- Konu Sahibi incanto.del.matino
-
ben de italyanca öğrenmek istiyoruuuummm ingilizce biliyorum ama ek olaak italyanca veya portekizce öğrenmek istiyorummm nasıl kızlar zzor mu bu yaz gitmeyi planlıyorummm italyanca nasıl zor muuuu???
cok zor degil... hatta ing bildiginize göre de bazi durumlarda ingilizce den, bazi durumlardan türkce den kendinize cikarimlar yapabilirsiniz akilda tutmak icin...
ben bir kur kursa gittikten sonra tatilde italya da gayet güzel anlattim derdimi :) hic zorluk cekmedim. esim hersey icin beni öne sürdü sen hallet diye :) onlar da bizim gibiler. az konusunca hemen yardimci oluyorlar :)
mesela almanya da cat pat almanca konusursaniz kimse sizi dogru düzgün kaale almaz... ama türkiye de cat pat türkce konusan yabancilara herkes yardimci olur. italya da ayni. az konusunca hoslarina gidiyor. ama cok cenesi düsükler :) insan orada ister istemez ilerletiyor dilini :)
Kızlar 2buçuk yıldır İzmir İtalyan Kültür Derneği'nde İtalyanca öğreniyorum. sengözlerimebaksanab
Pratik yapmak isteyenleri görelim :)
Sadece İtalyanca konuşalım derim...
Posso cominciare.
Non posso mangiare pasta :1shok: ma vorrei andare a İtalia:) Che cosa posso mangiare? Puoi consigliarmi? cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?