tuk ince tuyler kaldi. Koltuk altimda cikmiyor. Bikini bolgesinde pek etkisini gormeyince uygulamadim oraya. Yuze de uygulanabiliyor
Model numarası nedir? Bir de artısi eksisini yazar mısınız? Benim de alasim var, ama emin olamıyorum. Ve acı durumu nedir?? Diod makinasına lazere gidiyordum, hassas bölgeler için uyuşturucu krem sürmeden dayanamıyordum

Satmaya çalışmışlar ama siz "bacak ve kola igneliye gidemem butcem kaldırmaz" yazmışsınız. Yani aklınızın bir yerine gelmiş yine de :) ben olsam ağda falan yapmaz , kalan seanslara da giderdim . Niye yarıda bırakayım ki..

Model numarası nedir? Bir de artısi eksisini yazar mısınız? Benim de alasim var, ama emin olamıyorum. Ve acı durumu nedir?? Diod makinasına lazere gidiyordum, hassas bölgeler için uyuşturucu krem sürmeden dayanamıyordum
Ayni sorulari soracaktim , benim yerime sormussun 😂

Asagiya resmini ekledim. 5 kademesi var bikini bolesi 5te aciyor. 3 veya 4 te yaptim ama iyi sonuc alamadim. Koltuk alti 5te acimiyor. Cihaz cok isinirsa biraz acitiyor. Ayda bir uyguluyorum su an. Alali 6-7 ay oldu. Koltuk alti 2 seans uygulamada tamamen dokuldu. Memnunum ben acikcasi bacak almayla falan ugrasmiyorum. Yalniz cok sari tuyleri gormuyor

Eklentiler

• Screenshot_20200505-125119_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200505-125119_Samsung Internet.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 98
Yaaa size sormak istedim.. phl.ps gercekten ise yariyormu, ne kadar sure yani seans diyeyim aydan aya yaptiginizi dusunerek ne kadar seans yaptiniz mesela kendinize, bende yillardir lazerlerde surunuyorum.. evet cok azalma var ama artik fenalik geliyor surekli seanslara gitmekten.

Yaaa size sormak istedim.. phl.ps gercekten ise yariyormu, ne kadar sure yani seans diyeyim aydan aya yaptiginizi dusunerek ne kadar seans yaptiniz mesela kendinize, bende yillardir lazerlerde surunuyorum.. evet cok azalma var ama artik fenalik geliyor surekli seanslara gitmekten.
Ise yariyor evet. Ilk birkac ay 15 gunde bir yapiliyor, sonra ayda bir. Yukarida da yazdim ilk birka seansta tamamen dokuluyor. Sonra ciksa da tek tuk cikiyor zaten obur uygulamada dokuluyor. Bacaklarimda batik sorunu vardi o gecti. Bikini bolgesinde ust kisimlarda epey azaltti ama asagilara uygulamak zor oluyordu ve pek ise yaramadi. Yuzume falan uygulamadim ben ama uygulayan arkadaslarim ise yaradigini soyluyordu.

Ise yariyor evet. Ilk birkac ay 15 gunde bir yapiliyor, sonra ayda bir. Yukarida da yazdim ilk birka seansta tamamen dokuluyor. Sonra ciksa da tek tuk cikiyor zaten obur uygulamada dokuluyor. Bacaklarimda batik sorunu vardi o gecti. Bikini bolgesinde ust kisimlarda epey azaltti ama asagilara uygulamak zor oluyordu ve pek ise yaramadi. Yuzume falan uygulamadim ben ama uygulayan arkadaslarim ise yaradigini soyluyordu.
Bikini bolgesinde zaten bitmis durumda gibiyim, ama bacak ve kol alti yaz aylarinda duzensiz gidilmekten 3-4 yildir gercekten devam ediyorum lazere. O zaman alinmali🤗 tesekkur ederim cok sagolun

Bikini bolgesinde zaten bitmis durumda gibiyim, ama bacak ve kol alti yaz aylarinda duzensiz gidilmekten 3-4 yildir gercekten devam ediyorum lazere. O zaman alinmali🤗 tesekkur ederim cok sagolun
Alin bence de . Zaten kol alti ilk dokulen yer. Agdayla ugrasmaya degmez

Alexandrite en yaygın lazer cihazı diyebilirim ve kimseden böyle bir şey duymadım.

Bendede ayni cihazdan var yüzüme ve bikini bölgemede uyguluyorum ben cok memnunum özellikle bikini bölgesindeki killar daha sert ve kalin ciktigi icin ilk zamanlar baya bir faydasini görmüstüm, siz ise yaramadi yazinca sasirdim dogrusu.

Bendede ayni cihazdan var yüzüme ve bikini bölgemede uyguluyorum ben cok memnunum özellikle bikini bölgesindeki killar daha sert ve kalin ciktigi icin ilk zamanlar baya bir faydasini görmüstüm, siz ise yaramadi yazinca sasirdim dogrusu.
Ust kisimlarda epey dokuldu ama asagilarda hic dokulme olmadi ben de biraktim. Bosuna atis gitmesin diye

Bende almak cok istiorm gercekten hiç tüyünüz kalmadı mı uzun uzun mu ugrastınız saatlerce nasıl yaptınız zor mu evde bende yapmayı düşünüyorum ama ya yapamazsam diye düsünüyorm basitmi kullanımı

Ben çok iyi bir yerde gittim vealt bacağa alexandrait üst bacağa diode lazer uyguladılar ona rağmen üstteki sarı kıllar koyulaştı.Ve çenemede 5 yıldır iğneli yaptırıyorum bitmedi hala.
Yanı sonuçlar insandan insana değişebiliyor.O 2 seansınıza da gidin bir müddet bekleyin gerçekten fayda görmemişseniz o zaman başka yere gidersiniz.Şahsen vücuduma o kadar uzun süre ve acıda iğneli yaptırmazdım.

Alexanderite en etkili lazer cihazı.Yani erkek tipi kıllar da kullanılıyor genellikle.Erkek tipi killanmanız yoksa neden o cihazı uyguladılar,hava üfleyen,soğutuculu nice cihaz varken?

X