Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de biliyor olmayı çok isterdim italyanca çok güzel gelir bana nedense
siz nerde öğrendiniz?
italya ya mı gidiceksiniz
ne kadar sürede öğrendiniz?
konsolosluğun kursları iyi mi? ben de bi süreliğine italyaya gideceğim, kursa başlamam lazım tavsiye ediyor musun?
aa gerçekten mi? ne için gidiyorsun? ne zaman ve nereye?
evet kesinlikle çok iyi. en azından izmirdekine kefil olabilirim. ben 1 sene de baya baya ilerledim ve çok memnunum, herkes yardım etmek için çabalıyor
konsolosluğun kursları iyi mi? ben de bi süreliğine italyaya gideceğim, kursa başlamam lazım tavsiye ediyor musun?
ben de istanbuldakine bakıyım o zaman. doktora çalışmamın bir kısmını romada yapıcam, onun için gidicem. ama tam kesinlik kazanmadı zaman konusu o yüzden net bişey söyleyemiyorum.
ne güzel halletmişsin sen zevk aldığın da belli.
benim keyif aldığım tek yabancı dil japonca.
amanın çok harika, ben de romaya gideceğim! eğer gelecek olursan mutlaka buraya yaz, tanıdık birilerinin olması iyi olur benim için de :)
aaaa :)))
sen ne zaman gideceksin ne amaçla ne kadar kalıcaksın?
Ben 1 senedir öğreniyorum
Bir dizi sınavdan geçeceğim öncelikle birisi bu cuma olmak üzere, mülakat ve dil sınavı vs
Mayıs gibi kesinleşecek umarım
bol şans
Ben de ikinci bir yabancı dil öğrenmek için dil arayışına girdim. İtalyanca hakkında bilgi verir misiniz? Mesela öğrenmesi zor mudur? Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca arasında kaldım da.
Fazlasıyla ilerleme göstermişsiniz o zaman, tebrik ederim. Darısı bana. İtalyanca'da da feminen kelimeler filan var mı? O beni çok zorlar... Yoksa direkt İtalyanca'ya başlayabilirim.bence kolay. en azından esnek bir dil. pek kurallı değil tabii bu kimisi için iyi bir şey kimisi için değil.
mesela almanca kadar strict kuralları yok
soru cümlesi diye ayrı bir kavram yok vs vs
yazıldığı gibi okunuyor o da çok güzel
ben 1 sene de konuşur, anlar hale geldim
fransızcanın telaffuzu zor
ispanyolca/italyancadan birini seç derim, tabi ispanyolca italyancadan daha çok konuşulan bir dil dünya üzerinde
Fazlasıyla ilerleme göstermişsiniz o zaman, tebrik ederim. Darısı bana. İtalyanca'da da feminen kelimeler filan var mı? O beni çok zorlar... Yoksa direkt İtalyanca'ya başlayabilirim.
İşte Fransızca ve İspanyolca'da olduğunu biliyorum belki bir umut İtalyanca'da yoktur da ona geçerim diye düşünmüştüm. Çalışana her şey kolay da azim olmalı biraz...ama bu saydığın italyanca, fransızca ve ispanyolca hepsinde feminen-maskülen olayı var ve artikelleri :))
diğerlerini bilmiyorum ama italyancada femminile-maschile ayırt etmek kolay (sonu a ile bitiyorsa femminile, o ile bitiyorsa maschile, e le bitenleri de ezberlersin artık yavaş yavaş )
ha italyancanın istisnaları çoktur ya
hep şunla karşılaşırsın
böyle böyle bi kural var amaaa...
yine de kolay yine de kolay
İşte Fransızca ve İspanyolca'da olduğunu biliyorum belki bir umut İtalyanca'da yoktur da ona geçerim diye düşünmüştüm. Çalışana her şey kolay da azim olmalı biraz...